PavyondanLaz kızı nerden çikçak gene buna kalbim dayanmaz
PavyondanLaz kızı nerden çikçak gene buna kalbim dayanmaz
Ohaaa ciddimi yuhhhPavyondan
En sonda laz kızı bunu vurup öldürcekOhaaa ciddimi yuhhh
Şaşırmadıkk alkolikten ne beklenir zaten karısını aldatan buldugunuda aldatırPavyondan
Ayy kim kimi elledi ben izleyemiyorum yemeklerdenGebertsin
Ayy yok muzo geçen yemekte billur elledi bi ama geri kaçtı sanmam olacagını @mügü
Billur akşam yemegi yiyorlardı selen hamile onu kutlama yemegine çağardılar nalan falan o akşam yan yana oturuyordu muzoyla billur elleri denk geldi yemekte billur elini deydirdi muzo çekti elini kalktı gitti masadan aman sanki bi el deymeyle kirlendiAyy kim kimi elledi ben izleyemiyorum yemeklerden
Bilemiyorum izleyip görücezKaçtı ama oda sanki meyili kız bak gör demedi demeyin bana
aaaa hamile miii ben bayadır izlememişim ya öf o da çok namuslu erkekBillur akşam yemegi yiyorlardı selen hamile onu kutlama yemegine çağardılar nalan falan o akşam yan yana oturuyordu muzoyla billur elleri denk geldi yemekte billur elini deydirdi muzo çekti elini kalktı gitti masadan aman sanki bi el deymeyle kirlendi
Selen hamile ikizleri olcakmişAa
aaaa hamile miii ben bayadır izlememişim ya öf o da çok namuslu erkek
Bu sefer gerçek dimiSelen hamile ikizleri olcakmiş
Hee mide bulantisıyla gitti yani kocası levent götürdü orda dedi doktorBu sefer gerçek dimi
aranan koca adayıAa
aaaa hamile miii ben bayadır izlememişim ya öf o da çok namuslu erkek
Bu sene dizilerdede ikiz bebek modası var galiba kızılcıkta dogada ikizi hamile kim verecek bu bebelerini bilmemSelen hamile ikizleri olcakmiş
Ünlü olcaklarsa ikiz bizde doğralımBu sene dizilerdede ikiz bebek modası var galiba kızılcıkta dogada ikizi hamile kim verecek bu bebelerini bilmem
Kız da çok namusluMuzo namuslu kız seviyor ama nerde şaşırtık var onlarla
aranan koca adayı
Nalan ilk bölümlerde billuru ayarlıcaktı muzoya işte begenmedi şimdi yılışıyorKız da çok namuslu