uyarmam mı bi ne yeminler aman diyom tamam tamam bıraktım kendi hallerine balkona cam balkon yaptırdım sırf bu yüzden
annemler de ön balkonu kapattılar camekan yaptırdılar laftan anlamayan insanla uğraşmak çok zor
uyarmam mı bi ne yeminler aman diyom tamam tamam bıraktım kendi hallerine balkona cam balkon yaptırdım sırf bu yüzden
deli işte devamlı baakıyo ya sinir dediyo hiç görmemiş sanki
herkes bi komşudan dertli ya annemlerin apartmanda en üst katta oturan kadın balık ya da kızartma yapacağı zaman evde kokmasın die merdiven boşluğunda küçük tüple yapar düşünsenize bütün apartman kokuyo kaç kere uyardılar tamam dio ama yine aynı....görgüsüz....
gerçekten öyle balkonda saçını tarar elinde toplar dökülenleri doğru bizim balkona çamaşır asılı mı demez devamlı bişey sirkeler...daha neler neler annem kaç kere kapısına çıktı ben atmadım der
yine annemlerin karşı komşu vardı biraz yaşlı bi kadın rahmetli oldu.....bizim ne zaman kapı çalsa o da kapıya çıkardı ay ben bizimki sandım derdi babam çıldırdı gitti kapının zilini değiştirdi orayla aynıydı bu sefer de kapnın önünden bişel almaya çıkıyo gibi yapardı) anemlerin apartman filmlik ya)
Bişey dicem olmayacak şimdi,dağdan mı inmiş yuh:sok
Ona bizimki gibi bir ev sahibi olacak ki bak nasıl ağzından giriyor burnundan çıkıyor:dertli:
Ben de ev sahibimden ve bu mahalleden şikayetçiyim.
Ya aslında düzgün bir yer burası ama ev sahibimiz fazanında fazlası meraklı,ne zaman dışarı çıksak ya karısı ya kendi nereye gidirsiz(Karslılar diye sorguya tutuyorlar,illallah dedim artık.:dertli:
Komşulara gelince benim apartmanımda yok çok şükür ama yakın çevremdekiler birbirlerini kesmekten çok hoşlanıyorlar.Mesela Ben İlknurla kankayım ya gidiyorum en yakın arkadaşımı başka bir arkadaşıma kesiyorum düşünsenize
Olmaz böyle bişey ya,ben de o yüzdne kimseyle görüşmüyorum ama olan da kızıma oluyor,çok sıkılıyor,arkadaş istiyor.Kış da geliyor bu seneyi d ebir atlatsak seneye okula başlayacağız en azından:dertli:
ay benmde var öyle bi sorunumu ben toplu konutlarda oturuyorum.. bahçemde genelde alırım laptopumu geç saatlere kadar otururum hava sıcakken.. bizim hastalık hastası komşumuz beni dikizler yahu erkek olsa diycem sapık ama yok kadın allah allah.. sabah spora çıkarım sanki beni bekliyo ben 6dada çıksam 6bucukdada çıksam 7dede çıksam o benle aynı anda çıkar..1-2 aile dışnda kimse benden hoşlanmıyo gibime geliyo.. hele bi tanesi var taşındığım zaman konuştuk eşiyle yürüyüşe çıkmışlardı önce kadın çok cana yakındı dedim oh burda iyi insanlar varmış falan dedim eşide çok kibar bi beyfendi saygılı insanlar diye hoşuma gitmişti ondan sonra birgün sabah garajda işe giderlerken bana sordu ya kusura bakmayın siz ve kızınız ruslara benziyosunuz acaba rusmusunuz dedi lütfen yanlış anlamayın falan dedi yok türküm dedim kadın taktı o günden sonra bana dedikodu yapıp duruyo görmezden gelip geçiyo yanımdan konuşuyo arkamdan tutup saçını başını yolasım var.. sabahları aynı anda garaja indiğimiz bi doktor bey var estetk cerahmıymış neymiş nefret ediyorum onun bakışlarından konuşmalarından o kadar ters soğuk cevap veriyorum yine konuşuyo benimle.. kız kardeşide sinir bozucu bişey.. birde bizim muasebede dazlak bi adam var müdürün yeğeni ay onun dazlağına vurasım var ne gıcık adam ya.. daha çok var çok.. normalde dedikodu yapamıyom buraya döküyim bari..
ev sahibi sorunu yok çünkü herkesin kendi dairesi malesef bi üstkattakiler kiracı o kadında sabah müziği bi açar apartmana naklen yayın sanki bizim evde çalıyo gibi çocukları dersen zannedersin evden taşınıyolar eşyaları çekmeler devirmeler...evini merak ediyorum valla...onu da bi kaç kere uyardı bizimkiler şimdi daha iyi kiracı olduğundan sanırım o da:dertli:
Maalesef böyle sorunlar olabiliyor işte,zor
Bizim apartmanda da var böyle tipler :dertli:
Çok komik
:sok:sok:sok
Anası mı babası mı delimi ne
Kesmek ne anlamda kesmek anlayamadım kuzum
ev sahibi sorunu yok çünkü herkesin kendi dairesi malesef bi üstkattakiler kiracı o kadında sabah müziği bi açar apartmana naklen yayın sanki bizim evde çalıyo gibi çocukları dersen zannedersin evden taşınıyolar eşyaları çekmeler devirmeler...evini merak ediyorum valla...onu da bi kaç kere uyardı bizimkiler şimdi daha iyi kiracı olduğundan sanırım o da:dertli:
seninki yine ev evlerde çok var öyle olylar.. atölye var arkadaşmın modacı kendisi.. oraya gidiyorum boş zamanlrmda.. büyük bi apartman ama hepsi modacı emlakçı ne biliyim reklamcı o şekilde yani iş merkezi gibi arkadaşımın tam karşısında kreş gibi bi yer var 10çocuk var yok o kadar sesi nasıl çıkarırslar ya birde hasta galba çocuklara bakan kadın çocuklarla yüksek sesle konuşuyo yüksesk sesle müzik dinletiyo ne saçma işler yapıyo o uyarmadı ama ben uyardım çocuklarla yüksek sesle konuşmayın ve müziğide çok açmayın ben ilk defa byle biyerde bu tarz gürültülü mzk dnlendğini duydum diye hangisinin velisisiniz dedi hiç birinin dedim size ne dedi kapıyı kapattı.. ay ne biçim insanlar var ya altlarındaki emlakçıda sinir oluyo ona şikayet etcm diodu naptı blmiyrm
fındık kurdu bende gıcık olurum o olaydan eski oturduğum yerde herkesle içli dışlıydım varya allahım ben çalışan bi bayanım işimde yakndı o zmn gelip gidiyodum kızımı merk ediyodum eve giriorm oo tılsımcığım nerden geliyosun ne bu şıklık.. evdn çıkıyorum oo tılsımcım bu sinirr oo tılsımcım neşeliyiz bugun oo tılsım oo tılsım ay ben senin tılsım diye orda spor yapmak için yer yoktu bende sabah yürüyüşe koşuya çıkardım ilerdeki komşumla hanımlar bırakın bu işleri ne gerek var fazlanızmı var yok eksiğiniz var gelin bakiverem ben size güzel bi kahvalti hazirliyiverem diyodu bi taneside ama tamam takılırsında hergün aynı cümleyi kurmazki insan.. git uyusuna teyze ya yok camda bekliyo sanki..
fındığım millet birbirini kesiyo demişşin ya ariş onu soruyo ne demek di
arişte anası mı babası mı derken ev sahibin kim ki seni sorguya çekiyo demek istdi galiba
Valla Ariş ben de seninyorumunu anlayamadım canım,anası mı babası mı derken:dertli:
Kesmek derken,birbirlerini kötülemek anlamında söyledim, görüşmeyi kestim canım-ayse
seninki yine ev evlerde çok var öyle olylar.. atölye var arkadaşmın modacı kendisi.. oraya gidiyorum boş zamanlrmda.. büyük bi apartman ama hepsi modacı emlakçı ne biliyim reklamcı o şekilde yani iş merkezi gibi arkadaşımın tam karşısında kreş gibi bi yer var 10çocuk var yok o kadar sesi nasıl çıkarırslar ya birde hasta galba çocuklara bakan kadın çocuklarla yüksek sesle konuşuyo yüksesk sesle müzik dinletiyo ne saçma işler yapıyo o uyarmadı ama ben uyardım çocuklarla yüksek sesle konuşmayın ve müziğide çok açmayın ben ilk defa byle biyerde bu tarz gürültülü mzk dnlendğini duydum diye hangisinin velisisiniz dedi hiç birinin dedim size ne dedi kapıyı kapattı.. ay ne biçim insanlar var ya altlarındaki emlakçıda sinir oluyo ona şikayet etcm diodu naptı blmiyrm