Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
:D bilmem kiiii ne dökülsem xD
teyzem oglunu sözledi aksaraydan xD

bana kızı gösderdiler güzelmi diyeee

bende sanki angelina jolie görmş kdr actm göslerimi cooooookkk güzel dedim xD

ama gerçeki sölim sümük atmam haha :gul::gul:

ne fenasın:)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bizimde burda bazi evli genc olan adamlar karilarindan habersiz discolara gidiyorlarmis. Sonra alkolün etkisi ile heralde ordaki kizlarla resim cektirip internette resimleri cikiyormus o gittikleri discolarin sitelerinde. Bu olay eski oldu ama bu erkekler gercekten cok salak.:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Bizimde burda bazi evli genc olan adamlar karilarindan habersiz discolara gidiyorlarmis. Sonra alkolün etkisi ile heralde ordaki kizlarla resim cektirip internette resimleri cikiyormus o gittikleri discolarin sitelerinde. Bu olay eski oldu ama bu erkekler gercekten cok salak.:dertli:

hadi ya valla komikmiş he erkek milleti değil mi:dertli:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ya varya geçen gün kayınvalidemle, eşim ben ve kızım tranvaydayız teyzesine gisiyoruz... konuşurduk ordan burdan... kaynım var bekar bir tane... onu evlendirecekler, bir kız bakıyorlar... işte diyoki evlenirken eşya almaya falan para konusunda abileri yardım eder herhalde... lafını araya sıkıştırdı.. bi uyuz oldumki ama bişey diyemedim .. içimden tabi tabi başka işimiz yok dedim...:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya varya geçen gün kayınvalidemle, eşim ben ve kızım tranvaydayız teyzesine gisiyoruz... konuşurduk ordan burdan... kaynım var bekar bir tane... onu evlendirecekler, bir kız bakıyorlar... işte diyoki evlenirken eşya almaya falan para konusunda abileri yardım eder herhalde... lafını araya sıkıştırdı.. bi uyuz oldumki ama bişey diyemedim .. içimden tabi tabi başka işimiz yok dedim...:alsana:

eşine abileri yardım etti mi evlenirken etmediyse he de geç..:)

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
zaten abisi evlenirken kolumdaki bileziği çıkartıp vermiştim... eltime taktım... kardeşide evlenirken çekyat takımı aldılar 10 ay boyunca mı ne 80 lira ödedik....

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
yok canım nerde..... sadece abisiyle ortak bi çamaşır mak. almışlar zamanında o kadar başka bişey yok....:ates: herşeyimizi eşimle ben yaptık...

canım sen haklısın ama kaynının durumu pek yoksa hani yardım amacıyla yinede destek olsanız.kaynın için kaynanan için değil.
aranızda iyiysee tabi

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
kız kayınvalidemin huyu o yaa... herşeyi başkasına yaptırırrrr.....:alsana: kaynım için zate yaparımda... sonuçta anne babası var.. onlar oğlan evlendirecekler... onlar düşünsün ben niye düşüneyim....

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yok canım nerde..... sadece abisiyle ortak bi çamaşır mak. almışlar zamanında o kadar başka bişey yok....:ates: herşeyimizi eşimle ben yaptık...

ben olsam destek filan olmam para babası mısınız siz o da çlışıyorduk kaynananların da en azından bi emekli maaşı vardır bizde de abilerin bi yardımı olmadı bi de bi borç vardı eşimin abisine koltuktan düğünden iki gün sonra parasını istedi....şimdi dese para lazım cebim dolu olsa vermem küs değiliz ama vermem yani kısasa kısas

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
aynen ilknurum.. banada düğün yapacam dediler bize eşimle düğün yaptılar adanada.. evleri lojmandı o zmanlar, bahçeleri vardı bahçede oldu.. ne salon ne bişey... takılan takıların, paraların hiçbirinide vermediler.....:alsana::alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen ilknurum.. banada düğün yapacam dediler bize eşimle düğün yaptılar adanada.. evleri lojmandı o zmanlar, bahçeleri vardı bahçede oldu.. ne salon ne bişey... takılan takıların, paraların hiçbirinide vermediler.....:alsana::alsana:

takılarıda mı aldılar ben olay çıkartırdım takıları alsalar bi de:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar