Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
hoşgeldin arişim...
mavişim genelde öyle oluyor... benim dayılarımın hanımları bile gelmedi çeyizime, kınama.. nikahıma.. bırak yardım etmeyi serdiğimiz çeyize bile gelmediler... şimdi onlarında kızlar var bende onlarınkine gitmeyecem...:alsana::alsana:

gitme canım yya gitme

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kizlar benim 10 dakikam var ne kadar icimi döksem kardir dimi:findik::findik:
benim de bir eltim var o kadar sinir oluyorumki :dertli:
benim gecen gün babam hastanedeydi onunla ugrastik misafir falan geliyordu annemlere gittik ,benim eltiminde kizi afyona okumaya gitmis cumartesi günü ariyimda teselli ediyim dedim:dertli:
aynen böyle oldu:
Ben:adile yenge benim nasilsin?
O: iyiyim sen ?
Ben:iyim bende sagol cocuklar nasil sehmus abi nasil?
O:iyi oda.
Ben:Semra gitmis allah kavustursun semra akillidir kendine dikkat eder.
O:heee o yüzden bu kadar erken ariyorsun dimi?
Ben:semra ne zaman gitti yenge?
O:cumartesi 5 6 gün oldu?
Ben:benimde babam rahatsizde ben de baabmala ugrastim nca arayabildim kusura bakma.
O:Tamam canim öylesine takiliyorum.
Ay sanki bir onun sorunu var bizim hic derdimiz yok:alsana:
kim hakli söyleyin bari:gitme:

ayy yok senin derdin olsa ne olacak eltini araman lazımdı...hep senden beklerler...eltimde hep ebnden bekliyo ama benim umrumda değil canım ister ararım ister aramam bunu asla görev olarak göremem kimse kusura bakmasın

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ayy yok senin derdin olsa ne olacak eltini araman lazımdı...hep senden beklerler...eltimde hep ebnden bekliyo ama benim umrumda değil canım ister ararım ister aramam bunu asla görev olarak göremem kimse kusura bakmasın

ilknurum sende çok doluymuşsn canım ya bende görev olarak bilmem canım en zamn isterse ararım seninde hastan varmış canım hastanla ilgilenceksin tabi o aradı mı peki geçmiş olsun ansıl oldu baban diye

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
kizlar benim 10 dakikam var ne kadar icimi döksem kardir dimi:findik::findik:
benim de bir eltim var o kadar sinir oluyorumki :dertli:
benim gecen gün babam hastanedeydi onunla ugrastik misafir falan geliyordu annemlere gittik ,benim eltiminde kizi afyona okumaya gitmis cumartesi günü ariyimda teselli ediyim dedim:dertli:
aynen böyle oldu:
Ben:adile yenge benim nasilsin?
O: iyiyim sen ?
Ben:iyim bende sagol cocuklar nasil sehmus abi nasil?
O:iyi oda.
Ben:Semra gitmis allah kavustursun semra akillidir kendine dikkat eder.
O:heee o yüzden bu kadar erken ariyorsun dimi?
Ben:semra ne zaman gitti yenge?
O:cumartesi 5 6 gün oldu?
Ben:benimde babam rahatsizde ben de baabmala ugrastim nca arayabildim kusura bakma.
O:Tamam canim öylesine takiliyorum.
Ay sanki bir onun sorunu var bizim hic derdimiz yok:alsana:
kim hakli söyleyin bari:gitme:

İnsan bir geçmiş olsun der herşeyden önce :dertli:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987

ay bir kac hafta arammasam gidip herkese bilmiyorum ben pinara ne yaptim benim hic aramiyor diyor:dertli:
benim hakkimda birseymi duydu niye aramiyor?
duyuyorum tabiki korkuyor oda acik acik sormuyor caktirmadan soruyor:alsana:
madem konusmadin niye korkuyon dimi:eller:
yok oglum düstü yok basim agridi:ates: aaaaaaa benimde sorunlarim var arayandan allah razi olsun aramayandanda:kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

ay bir kac hafta arammasam gidip herkese bilmiyorum ben pinara ne yaptim benim hic aramiyor diyor:dertli:
benim hakkimda birseymi duydu niye aramiyor?
duyuyorum tabiki korkuyor oda acik acik sormuyor caktirmadan soruyor:alsana:
madem konusmadin niye korkuyon dimi:eller:
yok oglum düstü yok basim agridi:ates: aaaaaaa benimde sorunlarim var arayandan allah razi olsun aramayandanda:kahve:

Benimde kayınvalidemi arama sakın, çoks everim ayrı bir olay; ama ne zaman arasam. Hep şu hasta, bu hasta dio:ates:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ilknurum sende çok doluymuşsn canım ya bende görev olarak bilmem canım en zamn isterse ararım seninde hastan varmış canım hastanla ilgilenceksin tabi o aradı mı peki geçmiş olsun ansıl oldu baban diye

eşimin ailesinin tarafında kızdığım çok şey var ama takmıyorum aslında kafaya yeri geldi die söyledim çokta umrumda değiller açıkçası...eltimle iyiydik şimdi de iyiyiz de bi soğukluk var neden ben çalışıyorum devamlı gidemiyorum çağıramıyorum arkadaşlarımla bi yere gitsem beni çağırmadın ayakları yapıyo ben hesap vermekten nefret ederim eşim bile beni sorguya çekince kızarım...herkesle bi mesafem olmalı ama eltim o mesafeyi soğukluk olarak algılıyo..kendi bilir hiç uğraşamam ben yine konuşurum ama aasla küs olmam kimseyle

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

annem de var asksama anlatcam oda ayri dert yemek yiyim gelcem cocuklar esim bekliyorlar:panter:

Sende baya dolumuşsun kuzum :dertli:

eşimin ailesinin tarafında kızdığım çok şey var ama takmıyorum aslında kafaya yeri geldi die söyledim çokta umrumda değiller açıkçası...eltimle iyiydik şimdi de iyiyiz de bi soğukluk var neden ben çalışıyorum devamlı gidemiyorum çağıramıyorum arkadaşlarımla bi yere gitsem beni çağırmadın ayakları yapıyo ben hesap vermekten nefret ederim eşim bile beni sorguya çekince kızarım...herkesle bi mesafem olmalı ama eltim o mesafeyi soğukluk olarak algılıyo..kendi bilir hiç uğraşamam ben yine konuşurum ama aasla küs olmam kimseyle

Aman salla canım yaaaaaaaa:kivir:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Birileri dedikodu dedi sanki aaaaaaaaaaaaa hiç sevmem :findik:ama arada hangimiz yapmıyoki durun bende anlatayım bende çoooooookkkk olay var hele birde eşimin ailesi gibi bir ailede yaşıyosanız çok olur daha yeni olan bir olayı anlatayım size kızlar
bayramda görümcem gelmişti burda malum hava genelde hep yağmurlu olduğundan çamaşırlarımı genelde evin içinde çamaşırlığa asarım neyse görümcem çamaşırları görünce eşimin afaedersiniz iç ç...... görünce bana mahremini niye öyle gözükür şekilde asmışsın diyince bende baktım kendi ça.... mı astım diye yok abla dedim asmadımki peki kocanın ç.... asmışsın ya işte dedi bende dedim abla erkeğinkide mi mahrem oluyo diye sordum bana ne dedi dersiniz kızım asıyosun olan var olmayan var benim gibi bu arda görümcem dul bende nasıl yani dedim bana eh tabi kocan olunca asarsın bizim yok diye nispet mi yapıyosun demişti bendeki ifade şu:sok:sok:sok aman abla ne diyosun dedim neyse yok bişi dedi ama ben epey kendimi toparlayamamıştım bu nasıl bir düşünce diye:sok:sok

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Birileri dedikodu dedi sanki aaaaaaaaaaaaa hiç sevmem :findik:ama arada hangimiz yapmıyoki durun bende anlatayım bende çoooooookkkk olay var hele birde eşimin ailesi gibi bir ailede yaşıyosanız çok olur daha yeni olan bir olayı anlatayım size kızlar
bayramda görümcem gelmişti burda malum hava genelde hep yağmurlu olduğundan çamaşırlarımı genelde evin içinde çamaşırlığa asarım neyse görümcem çamaşırları görünce eşimin afaedersiniz iç ç...... görünce bana mahremini niye öyle gözükür şekilde asmışsın diyince bende baktım kendi ça.... mı astım diye yok abla dedim asmadımki peki kocanın ç.... asmışsın ya işte dedi bende dedim abla erkeğinkide mi mahrem oluyo diye sordum bana ne dedi dersiniz kızım asıyosun olan var olmayan var benim gibi bu arda görümcem dul bende nasıl yani dedim bana eh tabi kocan olunca asarsın bizim yok diye nispet mi yapıyosun demişti bendeki ifade şu:sok:sok:sok aman abla ne diyosun dedim neyse yok bişi dedi ama ben epey kendimi toparlayamamıştım bu nasıl bir düşünce diye:sok:sok

gülme krizine girdim yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:sok:sok:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar