sende dertli olduklarından bahset önemli değil kim oldukları içini dök iyi gelir valla
Ben kendi ailemden dertliyim İlknur
Aramaz sormazlar,sonra da sen lüçüksün niye aramadın diye üste çıkarlar zeytin yağ gibi...
Ben de artık onların davrandığı gibi onlara davranıyorum,bayramda bile aramadım..Sonra millete Kızım aramadı diye sanki çok ilgileniyolarmış gibi dert yanıyorlar sinir oluyorum.:alsana:
Evlendim babamın cebinden 5 kuruş çıkmadı,herşeyi kayınvalidem yaptı,Allah bin kere razı olsun hiç bir kere laf söz etmedi,üstüne altınları toplanan paraları da verdi,bir de üste kömür parası verdi 500 lira..
İnsan eziliyor yaptıkları altında...Annem olsaydı yine böyle olur muydular acaba abim de babam da:aglayan:
Üvey annem bir küçük altın taktı,4 kardeşi daha var onlarda uzakta olmalarına rağmen göndermişler hepsi birer küçük altın..
Üvey annem sara hastasıydı bakıyodum ya çok emeği var demişler Allah razı olsun,üvey annem sende kalsın dedim sevinerek aldı onları,sonra onun annesi ananem olmaz onlar çocuğun hakkı ver demiş..
Babam el gün içinde utanmadı da hiç birşey takmadı,abim bile gitti altın bileklik aldı.
Üvey annem hariç tüm sülalesi o kadar düzgün insanlar ki,işte piyango bize vurdu:dertli:
Sorma canım,zaten daha evlenmeden üvey annem kız evlenirse bizden gitmiştir derdi,salak gerizekalı afedersiniz ama kzılar sen ailenle görüşmüyomusun,seni sürekli aramıyolar mı ne demek ya bizden gitmiş:alsana:
Babamı abimi de bu şekilde soğuttu kesin,hoş bekarkende bir sıcaklıklarını görmedim ya
Kaza geçirdim babam ortalarda yok,amcam ilgilenir,okuldan veli çağırılar amcamın oğlu ilgilenir..
Yani babamın varlığıyla yokluğu birdi,,Olmasaydı da olurdu..
Şu an düşünüyorum kızlar babam ölse üzülür müyüm diye,imnanın ona karşı hiç bir şey hissedemiyorum..
Eşimde haklı olarak cenzaesine bile gitmiceksin diyor..
Ya düşünün kızım memlekette beş gün hastanede yattı neler çektik,bir geçmiş olsuna gelmek en azından aramak bu kadar mı zor be baba,nasıl insansın sen,kalbin var mı?
Ya merhametin?
Ben de çok dolmuşum kızlr kusura bakmayın başınızı ağrıttım sizlerin de:dertli::aglayan:
Annem öldkten sonra abim ve babamı da üvey gibi hissettim..
Hiç bir ilgi şefkat,sevgi,maddi manevi hiç birşey görmedim:dertli:
baş ağrıtmak ne demek fındığım....büyük konuşmiyim de ben olsam ben de onunla görüşmezdim sadece evlendikten sonra böyle olmamış demek ki adamın içinde yokmuş
Ama artık canım acımıyor,onları dışardan biriymişler gibi düşünüyorum.
Memlkete gidince de bir yada iki saat sırf millete naklen yayon yapmasınlar diye misafir gibi gidiyorum
Babam bana son gittiğimi,zde sizi yemeğe alalım dedi düşünsenize
Misafire diyor sanki,tabi üvey annemden çıt yok:dertli::dertli:
Sözde çok severdi beni,millette sanıyo ki Özlem İstanbula gitti değişti,işin aslını kimse bilmiyo tabi...
Ben onların seviyesine inip onları kimseye kötülemiyorum:dertli:
sonuçta aileye dışardan biri girmiş belki de o yüzdendir kim bilir
Bunları düşünüpte üzme birtanem kendini. Allah'tan kayınvaliden iyi
Üvey annem sara hastasıydı İlknur nasıl hasta olduğunuz az çok haberlerde duymuşsunzudur
Çok ağır bir hastalık,büyükler bile korkuyor duramıyorlar yanında
Babam hiç ilgilenmedi kadınla,9 yaşımdan evlenenkadar ben baktım,ve yine piyango bana vurdu dicem ben evlendikten sonra iyileşti
Ne şanslıyım değil mi?
Bir keresind ebeni boğuyordu,bir diğerinde balkondan atıyordu,neler çektim bir ben bilirim kızlar
Onun yüzündne okullarımı hep 19,5 gün devamsızlıkla bitirirdim tabi raporları saymıyorum..
20 gün sınır ya:dertli:
Yine de teşekkür alırdım kızlar,eğer babam benle az ilgilenseydi hiç çalışmadığım halde üniversite sınavını iyi bir puan almadan ama kazanan ben şu an bir işte çalışıyor olurdum,kendi ekmeğimi kazanıyor kimseye muhtaç olmuyor,şu an bu sıkıntıları çekmiyor olurdum:dertli:
Her zaman söyler senin annen baban kim diye:aglayan:,kayınbabam ve kaynanamdan kimseden görmediğim iyiliği gördüm ben hala destek olurlar,hala arka çıkarlar
Onlar gibi bir anne baba daha yok şu dünyada:aglayan:
Kızlar içimi boşaltmak inan okadar iyi geldi ki gözyaşlarımı tutamıyorum boşaldılar birden
ne çok doluymuşum:aglayan:
Bir gün çok ağır kriz geçirdi üvey annem ağzından afedersiniz böyle salyalar akıyor,ozamanlar 3 ayda bir öyle krizler geçirirdi..
Babam işten geldi yatak odasında yatıyor diyorum ki kalk baba çok kötü durumda .,adam düzelir boş ver diyor,var mı böyle bir gamsızlık ya:dertli:
Ben ambulansı aradım 10-12 yaşlarındayım,,
telefona çıkan adam diyor ki evde kimse yok mu dedim babam var,o getirsin verecek cevabım yok neyse gelip götürdüler ozaman kalktı beyefendi:dertli: