Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Of fındığım hikaye gibi gerçekten ya:gitme::gitme::gitme:

Allah bunun ödülünü verir birtanem, merak etme sen

Ayrıca babnın gamsızlığı zaten tez elden varmış baksana belli :alsana:

Ödülüm dört dörtlük bir eş çok şükür çok akıllı ,çok tatlı bir evlat oldu Arişim

Allahım nasip ederse kızıma bi gelecek hazırlayacak maddi durumla bir ev istiyorum dahasında gözüm yok:dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
canım çok çekmişsin bununda fazlasıyla iiyiliğini görmüşsün alhın sevgili kuluymuşsun ki güzel bi evlat iyi bi anne babaya kavuşmuşsun canım ...inşallah istediğin tüm güzellikler seni bulur canım istediğin evide alırsın en kısa zamnda canım dualarım seninle iyi ki vaarsn canım seni çok seviyoruz:hhhhhh:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
amma yazmıssınız be
parmaklarınıza motır mu taktınız
ben bizim tawukcudan dertlıyım
onceden baska cocuk wardı sımdı askere gıttı yerıne bırı geldı bakısları hosuma gıtmedı bıde dewamlı yolumuz ordan pabloyu bahane ederek konusuyor sımdılık ffırcalamakta ıstemiyorum
bugun kendı kopegını getırmıs sırf sohbet etmek ıcın allahım ya ne ınsanlar war
bıde yası kucuk tübe tübeeeee

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin fındığım...
çok çekmişsin... ama bana öyle geliyoki bu sabrının sevabını, faydasını göreceksin mutlaka....
canım benim seni çok seviyorumm... iyiki varsınız yaa...

Amin bitanem

Ben de inan hepinzii çok seviyorum,nasıl ayrılıcam sizden şimdiden kara kara düşünüyorum:aglayan:

canım çok çekmişsin bununda fazlasıyla iiyiliğini görmüşsün alhın sevgili kuluymuşsun ki güzel bi evlat iyi bi anne babaya kavuşmuşsun canım ...inşallah istediğin tüm güzellikler seni bulur canım istediğin evide alırsın en kısa zamnda canım dualarım seninle iyi ki vaarsn canım seni çok seviyoruz:hhhhhh:

Çok şükür canım,eşimin ailesi benim ailem oldular

Bir de kendi ailem var eşim kızım daha ne isterim:panter:

İnşaallah canım Rabbim kim ne istiyorssa gönlüne göre versin başta da sizlerin

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
amma yazmıssınız be
parmaklarınıza motır mu taktınız
ben bizim tawukcudan dertlıyım
onceden baska cocuk wardı sımdı askere gıttı yerıne bırı geldı bakısları hosuma gıtmedı bıde dewamlı yolumuz ordan pabloyu bahane ederek konusuyor sımdılık ffırcalamakta ıstemiyorum
bugun kendı kopegını getırmıs sırf sohbet etmek ıcın allahım ya ne ınsanlar war
bıde yası kucuk tübe tübeeeee

:panter:pobloyu beğenmiştir canım

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
üzüldüm ya fındığım senin durumuna yinede babana kinlenme bebeğim o da belki gaza geliyordur onu kaybedince gerçekten üzülürsün ne de olsa babandır pişmanlık duyarsın şükürki eşin kayınvalden iyiymiş bu yönden şanslısın boş ver takma kafana yine sana destek olanlar var yanında bunun için sevinmelisin allah korusun ya tersi olsaydı ozaman psikolojin alt üst olurdu inşaallah eşinle çocuğunla bir öür boyu mutlu olursun:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
üzüldüm ya fındığım senin durumuna yinede babana kinlenme bebeğim o da belki gaza geliyordur onu kaybedince gerçekten üzülürsün ne de olsa babandır pişmanlık duyarsın şükürki eşin kayınvalden iyiymiş bu yönden şanslısın boş ver takma kafana yine sana destek olanlar var yanında bunun için sevinmelisin allah korusun ya tersi olsaydı ozaman psikolojin alt üst olurdu inşaallah eşinle çocuğunla bir öür boyu mutlu olursun:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

İnşaallah Şila abla,babam ben bekarken de böyleydi yeni olan bişey yok ortada:dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
senide olabilur:Dşaka bi yana sinir oluyorum öyle insanlara ya bizimde oluyo arada köpeği gezemeye çıkarıyosun ay çapk gel buraya ay çapkın çıkmış dışarı hemen sorular soruyolar devamlı tamam sev sevde ne bu ilgi çok seviyosan al bi tane

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar