Kristen Stewart
Daimi Üye
Belki o yüzden öldü 2 eşide
Bu babamın 3. evliliği:dertli:
Bu babamın 3. evliliği:dertli:
Of fındığım hikaye gibi gerçekten ya:gitme::gitme::gitme:
Allah bunun ödülünü verir birtanem, merak etme sen
Ayrıca babnın gamsızlığı zaten tez elden varmış baksana belli :alsana:
Ödülüm dört dörtlük bir eş çok şükür çok akıllı ,çok tatlı bir evlat oldu Arişim
Allahım nasip ederse kızıma bi gelecek hazırlayacak maddi durumla bir ev istiyorum dahasında gözüm yok:dertli:
Ödülüm dört dörtlük bir eş çok şükür çok akıllı ,çok tatlı bir evlat oldu Arişim
Allahım nasip ederse kızıma bi gelecek hazırlayacak maddi durumla bir ev istiyorum dahasında gözüm yok:dertli:
Allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin fındığım...
çok çekmişsin... ama bana öyle geliyoki bu sabrının sevabını, faydasını göreceksin mutlaka....
canım benim seni çok seviyorumm... iyiki varsınız yaa...
canım çok çekmişsin bununda fazlasıyla iiyiliğini görmüşsün alhın sevgili kuluymuşsun ki güzel bi evlat iyi bi anne babaya kavuşmuşsun canım ...inşallah istediğin tüm güzellikler seni bulur canım istediğin evide alırsın en kısa zamnda canım dualarım seninle iyi ki vaarsn canım seni çok seviyoruz
amma yazmıssınız be
parmaklarınıza motır mu taktınız
ben bizim tawukcudan dertlıyım
onceden baska cocuk wardı sımdı askere gıttı yerıne bırı geldı bakısları hosuma gıtmedı bıde dewamlı yolumuz ordan pabloyu bahane ederek konusuyor sımdılık ffırcalamakta ıstemiyorum
bugun kendı kopegını getırmıs sırf sohbet etmek ıcın allahım ya ne ınsanlar war
bıde yası kucuk tübe tübeeeee
pobloyu beğenmiştir canım
üzüldüm ya fındığım senin durumuna yinede babana kinlenme bebeğim o da belki gaza geliyordur onu kaybedince gerçekten üzülürsün ne de olsa babandır pişmanlık duyarsın şükürki eşin kayınvalden iyiymiş bu yönden şanslısın boş ver takma kafana yine sana destek olanlar var yanında bunun için sevinmelisin allah korusun ya tersi olsaydı ozaman psikolojin alt üst olurdu inşaallah eşinle çocuğunla bir öür boyu mutlu olursun
Fındığım çok üzüldüm durumuna Rabbim kolaylık versin sana .. ailen ile bir ömür boyu mutlu ol inşaALLAH