Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Bu benim nişanlıma çok takılan kız var :( ya benim yanımda bile yicek gibi bakıyorlar :( bigün kafam atacak yapışacagım birinin saçından çok gücüme gidiyor..önceden ciciye bagırıp çagırıyordum sen bişi yapmasan bakmazlardiye kendimi kandırırdım daha doğrusu..Yok anam dünyanın çivisiçıkmış benim yanımda bileöyle bakılıyorlar ise ben yokken neler düşünürler kim bilir..Askerde bile komutanın kızı abayı yakmış bak şimdi küfür edicem yine siniirlendim ..İffetsiz kızın yapmadıgı kalmamış ee asker emir altında itiraz hakkı yok itiraz edilse direk hapse ..Köşe bucak kaçmış :(Son bir ayı burnundan getirmiş ..Yadaha nelerneler dile alamıyorum ki.. !!!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Bu benim nişanlıma çok takılan kız var :( ya benim yanımda bile yicek gibi bakıyorlar :( bigün kafam atacak yapışacagım birinin saçından çok gücüme gidiyor..önceden ciciye bagırıp çagırıyordum sen bişi yapmasan bakmazlardiye kendimi kandırırdım daha doğrusu..Yok anam dünyanın çivisiçıkmış benim yanımda bileöyle bakılıyorlar ise ben yokken neler düşünürler kim bilir..Askerde bile komutanın kızı abayı yakmış bak şimdi küfür edicem yine siniirlendim ..İffetsiz kızın yapmadıgı kalmamış ee asker emir altında itiraz hakkı yok itiraz edilse direk hapse ..Köşe bucak kaçmış :(Son bir ayı burnundan getirmiş ..Yadaha nelerneler dile alamıyorum ki.. !!!

Allah kolaylık versin sana canım,ben böyle birşey olsa Allah korusun önce kızı sonra nişanlımı yolardım kims eelimden alamazdı her ikisini de,

Gaz vermek gibi olmasın ama:)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
fındığım demekki babanın yapısı böyle insanları olduğu gibi kabull enmeliyiz sen bu yaştan sora onu değiştiremezsin adam karısına karşıda duyarsız demek sadece sana karşı değil boş ver canım üzme kendini eşinle yavrunla mutlu olmaya çalış takma kafana :hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
fındığım demekki babanın yapısı böyle insanları olduğu gibi kabull enmeliyiz sen bu yaştan sora onu değiştiremezsin adam karısına karşıda duyarsız demek sadece sana karşı değil boş ver canım üzme kendini eşinle yavrunla mutlu olmaya çalış takma kafana :hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Artık takmıyorum değiştirmeyede çalışmıyorum zaten:dertli:

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur,değiştiremezsin Şila abla-ayse

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Allah kolaylık versin sana canım,ben böyle birşey olsa Allah korusun önce kızı sonra nişanlımı yolardım kims eelimden alamazdı her ikisini de,

Gaz vermek gibi olmasın ama:)
Kız yanlış anladın ALLAh muhafaza senin düşündüğün gibi değil benim asker pas vermiyor namazında niyazında Rabbim göstermesin.. herşeyi anlatır o bana ..Komutanın kızı kumpasa düşürmeye falan çalışmış bunu ..Ben karşılıklı bişi olsa affedermiyim sanıyorsun ..

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Kız yanlış anladın ALLAh muhafaza senin düşündüğün gibi değil benim asker pas vermiyor namazında niyazında Rabbim göstermesin.. herşeyi anlatır o bana ..Komutanın kızı kumpasa düşürmeye falan çalışmış bunu ..Ben karşılıklı bişi olsa affedermiyim sanıyorsun ..

Yok canım zaten nişanlına bişey demedim o olaydan dolayı

Ben normal zamanı kastettim hani eğer o da pas veriyorsa diye yorum yaptım,vermiyorsa ne ala ,it ürür kervan yürür:kahve:,ama veriyorsa bittiği andır.:alsana:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Yok canım zaten nişanlına bişey demedim o olaydan dolayı

Ben normal zamanı kastettim hani eğer o da pas veriyorsa diye yorum yaptım,vermiyorsa ne ala ,it ürür kervan yürür:kahve:,ama veriyorsa bittiği andır.:alsana:

ALLAh muhafaza düşünmesi bile çıldırtıyor ..Benden önce karşı tarafa agzının payını veriyor zaten ..Böyle insanlar yüzünden bazen bayan oldugum için utanıyorum..Bi bayan nasıl iffetini yere serip bi erkekten beklenti içine girebilirki ..

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Ben sırf potansiyel gelin modunda gezmekten bıktıgım için erkenden adı konulsun istedim ben biraz olsun kurtuldum şimdide ona takılıyorlar:dertli:parmagındaki yüzüğü görmezlermi acaba yada ne anlama geldiğini bilmezler mi..Bazılarıda özellikle evli erkekleri seçermiş:dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kızımla balkonda oturuyoruz komşularımdan biride dışardan geliyor bana seslendi kızınında okulu bitti artık evlendirde mahalle bir düğün yapsın dedi bende inşallah komşu diye cevap verdim kızım sinirlendi evlenip evlenmeyeceğimden kime ne diye.Bende kızıma dedimki daha iyi işte ilginenirlerse sana kocada bulurlar dedim .Kızım da cevap aman anne oldu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Kızımla balkonda oturuyoruz komşularımdan biride dışardan geliyor bana seslendi kızınında okulu bitti artık evlendirde mahalle bir düğün yapsın dedi bende inşallah komşu diye cevap verdim kızım sinirlendi evlenip evlenmeyeceğimden kime ne diye.Bende kızıma dedimki daha iyi işte ilginenirlerse sana kocada bulurlar dedim .Kızım da cevap aman anne oldu.

ayy zaten millet olarak bekarları evlendirmeye bayılırız:))

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
eşimin bi arkadaşıyla eşi var kız mersinli maşallahı var çok güzel bi kız netten tanışmış bunlar bi de 1 yaşında çocukları var...pek anlaşamıyolar kız alttan almayı ya da neyi başkalarının yanında konuşup konuşmaması gerektiğini bilmiyo oğlan da bazen içiyo eve içkili geliyo...kız bunu terkedip gitti mersine ailesinin yanına..sonra barıştılar..geçen pazar bize geldiler konuştuk baya....lafın arasında beni buraya yalvara yakara getirdi eve getirince bi de dövdü dedi ben dumur:sok...oğlan buna bi baktı bu sustu ben de bişey diyemedim zaten sonra da pek konuşmadım düşünmekten bu durumda ben ne yapardım die:ates:....hiç tahmin etmezdim böyle bişeyi...ben zaten hep diyorum ona kız haklı benim eşimde eve bi kere içkili gelse ben çeker giderim yüzüne bile bakmam o sana iyi dayanıyo filan...haklısın dio bana....ne hayatlar var...kader işte sen kalk taaa nerden nereye gel evliliğin böyle olsun...oğlan da var ya kızdan çok çok çirkin he:)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
gerçi bu işler güzelliğe çirkinliğe bakmıyo...insanın bahtı güzel olsun...benim eşimde benden çirkin:)) millet bana neler demedi sen manyak mısın güzelsin nelerini bulursun filan die...hepsine rest çektim ben eşimi seviyorumm...hiç bi zaman çok yakışıklı erkeklerden hoşlanmadım zaten:alsana:sempatik olsun bana değer versin yeter

ben de baya içimi döktüm bu topiği bekliyomuşum:))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar