Hiç güleceğim yoktu sabah sabah :nazo:
oooo sen erkencisin bacim,,ben cocuklari okula gonderdim,tabi en buyugunu ise,,,geldim ........nasilsin bugun,,,
Hiç güleceğim yoktu sabah sabah :nazo:
fındıkiçim bende babamdan yana dertliyim sen en azından mutlu bir evlilik yapmışsın ona çok seviniyorum ben babamın zoruyla bir evlilik yaptım neymiş beşik kertmemmiş önceden söz vermiş daha ben doğmadan önce neyse evlendik bir babada olmaması gereken herşey var daha bir haftalık gelindm ayrılmayı düşünüyordm 10 yıl sabrettim ayrıldm yağmurdan kaçarken doluya tutuldm babam çektirmediği kalmadı neymiş çocuklarımı babasına bırakacakmışım ya baba adam olsaydı ben niye ayrılıyım . seni evlatlıktan redderim dedi bende et dedim 11 sene oldu ayrılalı kök söktürdü bana ve çocuklarıma onun evinde oturuyorm ve ben babama kira veriyorm daha ne diyim be gülüm çok şey varda anlatılacak dilim varmıyor artık neyse başınızı ağrıttım helal edin hakkınızı:dertli:
ahh canım baban maşallah hem suçlu hem güçlüymüş....ben ettim kızıma kötü bi evlilik yaptırdım dememişte:alsana:
olurmu onunda cevabını veriyor isteyenin çok vardı hepsine hayır dedin onada hayır desydn diye ama beni bir köşeye sıkıştırıp yaşın geçiyor bundan sonra kimse seni istemez istesede vermem ben onlara söz verdim dediğini hatırlamıyor şimdi şizofrenmiş onu öğrendik kardeşlerimle ve babam o hasta kafasıyla hayatımı mahfetti şimdi ben kimi suçluyim ilknurum ben mutlu hiç olmadım Allahım çocuklarımı mutlu etsin başkada bişi istemiyorm
yok be gülüm babam başka bir semte oturuyor artık eskisi gibi bana karışmıyor çünkü ara ara kafası gidip geliyor bir senedir beni bırakmış karışmıyor çünkü kirasını veriyorm şimdi anama bulaşıyor dedim ya şizofrenmiş tedeavi görüyor ama işte zamanında edeçeğini etti zaten evinde oturuyorm çünkü kendi doğup büyüdüğüm mahelle çocukluğumu bilir herkes ben işe giderken mahellem ilgilendi hep çocuklarımla bir of desem bütün mahalle başımda o yüzden başka yerede gitmek istemiyorm
oooo sen erkencisin bacim,,ben cocuklari okula gonderdim,tabi en buyugunu ise,,,geldim ........nasilsin bugun,,,
İyiyim şekerim, sen nasılsın
bende Fatmagül'ü izledim sinir oldum :aglayan:
fındıkiçim bende babamdan yana dertliyim sen en azından mutlu bir evlilik yapmışsın ona çok seviniyorum ben babamın zoruyla bir evlilik yaptım neymiş beşik kertmemmiş önceden söz vermiş daha ben doğmadan önce neyse evlendik bir babada olmaması gereken herşey var daha bir haftalık gelindm ayrılmayı düşünüyordm 10 yıl sabrettim ayrıldm yağmurdan kaçarken doluya tutuldm babam çektirmediği kalmadı neymiş çocuklarımı babasına bırakacakmışım ya baba adam olsaydı ben niye ayrılıyım . seni evlatlıktan redderim dedi bende et dedim 11 sene oldu ayrılalı kök söktürdü bana ve çocuklarıma onun evinde oturuyorm ve ben babama kira veriyorm daha ne diyim be gülüm çok şey varda anlatılacak dilim varmıyor artık neyse başınızı ağrıttım helal edin hakkınızı:dertli:
Of nolsun Fatmagül tecavüze uğruyo ya, işte sonra hastaneye falan kaldırıldı, sürekli ağlıyor. İçim burkuldu. Hele cadı bir yengesi var ki yolmak istiyorum :alsana:
Çeşme'ye gidip bir ara bu kadının saçını yolan birini görürseniz bilin ki benim
Of nolsun Fatmagül tecavüze uğruyo ya, işte sonra hastaneye falan kaldırıldı, sürekli ağlıyor. İçim burkuldu. Hele cadı bir yengesi var ki yolmak istiyorum :alsana:
Çeşme'ye gidip bir ara bu kadının saçını yolan birini görürseniz bilin ki benim
Benim yerime de iki tel yol Arişim:alsana:
heeee,,,,beraber yolalim o zaman