Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sonra beni çok sinir eden bir akrabamız vardı ama anlatamam kadın herşeyimi eleştirir aklınıza ne gelirse neyse evlenme çagım gelince türlü eş adayıda buldu ben red çektim hepsine bulaşırmıyım ona sonra işte eşimle tanıştı herkez nişan falan oldu tabi bu kadın demişki 1 sene içinde boşanır bizim kız fena bu çocuk sakin çekemez bunu demiş

ama duydumki bende 2 yaş küçük 1 oğlu var geçen hafta boşanmış üzüldüm ama akıllanır umarım milletle ugraşmaz:alsana:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
İlknur kesinlikle birine çok gördüğümüz şey illa başımıza gelir,bende çok oluyor:ates:

Yanlış anlamayın hani mesela diyorum ki bunu bu niye yaptı bi bakıyorum aynını bende yaptım,yoksa ksonun fesat akrabası kadar değilim canım,bana ne milletin evliliğinden Allah herkesi yuvasında mutlu huzurlu kılsın,boşansam sana ne,evli kalsam sana ne?:alsana:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
birde anlamadıgım birşey var kızlar eşimin en küçük teyzesi bekar biz evlenirken k.validemden daha yakındı neyse kadın 1 senedir falan bize tavırlı eşime diyorum bişeymi dedin yooooo e diyorum bende yapmadım anlamadım gitti sizce nedendir

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
birde anlamadıgım birşey var kızlar eşimin en küçük teyzesi bekar biz evlenirken k.validemden daha yakındı neyse kadın 1 senedir falan bize tavırlı eşime diyorum bişeymi dedin yooooo e diyorum bende yapmadım anlamadım gitti sizce nedendir

valla bilemeyiz ki:) mutlaka ya biri bi dedikonuzu yaptı ya bişeye alındı durduk yerde değildir...ama bazı kişilerde var hiç bişey yokken bi iyilerdir bi kötüler onu da bilemem tabi:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evetttttt ben geldim kızlarrrrrBugün oğlumu okula bıraktıktan sonra carfurda indirim var diye arkadaşla gittik arkadaşım carfur kartı alıcak forum doldurulması gerekiyo bana dediki sen doldururmusun hiç doldurmadım bilmiyorum dedi zor bişeyi yok ama olsun doldurayım dedim neyse doldurmaya başladım arkadaşa soruyorum işte doğum tarihi evlilik tarihi falan arkadaş doğum günün sorduğumda bana diyoki 24 05 1989 dedim kızım ne diyosun sen benimle aynı yaşta değilmisin bana e tamam işte bende ama ben 77liyim diyorum sen 89luyum diyosunn ayy kafam karıştı diyo neyse tamam dedim doğrusunu yazdıııııııkkkkkk sıra geldi evlilik tarihine evlilik tarihinede 11 07 2007 ayyyy dedim sibel sen beni bugün delirtceksin kızım diyorum niye nolduki diyo bana kızım senin 13 yaşında kızın varsa nasıl olurda 2007 de evlenmiş olursun diyorum bana ama ozaman evlendim peki tamam dedim hesapla ozaman bakalım dedim 2007de evlendiysen hesapla bakayım kızın kaçyaşında oluyo bir durdu düşünüyo ayyyyyyyyyyyyy diyo doğruya 97 de evlenmiştim dedi busefer dedim anacım alsen bu formu kendin doldur sıkıntı getirdin bana resmen dedim afakanlar bastı beni diye allahım banamı denk gelir hep bilmemkiiiii:sok:sok

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
benim de ev sahibiyle sorunum,kızımın kazandığı liseye göre o civara taşınacaktık ben eşyalarımı topladım büyük bir kısmını şimdi kızım dolmuşla gidiyor okula doğalgazlı bir ev arıyorum bu arada ...evsahibinin karısı da etrafta ''2 aydır çıkıcaz dediler çıkmadılar''diyormuş ..sinir kadın :alsana: kiranı ödüyoruz ama sektirmeden ,kaçtane evi var ne anlar o kiracılığı,ben kendi istediğim gibi bir yer arıyorum eşyalarımın yarısı toplu ben sıkıntı yaşıyorum sana ne ,sen kiranı al otur:sinir: ayda 470 lirayı alıyorsun hiçbirşeyi olmayan eve ,aynı apartmanda 400 e oturuyorlar,üstelik 8. kattayım.ne dedikodu yapıyorsun,kendini beğenmiş....allah inşallah kendi evimde oturmayı nasip eder birgün lükste ,gösterişte gözüm yok aydınlık huzrlu olsun yeter...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Evetttttt ben geldim kızlarrrrrBugün oğlumu okula bıraktıktan sonra carfurda indirim var diye arkadaşla gittik arkadaşım carfur kartı alıcak forum doldurulması gerekiyo bana dediki sen doldururmusun hiç doldurmadım bilmiyorum dedi zor bişeyi yok ama olsun doldurayım dedim neyse doldurmaya başladım arkadaşa soruyorum işte doğum tarihi evlilik tarihi falan arkadaş doğum günün sorduğumda bana diyoki 24 05 1989 dedim kızım ne diyosun sen benimle aynı yaşta değilmisin bana e tamam işte bende ama ben 77liyim diyorum sen 89luyum diyosunn ayy kafam karıştı diyo neyse tamam dedim doğrusunu yazdıııııııkkkkkk sıra geldi evlilik tarihine evlilik tarihinede 11 07 2007 ayyyy dedim sibel sen beni bugün delirtceksin kızım diyorum niye nolduki diyo bana kızım senin 13 yaşında kızın varsa nasıl olurda 2007 de evlenmiş olursun diyorum bana ama ozaman evlendim peki tamam dedim hesapla ozaman bakalım dedim 2007de evlendiysen hesapla bakayım kızın kaçyaşında oluyo bir durdu düşünüyo ayyyyyyyyyyyyy diyo doğruya 97 de evlenmiştim dedi busefer dedim anacım alsen bu formu kendin doldur sıkıntı getirdin bana resmen dedim afakanlar bastı beni diye allahım banamı denk gelir hep bilmemkiiiii:sok:sok

Alemsiniz kızım ya :kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
benim de ev sahibiyle sorunum,kızımın kazandığı liseye göre o civara taşınacaktık ben eşyalarımı topladım büyük bir kısmını şimdi kızım dolmuşla gidiyor okula doğalgazlı bir ev arıyorum bu arada ...evsahibinin karısı da etrafta ''2 aydır çıkıcaz dediler çıkmadılar''diyormuş ..sinir kadın :alsana: kiranı ödüyoruz ama sektirmeden ,kaçtane evi var ne anlar o kiracılığı,ben kendi istediğim gibi bir yer arıyorum eşyalarımın yarısı toplu ben sıkıntı yaşıyorum sana ne ,sen kiranı al otur:sinir: ayda 470 lirayı alıyorsun hiçbirşeyi olmayan eve ,aynı apartmanda 400 e oturuyorlar,üstelik 8. kattayım.ne dedikodu yapıyorsun,kendini beğenmiş....allah inşallah kendi evimde oturmayı nasip eder birgün lükste ,gösterişte gözüm yok aydınlık huzrlu olsun yeter...

Amin canım

Valla bende sinir oluyorum öyle tiplere, gözü doymuyor bir türlü:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064

arkadaşın uçmuş bişey içmiş olmasın:))

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064

ev sahibine sorsaydın sizden sonra orayı acaba 470e kiraya verebilecek mi:alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dimi o şekilde çook kiracı var adama bi kaç orda bi kaç ay burda kira vermeden yaşıyo:)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kızlar bende kaynanama öz teyzem olduğu halde anne diyemedim ama gelinim bana sözü kesildikten hemen sonra ablası anne diceksin artık bizden çıkıştın onlar artık senin ailen dedi bir iki zorlandı sonra anne demeye alıştı sizlerde kendinizi alıştırın kızlar daha sonra anne demek zor olur ben 30 yıllık evliyim daha 1 kez olsun anne diyemedim anne deyinki onlarda sizi öz kızı gibi görsün ve sevsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar