Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yazın annemlerdeyken yaşadığım başka komik bir olayı paylaşayımmı kızlarr

Hadi anlatmaya başlıyayım yazın annemlerdeyken abim nişanlıysa geldi şimdi gelinide ben yeni yeni tanımaya başlıyorum malum gurbbetteyim ve fazla bir muhabbetimiz olmadı ama allhtan benim gibi şakalaşmayı seven biri neyse abimler bizdeyken babam ben annem falan odada oturuyoruz tv izliyorduk abimde ildem ile birlikte mutfakta ben oraya bile karışıyorum iş gırgır olsun babamın çayı bitince kıs gelinnn babmın çayı bitmiş niye doldurmuyosun diye bağırıyorum oda banamı diyorsun diyo bende senden başka gelin varmı evde diyorum neyse bişi demeden babamın çayını veriyo biryandan da beni anneme şikayet ediyo annemde ildemin tarafını tutunca dedim vaaayyyyy demek ildemin tarafını tutuyorsun kızının değil öylemi diyorum annemde heralde o artık bu evin kızı sen de ele karıştın heralde gelinimin tarafını tutarım diyince kim daha tutar beni ildem de karşımda kıs kıs gülünce aldım bunu elime boğuşuyoruz annemde bırak kızımı diye bağırınca hııııı demek sende istiyosun dedim ikisini üst üste yatırıp beni delirtireni böyle üstüste kaşarlı tost gibi yapıştırırm:nazo::nazo: diyorum tabii bunların hepsi şaka yollu oluyo şakalaşıyoruz ama ne yalan söyliyeyim annemin artık o bu evin kızı sen ele karıştın demesi beni üzmedi desem yalan olur hani :dertli::dertli:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Hep anne dedim nişanlıyken de,öz annem gibi oldu zaten sağolsun kayınvalidem:panter:

Nekadar iyi kalpli bir kayınvaliden var fındığım allah herkese böyle bir kayın valide nasib eylesin canım
benim eşiminde annesi küçük kardeşini dünyay getirirken vefat etmiş babsı birsene sonra evlemiş ama öyle bir üvey anneki hani bu filmlerdeki üvey anneler varya onlar bile melek kalır bunların üvey annesinin yanında okadar eziyetler yaşatmışki anlatamam

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Dedikodu okuyup keyifleneceğime efkar bastı Fındıkkurdum önemli olan geleceğinin güzelliği:Ben dünya iyisi bir babanın evladı iken Yakışıklılığından başka artısı olmayan üstelik problemli bir ailenin çocuğu olan eşimle evlendim ona destek oldum hatta okul bitirmesinede.keşke babam ters olsaydı da eşimin ailesi iyi olsaydı.Baba evi bir zamana kadar ama eş ömür boyu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Dedikodu okuyup keyifleneceğime efkar bastı Fındıkkurdum önemli olan geleceğinin güzelliği:Ben dünya iyisi bir babanın evladı iken Yakışıklılığından başka artısı olmayan üstelik problemli bir ailenin çocuğu olan eşimle evlendim ona destek oldum hatta okul bitirmesinede.keşke babam ters olsaydı da eşimin ailesi iyi olsaydı.Baba evi bir zamana kadar ama eş ömür boyu.

sen de dedikodu yapabilirsin ablam çekiştir istediğini dök içini rahatlarsın

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ablam haklısın da baab evi de önemli neticede en güzel yılların orda geçiyor,çocukluğun genç kızlığın:dertli:

Yine buna da şükür diyorum tabi,Allah yüzümü eşimden,onun ailesinden yana güldürdü en azından:panter:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
eve geldim dedikodu başlıyor.
Birgün komşumda başka bir komşuyla kahve içiyoruz laf döndü dolaştı kaynana mevzusuna geldi lnci komşum dertliydi tabiki bende biz söylenirken ikinci komşu (Kaynanası hastalandığında evine kabul etmedi kocası çok yalvardığı halde kocasi geldi bizde ağladı.ölecek annem birkaç gün bende kalsın dedim kabul etmedi ):diye kocasının bizde ağladığını da biliyor)evet ikinci komşu gözüme baka baka benim kayınvalidem pek hanım dı pek sevmezdim ama bir kötülüğünü görmedim nur içinde yatsın demezmi ben hala şaşkınım ve bu komşumla görüşmemeye çalışıyorum.:huri::huri::huri:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eve geldim dedikodu başlıyor.
Birgün komşumda başka bir komşuyla kahve içiyoruz laf döndü dolaştı kaynana mevzusuna geldi lnci komşum dertliydi tabiki bende biz söylenirken ikinci komşu (Kaynanası hastalandığında evine kabul etmedi kocası çok yalvardığı halde kocasi geldi bizde ağladı.ölecek annem birkaç gün bende kalsın dedim kabul etmedi ):diye kocasının bizde ağladığını da biliyor)evet ikinci komşu gözüme baka baka benim kayınvalidem pek hanım dı pek sevmezdim ama bir kötülüğünü görmedim nur içinde yatsın demezmi ben hala şaşkınım ve bu komşumla görüşmemeye çalışıyorum.:huri::huri::huri:

vay be başka adam olsa kadını döver yine getirir annesini öyle bi durumda artık nasıl bi kadınsa

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kocasının kırgın olduğunu biliyorum.Bir sohbetimizde (ailece)sitem etmişti .hanım hiç oralı bile olmadı bana göre kocası derdini içinde taşıyor.zaten demiştir annem vefat etti şu iki çocuğum üzülmesin siz sanıyormusunuz sadece kadınlar çocukları için kocasını çeker ben ne babalar biliyorum çocukları için karısını çeken

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kadın demek ki cadı ablam ,adama sözünü geçirdiğine göre.

Baksana adam sesini bile çıkramamış yazık..

Annenin yeri başka,eşin yaeri başka olmalı..

Birini tutup diğerini atmak ne demek:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kendi dedikodumu yapıcam dün babamın doğum günüydü ben böyle günlere önem veririm ama hayatta aklımda tutamam tarihleri...telime kayıtlıydı teli de satmıştım hergün girdiğim face e dün girmedim aslında orda da yazıyordu....ve sonuç olarak ben babamı aramayı unuttum...babamda beklemiş beklemiş ben aramayınca aradı dedim hayırdır...hiç öylesine aradım dedi ilk başta sonra baktı hatırlamıyorum bi fırça çekti bana evlenince unutursun tabi falan die:dertli: ah salak kafam alıştırdım tabi her sene kutlamaya adam beklemiş beklemiş arayan yok annem diyo baban sabahtan beri söylenip duruyo krize girdi aramadı bak die:))artık dedim babacım kusura bakma iyiki doğdun tabi tabi bi değeri kalmadı dedi:) gelince gönlünü almak lazım kıyamam ben onaaaa:findik:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Görüyonmu kocayı bulunca babayı unutuyorlar.babadan geçilir yardan geçilmezzzzzzzzzzzz Şaka şaka İlknurcum insanlar yaşlanınca bu konuda hassaslaşıyor.Şimdi anlıyorum N....teyzemin E.....ablamın hallerini onlar dertlenirdi bendenizde kızardım onlara kızdım diye şimdi kendime kızıyorum. Hiçbir şey yaşamandan anlaşılmıyormuş günnük bunlar aramızda kalcak dimi

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Görüyonmu kocayı bulunca babayı unutuyorlar.babadan geçilir yardan geçilmezzzzzzzzzzzz Şaka şaka İlknurcum insanlar yaşlanınca bu konuda hassaslaşıyor.Şimdi anlıyorum N....teyzemin E.....ablamın hallerini onlar dertlenirdi bendenizde kızardım onlara kızdım diye şimdi kendime kızıyorum. Hiçbir şey yaşamandan anlaşılmıyormuş günnük bunlar aramızda kalcak dimi

benimki pek yaşlı sayılmaz ya 43e bastı:)) bazen dalga geçiyorum sen artık yaşlandın yaşlılık sendromuna girdin die:))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar