Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
E v sahibimizi ıssız bir adaya eşiyle beraber terketmek istiyorum.

Her an her yerdeler fenalk geiricem artık,dışarı çıkıyorz caddede karşımızda bitiyolar,eve geliyoruz ya balkonda ya kapı önünde,fenalık geçiricem artık bu nedir ya özel hayat diye birşey kalmadı:ates:

defne

Aktif Üye
Tepki
108
E v sahibimizi ıssız bir adaya eşiyle beraber terketmek istiyorum.

Her an her yerdeler fenalk geiricem artık,dışarı çıkıyorz caddede karşımızda bitiyolar,eve geliyoruz ya balkonda ya kapı önünde,fenalık geçiricem artık bu nedir ya özel hayat diye birşey kalmadı:ates:

Ay..nedenki hayatım,neden sürekli senin karşındalar..
belki çok gezenti tiplerdir,sen her çıktığında karşında buluyorsundur:))

defne

Aktif Üye
Tepki
108
Ben utanarak yazıyorum dedikodu yaptığım için ama yazmak istiyorum :kptmya:Benim kayınpederim üç ay önce vefat etti ve kayınvalidemle görümcem bugün tatile gittiler :kptmya:
Ne ayıp değilmi :hulya:
onların yaptığını bilemiyorum ama ben dedikodu yaptığım için ayıp :sinifsinif:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ay..nedenki hayatım,neden sürekli senin karşındalar..
belki çok gezenti tiplerdir,sen her çıktığında karşında buluyorsundur:))

Geziyorlar gezmesine de çok meraklı tipler,her an apartmanda ve mahallede kim ne yaptı derdindeler,:dusun: sanli mahallenin muhtarı bunlar:kptmya:

Ben utanarak yazıyorum dedikodu yaptığım için ama yazmak istiyorum :kptmya:Benim kayınpederim üç ay önce vefat etti ve kayınvalidemle görümcem bugün tatile gittiler :kptmya:
Ne ayıp değilmi :hulya:
onların yaptığını bilemiyorum ama ben dedikodu yaptığım için ayıp :sinifsinif:

Adam ölsün tatile çıkıcam diye dua mı ettiler acaba:dusun:

Ne ayııppp:hayir:

defne

Aktif Üye
Tepki
108
Bilmiyorum kızlar,eşimde çok kızıyor ama bir şey denmiyorki..bende iyi olur,kafanızı dinlersiniz dedim ama mecburen işte..
ama tuhafıma gitti,benim ailemde en az üstünden bir sene geçerki sonra böyle aktiviteler olsun.Amaan boşver napalım,her koyun kendi bacağından asılırmış değilmi:findikim:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bilmiyorum kızlar,eşimde çok kızıyor ama bir şey denmiyorki..bende iyi olur,kafanızı dinlersiniz dedim ama mecburen işte..
ama tuhafıma gitti,benim ailemde en az üstünden bir sene geçerki sonra böyle aktiviteler olsun.Amaan boşver napalım,her koyun kendi bacağından asılırmış değilmi:findikim:

hakkaten şaşırtıcı bi durum demek tatile gittiler vay be

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
demin bi yere kadar gidip geldim lise öğrencisi bi kız belli okuldan çıkmış okulda siyah kumaş pantolon giymek serbest..bu gitmiş siyah düşük bel dapdar bi kot giymiş kilolu da biraz..üstünde de kısa bi gömlek beli açılmış...tutup belini kapatmamak için kendimi zor tuttum:kptmya:okulda bunlara nasıl izin veriyorlar hiç mi disiplin yok anlamıyorum ya

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Evet ya söyle kilolarina bakmadan daracacik seyler giyiyorlar ya. :ates:

Bende bir kere oglumu doktora götürmüstüm karsimda kadin egilmis tabii pantalon düsük bel tanga meydanda birde eski birsey. Madem göstereceksin hic olmazsa iyi birsey giyi ama degil mi?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Evet ya söyle kilolarina bakmadan daracacik seyler giyiyorlar ya. :ates:

Bende bir kere oglumu doktora götürmüstüm karsimda kadin egilmis tabii pantalon düsük bel tanga meydanda birde eski birsey. Madem göstereceksin hic olmazsa iyi birsey giyi ama degil mi?

ya anlamıyorum zaten ne anlıyolar tangasını gösteren insanlar ben de rastladım amaç ne yani

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Yittim ilknurum yittim
Düngece eşimle birlikte konuşuyorduk eşim dün merkez jandarma komutanlığındaymış bir köye bağlı jandarma komutanlığında olan bir olayı anlattı Şimdi burdaki köyün birinde adam fındığını toplamış çuvallayıp evinin altına bırakmış gece sabaha doğru hırsız evin altına arabayı yanaştırmış ve çuvallayıp bırakılan fındıkları arabaya yüklüyormuş o sırada jandarma oradan geçiyormuş ve hayırdır beyfendi neyapıyorsunuz diyince pişkin hırsız :alsana:demişki iyi akşamlar komutanım fındıklarımı toprak mahsullerine götürmem gerekiyo erkenden gideyim de sıraya erken gireyim demiş jandarmadaki komutanda ha öylemi deyip demiş askerlerde yardım etsinler tek başınıza yorulamyın demiş :kptmya:adamda allah razı olsun demiş ve fındıkların hepsini yükledikten sonra çuvaldan biraz fındık boşaltıp demiş bunu askerlerle birlikte yiyin komutanım demiş neyse sabah olmuş evin sahibi uyanmış bakmış fındığın yerinde yeller esiyo adam bir telaşla jandarmaya gitmiş jandarmada olay yerine gelimiş komutan demişki amca sen bizle dalgamı geçiyosun gece sabaha karşı askerlerle birlikte taşımadınızmı fındığıda şimdi diyosunki çalındı fındığım diye adamda isyan ediyo sen nediyosun komutan ben gece fındık falan kimseyle taşımadım diye merkezde komutanla ilgili tutanak yapılmış olayı tam anlamadan nasıl yardımcı olunupta fındığı yüklersiniz diye yazık adam okadar verdiği eziyete zahmete mi yansın bir yıllık mahsulu boşa gitti onamı yansın yazık adama yaaa gülermisin ağlarmısın buduruma

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
adama acıdım yazık emekleri boşa gitmiş:alsana::alsana::alsana::alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya adama yazık valla o fındığın zahmeti az mı ama çokta komik bi olay ya valla hırsızın yerinde olsam ben jandarmalar taşırken gülme krizine girerdim valla:kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
offf kaynanamda iyi alisti yine tel acti birazdan görüselim msn den diyor cocuklari özlemis daha iki gün önce görüstük-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
offf kaynanamda iyi alisti yine tel acti birazdan görüselim msn den diyor cocuklari özlemis daha iki gün önce görüstük-kizgin

net gitti filan de atlat canım sen de her istediğinde açma:) zamanla geçer ya neti yeni bağlatmıştır ya yeni öğrenmiştir heves ediyodur:findikim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar