Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
gerçi bu işler güzelliğe çirkinliğe bakmıyo...insanın bahtı güzel olsun...benim eşimde benden çirkin:)) millet bana neler demedi sen manyak mısın güzelsin nelerini bulursun filan die...hepsine rest çektim ben eşimi seviyorumm...hiç bi zaman çok yakışıklı erkeklerden hoşlanmadım zaten:alsana:sempatik olsun bana değer versin yeter

ben de baya içimi döktüm bu topiği bekliyomuşum:))

benimde sözlüme öyle diyolar ay sana yakışmıyo sen bunla yapamazsn filan tipi yok yakışıklı değil filan doldurmaya çalışıyolar ya çevremdekinler

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benimde sözlüme öyle diyolar ay sana yakışmıyo sen bunla yapamazsn filan tipi yok yakışıklı değil filan doldurmaya çalışıyolar ya çevremdekinler

seviyosan anlaşıyosan kimseyi takmaaaaaa..... yakışıklılık gelip geçici sana değer veriyo mu yüzüne bakarken gülüyo mu seni her halinle beyeniyo mu sen ona bak canım

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
seviyosan anlaşıyosan kimseyi takmaaaaaa..... yakışıklılık gelip geçici sana değer veriyo mu yüzüne bakarken gülüyo mu seni her halinle beyeniyo mu sen ona bak canım

takmıyorm canım yakışıklı istemiyorum zahten bana değer veriyo her zaman yanımda kimsenin yapmadıklarını yaptı onu o kadar çok seviyorum ki onsuz olmayı düşünemiyorum bile

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
abowww neler okudum neler duydum fındıgım sana cok uzuldum canımrabbım mukafatını werır
dersommm takma gulum sonucta senınkınden tepkı yok boswer
boncugum zmanla taslar yerıne oturur
ilknur amma dedıkodu warmıs sende hee
yaw hepsını aklımda tutamadım normal olaraktan:findik:

canım bi otursa o taşlar yerine ne kadar güzel olcak askerim gelse bi inşallah mutlu oluruz inşallah herşey yoluna girer

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
düşünüyolar mı belli değil canımm ya akrabalrımızla aramız bozuk biraz küs gibiyz..konuşuyoruzda samimi değiliz bi bayramdan bayrama..

hadi onları geçtimde arkdaşlarıma ne oluyo töbe töbe şimdi kimseyel görüşümüyorum

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Annem öldkten sonra abim ve babamı da üvey gibi hissettim..

Hiç bir ilgi şefkat,sevgi,maddi manevi hiç birşey görmedim:dertli:[/QUOT

Benim aneanemin bir lafı vardı fındığım ana analık olunca baba gavurgan olurmuş diye yaşadıklarını okudukça bunu daha iyi anladım birtanem okudukça da duygulandım birtanem rabbim evladndan seni ve eşini güldürsün balım

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
düşünüyolar mı belli değil canımm ya akrabalrımızla aramız bozuk biraz küs gibiyz..konuşuyoruzda samimi değiliz bi bayramdan bayrama..

hadi onları geçtimde arkdaşlarıma ne oluyo töbe töbe şimdi kimseyel görüşümüyorum

ohooo sen benim evlilik arifesi neler çektiğimi bilsen nişanlılığım burnumdan geldi......babam benim elimde teli görse kıyameti kopartıyodu kardeşime nişanlı filan olmadığı halde bişey diyen yok onun konuştuğu kişiyi onaylıyolar çünki...yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum onun konuştuğu kişiyi de kardeşim gibi severim:)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Sağolun kızlar,İlknurum diyorum ya hep piyango bize vuruyor diye:dertli:

canim benim,bosver beee,hayat boyle,,,sen yinede keyfini cikar,,,bidaha gelmiycez dunyaya,,herkesler uykuda heralde,ama ben yarim biraktigim muhabbete basliyim,komsum demistim bildim bileli hamile:sokcok cucuguda yok,2 tane,,,,hatta buraya yeni tasindiklarinda nerdeyse gidip tebrik edecektim kadini,aman ALLAHIM iyiki gitmemisim,,,,,,,,megersem o gobekmis,,ama ne gobek,,,gercekten goren hamile der,7-8 aylik dersin o kadar,,,bide gerile gerile gezer,,,niye zayiflamaz anlamadim,,benim spor aletini gorunce demisti,,bendede vardi bundan,uzerine bi ciktim,cikmamla inmem bi oldu,,,ben ugrasamam boyle seylerle,,,hemen verdim baskasina dedi,,,,dedim ugrassaydin iyi olurdu ama(tabi icimden,)
neyse ben gidiyommm,,,,geldiginiz zaman bende gelirim,,,optum canlarimmm:panter::panter:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750

Biz güzeliz damat yakışıklıda ne oluyor..Bu yüzden kaç kere tartıştık herkez onu damatbeni gelin olarak görüyor o gözle bakıyor herkez sonunda ee görüştüğün birivarmı diince nişanlıım cevabını alınca karşımdakinin surat ifadesi herşeyi anlatmaya yetiyor.. Tühhya diyor bozuntuya vermedenn..Çoksinir bozucu şeylerbeni başkası ile yakıştırmaları veya askeri başka bi kıza münasip görmeleri.. Bırakın çirkn olsunlarbenim bu konuda çekecegim var:( Şimdiden başladı bi yerde patlıcamda nerde

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
canim benim,bosver beee,hayat boyle,,,sen yinede keyfini cikar,,,bidaha gelmiycez dunyaya,,herkesler uykuda heralde,ama ben yarim biraktigim muhabbete basliyim,komsum demistim bildim bileli hamile:sokcok cucuguda yok,2 tane,,,,hatta buraya yeni tasindiklarinda nerdeyse gidip tebrik edecektim kadini,aman ALLAHIM iyiki gitmemisim,,,,,,,,megersem o gobekmis,,ama ne gobek,,,gercekten goren hamile der,7-8 aylik dersin o kadar,,,bide gerile gerile gezer,,,niye zayiflamaz anlamadim,,benim spor aletini gorunce demisti,,bendede vardi bundan,uzerine bi ciktim,cikmamla inmem bi oldu,,,ben ugrasamam boyle seylerle,,,hemen verdim baskasina dedi,,,,dedim ugrassaydin iyi olurdu ama(tabi icimden,)
neyse ben gidiyommm,,,,geldiginiz zaman bende gelirim,,,optum canlarimmm:panter::panter:

Hiç güleceğim yoktu sabah sabah :nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar