Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Birileri dedikodu dedi sanki aaaaaaaaaaaaa hiç sevmem :findik:ama arada hangimiz yapmıyoki durun bende anlatayım bende çoooooookkkk olay var hele birde eşimin ailesi gibi bir ailede yaşıyosanız çok olur daha yeni olan bir olayı anlatayım size kızlar
bayramda görümcem gelmişti burda malum hava genelde hep yağmurlu olduğundan çamaşırlarımı genelde evin içinde çamaşırlığa asarım neyse görümcem çamaşırları görünce eşimin afaedersiniz iç ç...... görünce bana mahremini niye öyle gözükür şekilde asmışsın diyince bende baktım kendi ça.... mı astım diye yok abla dedim asmadımki peki kocanın ç.... asmışsın ya işte dedi bende dedim abla erkeğinkide mi mahrem oluyo diye sordum bana ne dedi dersiniz kızım asıyosun olan var olmayan var benim gibi bu arda görümcem dul bende nasıl yani dedim bana eh tabi kocan olunca asarsın bizim yok diye nispet mi yapıyosun demişti bendeki ifade şu:sok:sok:sok aman abla ne diyosun dedim neyse yok bişi dedi ama ben epey kendimi toparlayamamıştım bu nasıl bir düşünce diye:sok:sok

Komedi ha senin görümce :gul: :nazo: :nazo:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Komedi ha senin görümce :gul: :nazo: :nazo:

Sadece görümce değilki bütün sülale tam komedi nede olsa trabzonlu şimdi trabzonlu arkadaşlar olursa lütfen kızmayın bana ama gerçektende burda yaşadığım hergünde bir komedi oluyo hani bu laz fıkraları varya emin olun kendi yaşadıkları olaylar çok komik olaylar oluyo bakun burda bir arkadaşın dedikodusunu da yapayım size
Şimdi benim bu arkadaşın büyük kızı kapadokyaya geziye gitmiş ordan annesini aramış demiş annecim bu kapadokya çok güzel bir yermiş ya bayıldım diye annesinin cevabı aynen şu neeeee japonyamı kız ben seni nereye gönderdim sen nerdesin ne işn var japonyoda diye kız anne ne japonyası kapadokya dedikçe bu dinlemeden bağırıp çağırıyomuş telefonda kız annesinin susmasını beklemiş anna bittimi sakinleş bi anlatayım demiş annesi yine çabuk dön orda babna ne dicem dedikçe anne ben kapadokyadayıııııııııııım japonyad değil demiş kadın haaa öyle demiş bize bunu anlattığında biz nasıl gülmekten yerlerdeyiz anlatamam :))))))))))))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Şimdi benim iki şendul görümce köyde birgün tarlada salatalık falan dikiyolardı bende yukardan onlara laf atıp duruyorum iyi yapın bak o salatalıklardan yazın bol bol yicez serin serin diye benim görümceler ne dedi zannedersiniz ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeee:sok:cokkomik: ben ne anlamda söyledim onlar herzamanki gibi başka yerlere çektiler:panter:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Şimdi benim iki şendul görümce köyde birgün tarlada salatalık falan dikiyolardı bende yukardan onlara laf atıp duruyorum iyi yapın bak o salatalıklardan yazın bol bol yicez serin serin diye benim görümceler ne dedi zannedersiniz ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeee:sok:cokkomik: ben ne anlamda söyledim onlar herzamanki gibi başka yerlere çektiler:panter:

anammmm evlendir sen bunları uçmuşlar anlaşılan

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

:nazo: :nazo: :nazo:

Töbe töbe :gul:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
anlıyorum rüzgarım ah bu aileler ama bi yönde daha iyi yarın öbür gün ben sana şunu yaptım dediklerinde tabi tabi diyebilirim:) kimisi var her şeylerini yapıveriyo bu sefer iki gün sonra şunu ben yaptım bunu ben aldım eziyet ediyo geline boşverr

Kızlar aile muhabbetinizi kaçırmışım herkes kaynanadan kaynatandan dertli bense tam tersi:dertli::aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar