maviboncuk
Daimi Üye
ay canım ya ne diceğimi bilmiyorum valla evin içine asmmıcaksında nereye açcaksn acaba
sılam hoşgeldin bu arada özledim seni canım ya
Birileri dedikodu dedi sanki aaaaaaaaaaaaa hiç sevmem :findik:ama arada hangimiz yapmıyoki durun bende anlatayım bende çoooooookkkk olay var hele birde eşimin ailesi gibi bir ailede yaşıyosanız çok olur daha yeni olan bir olayı anlatayım size kızlar
bayramda görümcem gelmişti burda malum hava genelde hep yağmurlu olduğundan çamaşırlarımı genelde evin içinde çamaşırlığa asarım neyse görümcem çamaşırları görünce eşimin afaedersiniz iç ç...... görünce bana mahremini niye öyle gözükür şekilde asmışsın diyince bende baktım kendi ça.... mı astım diye yok abla dedim asmadımki peki kocanın ç.... asmışsın ya işte dedi bende dedim abla erkeğinkide mi mahrem oluyo diye sordum bana ne dedi dersiniz kızım asıyosun olan var olmayan var benim gibi bu arda görümcem dul bende nasıl yani dedim bana eh tabi kocan olunca asarsın bizim yok diye nispet mi yapıyosun demişti bendeki ifade şu:sok:sok:sok aman abla ne diyosun dedim neyse yok bişi dedi ama ben epey kendimi toparlayamamıştım bu nasıl bir düşünce diye:sok:sok
aynen ben de hiç demedim arkasından da demedim ya neyse ağzımdan çıkmıyo dilim dönmüyo napim
Telefonda diyorum ama
sıladayımmm görüncene hasta oldum yaaa... ....
Komedi ha senin görümce :gul: :nazo: :nazo:
ay canım ya ne diceğimi bilmiyorum valla evin içine asmmıcaksında nereye açcaksn acaba
çok komikmiş dimi olan var olmayan var ) e o da haklı
Şimdi benim iki şendul görümce köyde birgün tarlada salatalık falan dikiyolardı bende yukardan onlara laf atıp duruyorum iyi yapın bak o salatalıklardan yazın bol bol yicez serin serin diye benim görümceler ne dedi zannedersiniz ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeee:sok ben ne anlamda söyledim onlar herzamanki gibi başka yerlere çektiler
Şimdi benim iki şendul görümce köyde birgün tarlada salatalık falan dikiyolardı bende yukardan onlara laf atıp duruyorum iyi yapın bak o salatalıklardan yazın bol bol yicez serin serin diye benim görümceler ne dedi zannedersiniz ahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeeeeeeeeeeeee:sok ben ne anlamda söyledim onlar herzamanki gibi başka yerlere çektiler
anlıyorum rüzgarım ah bu aileler ama bi yönde daha iyi yarın öbür gün ben sana şunu yaptım dediklerinde tabi tabi diyebilirim kimisi var her şeylerini yapıveriyo bu sefer iki gün sonra şunu ben yaptım bunu ben aldım eziyet ediyo geline boşverr
Kızlar aile muhabbetinizi kaçırmışım herkes kaynanadan kaynatandan dertli bense tam tersi:dertli::aglayan: