Canın dedikodu yapmak istediyse buyur:)

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ben bana takılanları vermedim tabiki ama eşime takılan çeyrekler gitti tabi.. eşimden istemişler o da vermiş salak... bide eşim bana geldi dediki o zaman annem bir bileziği istiyor dedi.. hayatta vermem dedim... :alsana::alsana:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
aynen ilknurum.. banada düğün yapacam dediler bize eşimle düğün yaptılar adanada.. evleri lojmandı o zmanlar, bahçeleri vardı bahçede oldu.. ne salon ne bişey... takılan takıların, paraların hiçbirinide vermediler.....:alsana::alsana:
bizede vermediler geneldede vermezler sana alınan altınlar dışında
diğerleri yani para takılan takılar(bilezik hariç)vermezler düğün için yapılan borçlara verilir.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bizede vermediler geneldede vermezler sana alınan altınlar dışında
diğerleri yani para takılan takılar(bilezik hariç)vermezler düğün için yapılan borçlara verilir.

o borçlar hep eşimle bana kaldığı için:) keşke herşeyi ailesi yapsaydı da tüm takıları verirdim bak o zaman sorun değil zaten karşılamamıştı hepsi hala bitmedi borçlar:)

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
caım benim borç yapsalar neyse... ama pek harcama falan yapmadılar... biz odan eşimle balayına gittik... paramız yoktu cebimizde... :dertli::dertli:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
o borçlar hep eşimle bana kaldığı için:) keşke herşeyi ailesi yapsaydı da tüm takıları verirdim bak o zaman sorun değil zaten karşılamamıştı hepsi hala bitmedi borçlar:)

tabi aileden aileye fark var işte.mesela biz bir kuruş bile borç ödemedik
hepsini kaynpederim ödedi
ama ozmanlar eşimin işi yoktu bide evin tek oğlu ondan herhalde.
mesela düğünden sonra yine takı takılır bizde yani gelmeyen olur buna benzer işte ben onu bile istediler verdim çünkü bize borç bırakmadılar

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
anlıyorum rüzgarım ah bu aileler ama bi yönde daha iyi yarın öbür gün ben sana şunu yaptım dediklerinde tabi tabi diyebilirim:) kimisi var her şeylerini yapıveriyo bu sefer iki gün sonra şunu ben yaptım bunu ben aldım eziyet ediyo geline boşverr

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
tabi aileden aileye fark var işte.mesela biz bir kuruş bile borç ödemedik
hepsini kaynpederim ödedi
ama ozmanlar eşimin işi yoktu bide evin tek oğlu ondan herhalde.
mesela düğünden sonra yine takı takılır bizde yani gelmeyen olur buna benzer işte ben onu bile istediler verdim çünkü bize borç bırakmadılar

ya o zaman normal canım öyle bi durumda istemeselerde ben veririrm zaten borçları var bizim için para harcadılar die bizimkiler düğünde hiç bişey yapmadılar misafir gibiydiler tamam durumları yok bi emekli maaşları var ama manevi destekleri bile yoktu ortada yoklardı:) hala yoklar ama şu an kafam rahat yeter ki olmasınlar ihtiyacım yok

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bende olay çıkarım kesin

sen de bak evleneceksin bu evlilik dönemlerinde kimin ne olduğu ortaya çıkıyo bazen en yakınındakinden fayda görmezken en aklına gelmeyen kişi yardımcı olmak için çırpınıyo bunları iyi tart iyi gözlemle benden tavsiye kimin ne olduğu bu dönemlerde ortaya çıkar

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sen de bak evleneceksin bu evlilik dönemlerinde kimin ne olduğu ortaya çıkıyo bazen en yakınındakinden fayda görmezken en aklına gelmeyen kişi yardımcı olmak için çırpınıyo bunları iyi tart iyi gözlemle benden tavsiye kimin ne olduğu bu dönemlerde ortaya çıkar

daha canım çeyiz yapamay başlarken herkezin yüzü çıkıyo akrabalarımdan hiç biri yardım etmiyolar şimdiden:aglayan:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
hoşgeldin arişim...
mavişim genelde öyle oluyor... benim dayılarımın hanımları bile gelmedi çeyizime, kınama.. nikahıma.. bırak yardım etmeyi serdiğimiz çeyize bile gelmediler... şimdi onlarında kızlar var bende onlarınkine gitmeyecem...:alsana::alsana:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
kizlar benim 10 dakikam var ne kadar icimi döksem kardir dimi:findik::findik:
benim de bir eltim var o kadar sinir oluyorumki :dertli:
benim gecen gün babam hastanedeydi onunla ugrastik misafir falan geliyordu annemlere gittik ,benim eltiminde kizi afyona okumaya gitmis cumartesi günü ariyimda teselli ediyim dedim:dertli:
aynen böyle oldu:
Ben:adile yenge benim nasilsin?
O: iyiyim sen ?
Ben:iyim bende sagol cocuklar nasil sehmus abi nasil?
O:iyi oda.
Ben:Semra gitmis allah kavustursun semra akillidir kendine dikkat eder.
O:heee o yüzden bu kadar erken ariyorsun dimi?
Ben:semra ne zaman gitti yenge?
O:cumartesi 5 6 gün oldu?
Ben:benimde babam rahatsizde ben de baabmala ugrastim nca arayabildim kusura bakma.
O:Tamam canim öylesine takiliyorum.
Ay sanki bir onun sorunu var bizim hic derdimiz yok:alsana:
kim hakli söyleyin bari:gitme:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
dimi:) aynı benimde öyle kimisi birden ortadan çekilmişti annemle babam bile şaştılar bazısına onlar da gördüler dostlarını yakınlarını bu durumda:)

insanın zor zamanında yanında olmayanı güzel günümde hiç yanımda olmasınlar ama onlarında işleri düşcekler nese yavaş yavaş halletiriz önemli değil ama insnan ne kdar da olsa üzülüyo bişey yapana gerek yok yanımda ol yeter:uyku:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hoşgeldin arişim...
mavişim genelde öyle oluyor... benim dayılarımın hanımları bile gelmedi çeyizime, kınama.. nikahıma.. bırak yardım etmeyi serdiğimiz çeyize bile gelmediler... şimdi onlarında kızlar var bende onlarınkine gitmeyecem...:alsana::alsana:

gitme vallaaha kime deger versen basina cikiyorlar:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar