OP
asidemet
Misafir
- #23.661
anababa günü olmuş burası kızlar 18 kişi
ELARA LÜTFEN SÖYLE GERÇEKTEN HAMİLEMİSİN KIZ BEN İNANMIYORUM HAMİŞ OLDUĞUNA GEBELİK TESTİNİN FOTOSUNUDA GÖREMEDİM ZATEN AÇILMADDI BENDE :dertli:
tubıs bu kadar olur hepsı mankınalı tufek gıbı sıraya koymussun massallah..bende hala saka dıye dusunmeye calısıyom ama bellıde olmaz dıyor bır yanımda
anababa günü olmuş burası kızlar 18 kişi
inanmıyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm eloşşşşşşşşşşşşşş yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii
anacim bole hamislik müjdesine bu sekild e giderim anacim cok sevindim yawwwayyy gurbet bu negüzel kız
ben deeeeeeeeeee:gul::gul::gul::gul: ay cok güldümm süpersin
hadi gidekkkkkkkızzzzz hepberaber gidicez ona göre
aç anacım aç biz heryerimizi açsakta eloşşş anlatmayacak neler oldu nasıl oldu yaw
sagolllll varollllllgurbetttt cok güldürdün benii allah iyiligini versinn
repi hakettin
ezell bi rep ver gurbete yaaa
sen verdimmiii deyiyor rep verildigine
:1::1::1::1:ay bayıldım buna gurbet müthiş bişey bu
verdim gitti
inanmıyorummmmmm elara bızden gızlı ıs cevırmezzz çevırenede kızarr yok hamıle değil hatta bu şakayı 2,5 -3 haftadır planlıyor emınımmm[sıze="4"]kızlar selamlar nasılsınız,
ne zamandır giremdim,
ama bir açtım bir açtım, şokkk etti elara
kız ciddimisin hayırlısı olsun[/sıze]
benım de sağdaydııı[sıze="4"]mimoza sen ne yaptın canım kese için gittinmi doktora, kakule ve minietekiçinde baktım ama listede göremedim kese için???[/sıze]
allah hayırlara yazsın inşallahhhkızlar günaydın hepinize.gece gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum.çpok etkilendim.dayanamadım sabah uyandım.
Gece evimizin sol tarafında yani batısında akşam vakti güneş resmen evimin hizasına inmişti.koyu kızıl renkteydi.ve kocamandı.güya eve geliyorum.rüyamı dedeme anlatıyorum.dedem resmen son cüzü okuyor hepsini dinliyorum.kızın olacak ama sakın sesini çıkarma ay görseydin oğlan güneş kız diyo...
Sabahta rüya tabirlerine baktım bakın n e yazıyor...
günes görmek, bazi kisiler hakkinda rüyayi görenin erkek bir çocugunun dogmasina isarettir. Isini gizli tutmak isteyen kimsenin günesi görmesi, o isin meydana çikmasina isaret eder. Eger bu rüyayi gören hasta ise, iyilesecegine gözleri agriyorsa, kör olmayacagina, yolcu ise, yolculuktan dönecegine ve günesin dogdugu yön bilinmiyorsa, bati tarafina yolculuga çikmak isteyen kimse hakkinda hayra isaret eder.
ay şimdi ne bu kızlar......
elara hamıle değilsınnnnn emınımmmm yaaa[sıze="4"]
bacım benim kaza olan ilişki tarihim 10 nisan
o günden hamile kalsam cıkmaz zaten testte.şuan kanda bile cıkmazz
belliki daha önce kaldımm[/sıze]
hamıle değil yemın ettttttttt elara yemın et[sıze="4"]elara eger hamıleysen bcm kesınlıkle kaza degıl[/sıze]
elaraaa hamıle değilsınn yemın ettttttt[sıze="4"]
Itiraf ediyorum evet kaza degilll
3 aydırda sıkı diet yaptım herşeyi yaptım tek ilişkiyle hamiş kaldımm
sizede sürpriz yapmak istedimm[/sıze]
yum takıbı mııııı senn hayır yaptırmadınn 1 ay önce yum takıbı 75 çok pahalı gerek yok dedınnnnn[sıze="4"]
Bakalım daha neler üreteceksiniz sebep olarakk
yum takibi yaptırdım bacım[/sıze]
[sıze="4"]
sana düşüncelerimi yazıyorum sırasıyla
-bu adam eloşu kaç kez tarattı acaba, iyi taramış
-bu kızın sözüne inanmamak gerek, bazen şakayı çok ciddi yapıyor. Ilk dedi ilişki günleri hatırlamıyorum sonra dedi takip oldu.
-yani bu elara gebe mi
-gebeyse neden planlarını paylaşmıyor
-biz bu yola beraber çıkmadık mı, ben yapsam söylemezmiydim
-ne yumurta takibi için zırt pırt dra gitmeye gerek yok diyen elara takipmi yaptırmış
-gücendim valla
-ne diyeyim rabbim kalbindekini nasip etsin[/sıze]
gurbet ssen test yaptınmı cnm
kız sen de çaktırıyorsun yanı sankı senı tanımıyoruzz bılmıyoruzzz[sıze="4"]ay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa
nisan 1 de şaka yapmamıştım gecikmeli yapmış oldummm
sizin yüzünüzden onca yalan söledimm allah affetsinnn
cok ısrar ettinizzz yaw,hayırlı olsun cok sevindik deseniz ölürmüydünüz gıcık karılarr
minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm[/sıze]
senin bizden çekeceğin var :böö::böö::böö::böö:alacağın olsunay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa
sizin yüzünüzden onca yalan söledimm Allah affetsinnn
cok ısrar ettinizzz yaw,hayırlı olsun cok sevindik deseniz ölürmüydünüz gıcık karılarr
minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm
ay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa
sizin yüzünüzden onca yalan söledimm Allah affetsinnn
minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm
ilahi elara saf yerine konuldugumuzu hissettim biran ama ben cok sik girmiyodum ya diger kizlar kesinlikle inanmadi bende suphelenmistim neyse hayirlisi