Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
hay allahh bende ne yazdim ki diyodumm klavyem turkce degil ondan kizlar kusura bakmayin neyse ama artik sIk goruscez insallahh
hadi bakalım inş
ne zamana denemeye başlıcan

tahmin ettiğim gibi bende saklıyorum çünkü, benim eşimde şehir dışında telf. soruyo ne oldu varmı bişey benden meraklı anam benimde aklımdan geçmedi değil eşime eski testi gösterip şakamı yapsam acaba
olabilir ama adamlar cok etkileniyorlar
büyük hayal krııklıgı yaşıorlar yani

OP
E

_eZeL_

Misafir
mini etekkk bebeğin kocaman olmuşşş ay ne çabuk büyüyor bu pıtırcıklar yaaaa kız bu aylarda o iki yumurtayla bir çubuk hepsi kızı erkeğide nerdeyse aynı bak burdan görebilirsin bebeklerde cinsel organ gelişimi

OP
E

Elara

Misafir
aşk olsun eloşş ilgi alanımda bugün sen vardın ama görmüşken es geçmeyim dedim:hihi::hihi::hihi:
:cokkomik::cokkomik:

gücenme cnm ,sen zaten böyle yapacaksın bence çözdüm seni:cokkomik:,kafandaki soru işaretlerinin çözümlerini bulmaya çalışıyosun,en fazla deniyeceğin ayı söylersin,en sonda uyguladıkl anlatırsın yanılıyomuyum

cnm inan hiç planlı bişi degildi bugün yaptıgım
gece test yaptım sabah söleyim kızlara dedim
sabah sayfaya girince şeytan dürttüü pozitif yazdımm

hamileligimi size nasıl duyururum bilmiyorum
ama eminimki cok özel bişi olurrr
bu numarayı tekrar yapmam yani :)

OP
H

helenx

Misafir
ay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa

nisan 1 de şaka yapmamıştım gecikmeli yapmış oldummm

sizin yüzünüzden onca yalan söledimm Allah affetsinnn
cok ısrar ettinizzz yaw,hayırlı olsun cok sevindik deseniz ölürmüydünüz gıcık karılarr

minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm

ilahi elara tahmin etmiştim.:hihi:ayy kızının hala testinimi saklıyorsun..ayy bende bi poh saklamadım yaa.ne güzel..:)

Ekli dosyayı görüntüle 7279

Ekli dosyayı görüntüle 7280

Ekli dosyayı görüntüle 7281

Ekli dosyayı görüntüle 7282

Ekli dosyayı görüntüle 7283

işte bebeğimin resımlerı bakın zıpır o kadar hareketlıkı dr baya bekledı boyunu ölçmek içinn resmen zıplayıp başka yere atıyo kendınıı çokk yaramaz olcakkkkk kalbıde güzel atıyoduu

oyy maşallah kızz..bence erkek ..arkadaşların dedigi gbii erkerler erken hareketlenirmiş..

OP
A

asidemet

Misafir
minişşşşşşşşşş çok sevindim canım ayyyyyyyyyy heycanlandım vallaaaaa

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:cokkomik::cokkomik:

cnm inan hiç planlı bişi degildi bugün yaptıgım
gece test yaptım sabah söleyim kızlara dedim
sabah sayfaya girince şeytan dürttüü pozitif yazdımm

hamileligimi size nasıl duyururum bilmiyorum
ama eminimki cok özel bişi olurrr
bu numarayı tekrar yapmam yani :)

sabah sabah süper bi adrenalin yaşattın bize hiçbirimiz kalkamadık burdan:cokkomik:hayırlısıyla gelsin oğlun cnm

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
ay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa

nisan 1 de şaka yapmamıştım gecikmeli yapmış oldummm

sizin yüzünüzden onca yalan söledimm Allah affetsinnn
cok ısrar ettinizzz yaw,hayırlı olsun cok sevindik deseniz ölürmüydünüz gıcık karılarr

minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm

OP
E

Elara

Misafir
gurbetcim kızmaa bacım
hamiş kalırsam ilk sana sölerimm bidakine:cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]minietek maaşallh bebeğine şimdiden bu kadar hareketliyse vay haline benim oğlum gibi dur durağı olmayabilir sağlıklı olsunlarda en önemlisi[/sıze]
amın canımm kız varya 3 hafta önce gıdınce dr zıpladı demıstı ben görmemıstım bu sefer çok net gördum hem de açtımm yemek yıyınce ne oluyo acaba kızlar varya çocuklugumdan berı çok merak edersım nasıl bır duygu nasıl oluyo falan dıye kendı adıma hayatımın en özel günlerı bunlar maşşallah bebeğime de bana da darısı isteyenlere inşallahhh allah ım kımseyı bebeksız bırakmasınn
[sıze="4"]

cnm inş oğlun olur hayırlısıyla,dr tahmin yapmadımı
[/sıze]
yaptı :) yüzde 50 kız yüzde 50 erkek dedı :)) daha erken tahmın ıcın dedı sonra
[sıze="3"]mini etekkk bebeğin kocaman olmuşşş ay ne çabuk büyüyor bu pıtırcıklar yaaaa kız bu aylarda o iki yumurtayla bir çubuk hepsi kızı erkeğide nerdeyse aynı bak burdan görebilirsin bebeklerde cinsel organ gelişimi[/sıze]
evet canım ılk kez bu kadar net burnu ağzı falan burna baksana babası gıbı uzun burunlu olcak galıba bebeiş sabah yanımdaydı zıpladıgında hemen bana baktı gördummu dıye çok mutluyduu dr kız dıme dıyo bende sen kız ıstedıgın ıcın olmasın o dedım
ilahi elara tahmin etmiştim.:hihi:ayy kızının hala testinimi saklıyorsun..ayy bende bi poh saklamadım yaa.ne güzel..:)

oyy maşallah kızz..bence erkek ..arkadaşların dedigi gbii erkerler erken hareketlenirmiş..
inşallahh
göbüşümdekı kıllardan bende şüphelenıyorum artık erkek galıba dıye ben tuysuzum bacağımı yazdan berı aldırmadım görsenız dersınızkı 2-3 hafta olmus aldıralı ama yenı kökler cıkıyo sıyah nokta nokta bu da erkek belırtısıymıs hayırlısı inşalalh
[sıze="4"]minişşşşşşşşşş çok sevindim canım ayyyyyyyyyy heycanlandım vallaaaaa[/sıze]
sağol canımmm allah ısteyen herkese versın ınsallahhh bende çok heyecanlıyım

OP
H

helenx

Misafir
kızlar ecce niclkli arkadaş vardı onu hiç görmüyorum ben.denk gelemedik.geliyo dimi arada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar