Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
kızlar ilk kızım atırlamıyorum ama ikinci kızımda bende nerdeyse hiç tüy çıkmadı diyebilirim bacaklarda.pat diye kesildi.ayda bir anca minik minik çıkıyordu.o belirtimi bilmem.ama siyah norta hokta hiç olmadı..kızlar sizde nasıldı..

OP
E

Elara

Misafir
mini sen samimisin bacımm
helen ecce nin sorunu büyük cnm ya.eşiyle ilgili başı derttee
pek sık giremiyor bu sıralar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
amın canımm kız varya 3 hafta önce gıdınce dr zıpladı demıstı ben görmemıstım bu sefer çok net gördum hem de açtımm yemek yıyınce ne oluyo acaba kızlar varya çocuklugumdan berı çok merak edersım nasıl bır duygu nasıl oluyo falan dıye kendı adıma hayatımın en özel günlerı bunlar maşşallah bebeğime de bana da darısı isteyenlere inşallahhh allah ım kımseyı bebeksız bırakmasınn

yaptı :) yüzde 50 kız yüzde 50 erkek dedı :)) daha erken tahmın ıcın dedı sonra

evet canım ılk kez bu kadar net burnu ağzı falan burna baksana babası gıbı uzun burunlu olcak galıba bebeiş sabah yanımdaydı zıpladıgında hemen bana baktı gördummu dıye çok mutluyduu dr kız dıme dıyo bende sen kız ıstedıgın ıcın olmasın o dedım

inşallahh
göbüşümdekı kıllardan bende şüphelenıyorum artık erkek galıba dıye ben tuysuzum bacağımı yazdan berı aldırmadım görsenız dersınızkı 2-3 hafta olmus aldıralı ama yenı kökler cıkıyo sıyah nokta nokta bu da erkek belırtısıymıs hayırlısı inşalalh

sağol canımmm allah ısteyen herkese versın ınsallahhh bende çok heyecanlıyım

kızlar ben 3 kız olduğu için bazı şeylere yorum yapmadan geçemiyorum sizede fikir olur,mini bencede erkek cnm bebeğin,belirtiler onu gösteriyo,ama sana tavsiyem 4- 5 olana kadar tek bi cinsiyete yoğunlaşma sonrası çok zor oluyo,tecrübeyle sabit,bide kızlarda hormonlar fazla çalışır derler ya kesinlikle katılıyoum,hamileliklerimde çok az epilasyon yapıyorum çünkü çıkmıyo doğru dürüt,ben kırkım çıkana kadar çok rahatım daha sonra normale dönüyo kızlar

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ilk kızım atırlamıyorum ama ikinci kızımda bende nerdeyse hiç tül çıkmadı diyebilirim bacaklarda.pat diye kesildi.ayda bir anca minik minik çıkıyordu.o belirtimi bilmem.ama siyah norta hokta hiç olmadı..kızlar sizde nasıldı..

kız bebekte östorojen hormonu salgılanırmış ve buda bulantıya neden olurmuş güyyaaa

erkek cocuktada testesteron hormunu salgılanırmış buda tüylenmeye neden olurmuş

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
KIZLAR GIDEM BEN AGDA YAPAM TAM GECE YAPACAKTIM HERUF GELDI YAPMADIM GIDEM ISIMI BITIREM elosss yakinda gercek haberi veirisin insallah canim benim iyi bir sakaydi hepimizi sevindirdin be yaw gercegide olacak insAllahhhh

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara bence o ayrımı seni çok iyi tanıyanlar ve tanıyamamış olanlar diye yapsan daha iyi olur canım

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]mini sen samimisin bacımm
pek sık giremiyor bu sıralar[/sıze]
tşk canım

inşallah hersey yolundadır

kızlar sabah sabah bır paket buyuk hoşbeş yedımm çilekli şimdı mahvoldumu hıssedıyorummm

OP
A

asidemet

Misafir
neyse kızlar şimdilik çıkıyorum akşama misafirim var gelirim ama yineeeee

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

kızlar ben 3 kız olduğu için bazı şeylere yorum yapmadan geçemiyorum sizede fikir olur,mini bencede erkek cnm bebeğin,belirtiler onu gösteriyo,ama sana tavsiyem 4- 5 olana kadar tek bi cinsiyete yoğunlaşma sonrası çok zor oluyo,tecrübeyle sabit,bide kızlarda hormonlar fazla çalışır derler ya kesinlikle katılıyoum,hamileliklerimde çok az epilasyon yapıyorum çünkü çıkmıyo doğru dürüt,ben kırkım çıkana kadar çok rahatım daha sonra normale dönüyo kızlar
[/sıze]

ay canım inşallah yok ben yoğunlaşmam tek yoğunlaştıgım bebekle ılgılı konu sağlıkk zaten söz verıyorum burda 5 ay bıtene kadar cınsıyet önemlı olan bır sey almıcammmm kesınlıkle hatta
hıc bır sey almamaya calışcam 6 aydan sonra çok beğendıklerım ve kumbara da para bırıktırır gıbı bez bırıktırıcem sonra 7,5 aylıkken falan almaya başlıcam ağırlıklı seylerı

kızlar sabah dr masası olan bölume esım ve dr önce gectı ben sonra ben gecene kadar esım cınsellık yasak mı hala diye sordu sabah ıstedı bende olmaz yenı dus aldım dr gıdıcem dedım adamın kursagımda kaldı

dr 10 gun daha yasak sonra dedı serbest olcak
dr asıstanıyla nasıl gülüyoruz yan taraftaaa

OP
H

helenx

Misafir
mini sen samimisin bacımm
pek sık giremiyor bu sıralar
hadi yaa.teşekkürlerr..

rengincim sana katılıyorum.benimde çok az tüylenmem olurdu.aynan doğumdan hemen sonrada bi müddet çıkmadı.bir kaç ay sonra çıkmaya başladı ne rahattım valla:)

kız bebekte östorojen hormonu salgılanırmış ve buda bulantıya neden olurmuş güyyaaa

erkek cocuktada testesteron hormunu salgılanırmış buda tüylenmeye neden olurmuş
evet öyle derler dimi.ama şu tüylenme bana uyuyo.ama ablam ilk çocugu erkekti.6 ay bulantıdan hastanede yattı o derece bulantısı olurdu.kız artık bu çcugu istemiyorum diye çok ağladı piskolojisi bozulmuştu yani.ama benim iki kızdada oldu bulantım.bilk kızda feciydim.arada hastaneye gidip serim yiyordum.ikincidede oldu ama çok yogun olmadı..sende bulıntı oldumu kızında.
bu arad daha önce sormuştum eğer söylerkin kızının ismini merik ettim ben..
:)

KIZLAR GIDEM BEN AGDA YAPAM TAM GECE YAPACAKTIM HERUF GELDI YAPMADIM GIDEM ISIMI BITIREM elosss yakinda gercek haberi veirisin insallah canim benim iyi bir sakaydi hepimizi sevindirdin be yaw gercegide olacak insAllahhhh

güle güle bacımm..kolay gelsin.

tşk canım

inşallah hersey yolundadır

kızlar sabah sabah bır paket buyuk hoşbeş yedımm çilekli şimdı mahvoldumu hıssedıyorummm
afiyet olsun kuşum.ohh götürr.yarasınn.

OP
E

Elara

Misafir
sevdalinka kimdi acaba???
büyük ihtimalle iki nickli biriii
kendi nickiyle giremedi yeni nikiyle girdi yakalandı:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
gurbetcim kolay gelsinn
demett sanada kolay egslinn ne mamalar yapcan misafirlerinee

OP
E

Elara

Misafir
helencim kızımda bulantım oldu ama öle hastabeye gitcek kadar degil.ama cokta olmadı diyebilirimm
sadece 1 kez cıkarmıştım

kıızmın ismini sölesem cok deşifre olmuş olacam cnm ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar