OP
asidemet
Misafir
- #23.721
samimiler ve maskeliler derkennnnnnnnnnnnnnnn:dertli:sagol cnm aminn hepimize inş
ama bu şakayla kimin ne halt oldugunu cok ii anladımm,samimiler ve maskeliler ortaya cıktıı:dertli:
samimiler ve maskeliler derkennnnnnnnnnnnnnnn:dertli:sagol cnm aminn hepimize inş
ama bu şakayla kimin ne halt oldugunu cok ii anladımm,samimiler ve maskeliler ortaya cıktıı:dertli:
kızlar ecce niclkli arkadaş vardı onu hiç görmüyorum ben.denk gelemedik.geliyo dimi arada..
[sıze="4"]
of bu ne şiddet bu ne celal,gurbet nerden buldun bu resmi büyük adam gibi[/sıze]
amın canımm kız varya 3 hafta önce gıdınce dr zıpladı demıstı ben görmemıstım bu sefer çok net gördum hem de açtımm yemek yıyınce ne oluyo acaba kızlar varya çocuklugumdan berı çok merak edersım nasıl bır duygu nasıl oluyo falan dıye kendı adıma hayatımın en özel günlerı bunlar maşşallah bebeğime de bana da darısı isteyenlere inşallahhh allah ım kımseyı bebeksız bırakmasınn
yaptıyüzde 50 kız yüzde 50 erkek dedı
) daha erken tahmın ıcın dedı sonra
evet canım ılk kez bu kadar net burnu ağzı falan burna baksana babası gıbı uzun burunlu olcak galıba bebeiş sabah yanımdaydı zıpladıgında hemen bana baktı gördummu dıye çok mutluyduu dr kız dıme dıyo bende sen kız ıstedıgın ıcın olmasın o dedım
inşallahh
göbüşümdekı kıllardan bende şüphelenıyorum artık erkek galıba dıye ben tuysuzum bacağımı yazdan berı aldırmadım görsenız dersınızkı 2-3 hafta olmus aldıralı ama yenı kökler cıkıyo sıyah nokta nokta bu da erkek belırtısıymıs hayırlısı inşalalh
sağol canımmm allah ısteyen herkese versın ınsallahhh bende çok heyecanlıyım
kızlar ilk kızım atırlamıyorum ama ikinci kızımda bende nerdeyse hiç tül çıkmadı diyebilirim bacaklarda.pat diye kesildi.ayda bir anca minik minik çıkıyordu.o belirtimi bilmem.ama siyah norta hokta hiç olmadı..kızlar sizde nasıldı..
tşk canım[sıze="4"]mini sen samimisin bacımm
helen ecce nin sorunu büyük cnm ya.eşiyle ilgili başı derttee
pek sık giremiyor bu sıralar[/sıze]
sagol cnm aminn hepimize inş
kesinlikle katılıyorumkız bebekte östorojen hormonu salgılanırmış ve buda bulantıya neden olurmuş güyyaaa
erkek cocuktada testesteron hormunu salgılanırmış buda tüylenmeye neden olurmuş
[sıze="4"]
kızlar ben 3 kız olduğu için bazı şeylere yorum yapmadan geçemiyorum sizede fikir olur,mini bencede erkek cnm bebeğin,belirtiler onu gösteriyo,ama sana tavsiyem 4- 5 olana kadar tek bi cinsiyete yoğunlaşma sonrası çok zor oluyo,tecrübeyle sabit,bide kızlarda hormonlar fazla çalışır derler ya kesinlikle katılıyoum,hamileliklerimde çok az epilasyon yapıyorum çünkü çıkmıyo doğru dürüt,ben kırkım çıkana kadar çok rahatım daha sonra normale dönüyo kızlar[/sıze]
Elara bence o ayrımı seni çok iyi tanıyanlar ve tanıyamamış olanlar diye yapsan daha iyi olur canım
hadi yaa.teşekkürlerr..mini sen samimisin bacımm
helen ecce nin sorunu büyük cnm ya.eşiyle ilgili başı derttee
pek sık giremiyor bu sıralar
rengincim sana katılıyorum.benimde çok az tüylenmem olurdu.aynan doğumdan hemen sonrada bi müddet çıkmadı.bir kaç ay sonra çıkmaya başladı ne rahattım vallakızlar ben 3 kız olduğu için bazı şeylere yorum yapmadan geçemiyorum sizede fikir olur,mini bencede erkek cnm bebeğin,belirtiler onu gösteriyo,ama sana tavsiyem 4- 5 olana kadar tek bi cinsiyete yoğunlaşma sonrası çok zor oluyo,tecrübeyle sabit,bide kızlarda hormonlar fazla çalışır derler ya kesinlikle katılıyoum,hamileliklerimde çok az epilasyon yapıyorum çünkü çıkmıyo doğru dürüt,ben kırkım çıkana kadar çok rahatım daha sonra normale dönüyo kızlar
evet öyle derler dimi.ama şu tüylenme bana uyuyo.ama ablam ilk çocugu erkekti.6 ay bulantıdan hastanede yattı o derece bulantısı olurdu.kız artık bu çcugu istemiyorum diye çok ağladı piskolojisi bozulmuştu yani.ama benim iki kızdada oldu bulantım.bilk kızda feciydim.arada hastaneye gidip serim yiyordum.ikincidede oldu ama çok yogun olmadı..sende bulıntı oldumu kızında.kız bebekte östorojen hormonu salgılanırmış ve buda bulantıya neden olurmuş güyyaaa
erkek cocuktada testesteron hormunu salgılanırmış buda tüylenmeye neden olurmuş
KIZLAR GIDEM BEN AGDA YAPAM TAM GECE YAPACAKTIM HERUF GELDI YAPMADIM GIDEM ISIMI BITIREM elosss yakinda gercek haberi veirisin insallah canim benim iyi bir sakaydi hepimizi sevindirdin be yaw gercegide olacak insAllahhhh
afiyet olsun kuşum.ohh götürr.yarasınn.tşk canım
inşallah hersey yolundadır
kızlar sabah sabah bır paket buyuk hoşbeş yedımm çilekli şimdı mahvoldumu hıssedıyorummm
sevdalinka kimdi acaba???
büyük ihtimalle iki nickli biriii
kendi nickiyle giremedi yeni nikiyle girdi yakalandı