OP
ORKIDEM
Misafir
- #23.761
haa sende beim gibi ilk cocukta takiplerdesin insallah olur canim en onemlisi yulmurta takipi
ben babychoiceye kandim ve olmadi
Selam fistiklar nasilsiniz bi gecmise bakayimmi varmi izniniz...?
mimozaa rüyan hayır olsunn
bişi sorcamm
benim son sat 12 mart
ben bu ay yine 12 nisanda regli olurum diye düşünüyrodumm
ve bizim 10 nisanda kazara ilişki olduu.hamile kalmam diye düşünüyorum sen nedersin???
reglim 4 gün gecti bu arada
belim cok agrıyorr
akıntım da yok
elara neden tepkili mesajlar yaziyosun ben surekli takipteyim tanimam icin gormeme gerek yokki
oldu ki yanlis anladim bunu guzel bi dillede soyleyebilirsin ben kusmeyi kavga etmeyi sevmem
ne yapysam hakkini helal et sanalda olsa hak geciyor
sadece guzel bi paylasim icin buradayim
haa sende beim gibi ilk cocukta takiplerdesin insallah olur canim en onemlisi yulmurta takipi
mimozaa rüyan hayır olsunn
bişi sorcamm
benim son sat 12 mart
ben bu ay yine 12 nisanda regli olurum diye düşünüyrodumm
ve bizim 10 nisanda kazara ilişki olduu.hamile kalmam diye düşünüyorum sen nedersin???
reglim 4 gün gecti bu arada
belim cok agrıyorr
akıntım da yok
Canim regle 2 gün kala yumurtlama olmaz gibi geliyor bana sen enfeksiyon felan kapmis olma bence bi doktor git ihmal etme...
işte mesajımı tepkili olarak algılıyorsan bu benim sorunum degilkii
benim tarzım bu
Canim regle 2 gün kala yumurtlama olmaz gibi geliyor bana sen enfeksiyon felan kapmis olma bence bi doktor git ihmal etme...
iyiyiz canım hoşgeldin bak tabi neler oldu gör
evet allah ım sağlıklısını versın inşallahh cınsıyet önemlı eğil ama çocuklugumdan berı bır kız bır erkek istedım ınsallah olurrmini etek duacinim canim rabbim gonlunun muradini versin insallah sen ALLAH la bir ol o yeter sana sonrada calis tabi ki yapmissin yapacagini simdiden sonrasi rabbime kalmis
aman canım gıt dr hormon testlerın temız cıkarsa yaptır özellıkle rahım filminicanım adetimin 11. günü cumartesine geliyor önümüzdeki hafta gidicem rahim filmi istermi doktor bilmem isterse çektirirm gg dan şu ucuz testlerden alıcam 30 lu gelince başlicam hemen testleri yapmaya
sağol canım...
bende itiraf ediom hamiş değilim dermişimhah
elara senin reglin zaten düzensiz hatırladığım kadar.yani 30un üstü oluyorsun genelde dimi?
...sen hamile kalmak için kesinlikle dra git..takip ol.
bence hamiş değilsin.eğer 10 nisan civarı yumurtlamak gibi bi ihtimalin yoksa...
ben senin yerinde olsam ateşimi her ay ölçerdim....
inan bi kaç aylıkta olsa belli bi fikrin olur...ovulasyon testlerinide ona göre yaparsın....benim 12.gün pozitif çıktı 13.gün denedim.ki ben hep 14.gün yada 13.gün gece deneme yapıyordum.14 ay boyuncada böle devam etti ve hamiş kalamadım...bu sefer zamanlamam tuttuğu için hamiş kaldığımı düşünüyorum.sende zamanlamayı çok ii ayarlamak için ateş ölç...
benim ilk gebelik belirtilerim karın kasık ağrısı ve memişlerimin yanlarında ağrı...ki bunlar zaten regl belirtilerimdi.tek fark ağrının şiddeti ve biraz daha farklı gibi gelişiydi...
sağol canım...
bende itiraf ediom hamiş değilim dermişimhah
elara senin reglin zaten düzensiz hatırladığım kadar.yani 30un üstü oluyorsun genelde dimi?
...sen hamile kalmak için kesinlikle dra git..takip ol.
bence hamiş değilsin.eğer 10 nisan civarı yumurtlamak gibi bi ihtimalin yoksa...
ben senin yerinde olsam ateşimi her ay ölçerdim....
inan bi kaç aylıkta olsa belli bi fikrin olur...ovulasyon testlerinide ona göre yaparsın....benim 12.gün pozitif çıktı 13.gün denedim.ki ben hep 14.gün yada 13.gün gece deneme yapıyordum.14 ay boyuncada böle devam etti ve hamiş kalamadım...bu sefer zamanlamam tuttuğu için hamiş kaldığımı düşünüyorum.sende zamanlamayı çok ii ayarlamak için ateş ölç...
benim ilk gebelik belirtilerim karın kasık ağrısı ve memişlerimin yanlarında ağrı...ki bunlar zaten regl belirtilerimdi.tek fark ağrının şiddeti ve biraz daha farklı gibi gelişiydi...
minicim bebeğine maşallah canım.bence bu bebek erkekkkkk:1:
Kiz sen kirmizi karti görmüssün canim olsun canin sagolsun hem ciddi anlamdaki ikinci denemendi bu yanilmiyorsam bir dahaki ay olur insaAllah...
hoşgeldinn cnm
enfeksiyon oldugumu sanmıyorum cnm ya.cünkü yanma filan yokk
cumaya kadar olmazsam gitcem doktora
bence bugün yarın hastalanır gibi geliyor Elara ateşini ölçseydin keşke