Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
haa sende beim gibi ilk cocukta takiplerdesin insallah olur canim en onemlisi yulmurta takipi
ben babychoiceye kandim ve olmadi

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
mimozaa rüyan hayır olsunn
bişi sorcamm
benim son sat 12 mart
ben bu ay yine 12 nisanda regli olurum diye düşünüyrodumm
ve bizim 10 nisanda kazara ilişki olduu.hamile kalmam diye düşünüyorum sen nedersin???
reglim 4 gün gecti bu arada
belim cok agrıyorr
akıntım da yok

Canim regle 2 gün kala yumurtlama olmaz gibi geliyor bana sen enfeksiyon felan kapmis olma bence bi doktor git ihmal etme...

OP
E

Elara

Misafir
elara neden tepkili mesajlar yaziyosun ben surekli takipteyim tanimam icin gormeme gerek yokki
oldu ki yanlis anladim bunu guzel bi dillede soyleyebilirsin ben kusmeyi kavga etmeyi sevmem
ne yapysam hakkini helal et sanalda olsa hak geciyor
sadece guzel bi paylasim icin buradayim

işte mesajımı tepkili olarak algılıyorsan bu benim sorunum degilkii
benim tarzım bu

OP
E

_eZeL_

Misafir
haa sende beim gibi ilk cocukta takiplerdesin insallah olur canim en onemlisi yulmurta takipi
ben babychoiceye kandim ve olmadi

canım ben işte sağolsun Elaranın gönderdiği diyeti ve takviyeleri uyguladım ekimden bu yana ama olmadı artık takviyeleri bıraktım diyetede kısmen uyuyorum ama yumurta takibi yapmaya çalışıyorum bu ay kısmet olursa doktoroda gidicem tükürükle yapılan ovülasyon mikroskopumda var şimdi gittigidiyordan ucuz ovülasyon testide alıcam kısmet arık hayırlısı olsun inşaAllh sen o takvimle sık ilişkimi uyguladın yumurta takip etmedin heralde

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimozaa rüyan hayır olsunn
bişi sorcamm
benim son sat 12 mart
ben bu ay yine 12 nisanda regli olurum diye düşünüyrodumm
ve bizim 10 nisanda kazara ilişki olduu.hamile kalmam diye düşünüyorum sen nedersin???
reglim 4 gün gecti bu arada
belim cok agrıyorr
akıntım da yok

sağol canım...
bende itiraf ediom hamiş değilim dermişimhahahah
elara senin reglin zaten düzensiz hatırladığım kadar.yani 30un üstü oluyorsun genelde dimi?
...sen hamile kalmak için kesinlikle dra git..takip ol.
bence hamiş değilsin.eğer 10 nisan civarı yumurtlamak gibi bi ihtimalin yoksa...
ben senin yerinde olsam ateşimi her ay ölçerdim....
inan bi kaç aylıkta olsa belli bi fikrin olur...ovulasyon testlerinide ona göre yaparsın....benim 12.gün pozitif çıktı 13.gün denedim.ki ben hep 14.gün yada 13.gün gece deneme yapıyordum.14 ay boyuncada böle devam etti ve hamiş kalamadım...bu sefer zamanlamam tuttuğu için hamiş kaldığımı düşünüyorum.sende zamanlamayı çok ii ayarlamak için ateş ölç...
benim ilk gebelik belirtilerim karın kasık ağrısı ve memişlerimin yanlarında ağrı...ki bunlar zaten regl belirtilerimdi.tek fark ağrının şiddeti ve biraz daha farklı gibi gelişiydi...

OP
M

minietek

Misafir
mini etek duacinim canim rabbim gonlunun muradini versin insallah sen ALLAH la bir ol o yeter sana sonrada calis tabi ki yapmissin yapacagini simdiden sonrasi rabbime kalmis
evet allah ım sağlıklısını versın inşallahh cınsıyet önemlı eğil ama çocuklugumdan berı bır kız bır erkek istedım ınsallah olurr
canım adetimin 11. günü cumartesine geliyor önümüzdeki hafta gidicem rahim filmi istermi doktor bilmem isterse çektirirm gg dan şu ucuz testlerden alıcam 30 lu gelince başlicam hemen testleri yapmaya
aman canım gıt dr hormon testlerın temız cıkarsa yaptır özellıkle rahım filmini

OP
E

_eZeL_

Misafir
sağol canım...
elara senin reglin zaten düzensiz hatırladığım kadar.yani 30un üstü oluyorsun genelde dimi?
bence hamiş değilsin.eğer 10 nisan civarı yumurtlamak gibi bi ihtimalin yoksa...
inan bi kaç aylıkta olsa belli bi fikrin olur...ovulasyon testlerinide ona göre yaparsın....benim 12.gün pozitif çıktı 13.gün denedim.ki ben hep 14.gün yada 13.gün gece deneme yapıyordum.14 ay boyuncada böle devam etti ve hamiş kalamadım...bu sefer zamanlamam tuttuğu için hamiş kaldığımı düşünüyorum.sende zamanlamayı çok ii ayarlamak için ateş ölç...
benim ilk gebelik belirtilerim karın kasık ağrısı ve memişlerimin yanlarında ağrı...ki bunlar zaten regl belirtilerimdi.tek fark ağrının şiddeti ve biraz daha farklı gibi gelişiydi...

mimoza sen ateş ölçtün mü ateşinin düştüğü gün mü çıktığı gün mü oldu ilişkin_?

OP
E

Elara

Misafir
sağol canım...

mümkünse seninki şaka olmasın zaten :D
ya heray regli beliritisi olarak memler agrırdıı bu ay o da yok
bel agrım cok fazlaaa
ne oluyor valla hiç anlamadımm
bu ay başlıcam cnm ateş ölcmeyee

peki diyelimki gec yumurtlama oldu 10 nisandan hamiş kaldım
4 gün gecmiş oluyor bebek yerleşirken bel agrısı cok olurmu???
yada neler olurki
bide ben cok üşüyom 3 gündür

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bide kızlar bende yavaç yavaş bulantı başladı gibi ama garip bi bulantı.açken değil tokken bulantım oluyor.vede akşamları midem bulanıyor.sabah kalkınca hamişlikten eser yok gibi.akşama doğru hem bulantı hem sancı ...çok garip...inşallah bebemin kalbi atmaya başlamıştır.pazartesi gitcem inşallllahhhh.dua edin bacılar.solda kıpır kıpır atan kalpli bi bebe görürüm inşallah......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar