Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
helencim kızımda bulantım oldu ama öle hastabeye gitcek kadar degil.ama cokta olmadı diyebilirimm
sadece 1 kez cıkarmıştım

kıızmın ismini sölesem cok deşifre olmuş olacam cnm ya.

evet ikincidede ben öyleydim. işte:)
yok bacım deme o zaman.ben diyebilirsen diye şeetmiştim:)

OP
H

helenx

Misafir
bende çakıyım.kızda uyındı yemek yedireyim.görüşürüz..:nk:

OP
E

Elara

Misafir
güle güle helen kolay gelsinnn cnm
bende kızıma bişiler yediriyorum ama agzındakini yutana kadarr baya zaman geciyorrr
cok cigniyor

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hadi yaa.teşekkürlerr..

rengincim sana katılıyorum.benimde çok az tüylenmem olurdu.aynan doğumdan hemen sonrada bi müddet çıkmadı.bir kaç ay sonra çıkmaya başladı ne rahattım valla:)

evet öyle derler dimi.ama şu tüylenme bana uyuyo.ama ablam ilk çocugu erkekti.6 ay bulantıdan hastanede yattı o derece bulantısı olurdu.kız artık bu çcugu istemiyorum diye çok ağladı piskolojisi bozulmuştu yani.ama benim iki kızdada oldu bulantım.bilk kızda feciydim.arada hastaneye gidip serim yiyordum.ikincidede oldu ama çok yogun olmadı..sende bulıntı oldumu kızında.
bu arad daha önce sormuştum eğer söylerkin kızının ismini merik ettim ben..
:)

güle güle bacımm..kolay gelsin.

afiyet olsun kuşum.ohh götürr.yarasınn.

benim büyük kızımda çok bulantım oldu ve 6. ayıma kadar kustum,düşünüyorum bulantılarımı geçirmek için hiç bişey yapmamışım,canım limon isterdi gidip aç karna yerdim çağla isterdi aç karna yerdim,diğerlerindede bulantım oldu ama en çok baş dönmesi ve tanssiyonum düşüyodu,yaşımda ilerlediği için bulantımın geçmesi için assdi çekecek şeyler yerdim,yani insan yaşadıkça çözüm bulmayı öğreniyo

OP
M

minietek

Misafir
kızlar hamıleyken ağda yaptırdınız dıme problem yaşamadınız şımdı benım az cıkıyo hamıle kaldıgımdan berı ağda yaptırmadım korkudan yaptırsamı acaba

OP
O

ORKIDEM

Misafir
elara ben son baharda dusunuyorum insallah
ayrica su ne halt yorumun hic hos olmamis canim sabahtan beri hayirli olsun yorumu bini gecmistir en basta sen soyledin
bana aynisi yapilsaydi cok gucenirdim diye
halbuki sen cok cabuk parlayan birisisin kimbilir ne derdin
o yuzden emin ol kimse seni sevmiyo degil sadece dedim ya saf durumuna dustu herkes :)):cokkomik:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
mini etek canim seni uzmek istemem ama benimkizim 11 haftalikken kipir kipirdi anlatamam dr olcemedi bile birde benim tuylrtim coook cabuk cikardi iki haftaya almak zorunda kalirdim :((

OP
E

Elara

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
elara ben son baharda dusunuyorum insallah
ayrica su ne halt yorumun hic hos olmamis canim sabahtan beri hayirli olsun yorumu bini gecmistir en basta sen soyledin
bana aynisi yapilsaydi cok gucenirdim diye
halbuki sen cok cabuk parlayan birisisin kimbilir ne derdin
o yuzden emin ol kimse seni sevmiyo degil sadece dedim ya saf durumuna dustu herkes :)):cokkomik:

bana aynısı yapılsa gücenirdim demedim
gercekten hamile olsam bu kadar kuşkucu olmanızdan dolayı gücenirdim manasında söledim

benim cabuk parladıgımı nerden biliyon ben seni burda 2.görüşüm
diger tarafta zaten cok girmiyordun

ben şaka kaldırırm,aptal yerine koyulursam yıldız gibi parlarım
ikisini karıştırmamak lazım

bu arad benim yorumlarım kişinin algılamasına göre iyi hoş yada kötü olabiliyor

OP
E

Elara

Misafir
mimozaa rüyan hayır olsunn
bişi sorcamm
benim son sat 12 mart
ben bu ay yine 12 nisanda regli olurum diye düşünüyrodumm
ve bizim 10 nisanda kazara ilişki olduu.hamile kalmam diye düşünüyorum sen nedersin???
reglim 4 gün gecti bu arada
belim cok agrıyorr
akıntım da yok

OP
M

minietek

Misafir
mini etek canim seni uzmek istemem ama benimkizim 11 haftalikken kipir kipirdi anlatamam dr olcemedi bile birde benim tuylrtim coook cabuk cikardi iki haftaya almak zorunda kalirdim :((
olsun canım ya bu bebeğin erkek olmasını istiyorum ama nasıl olsa ılk bebek ıkıncısı daha önemlı
güle güle cnm

şuan yaptırmanda sakınca yok
ama son aylarda kasılmalara neden olur ve buda sancının başlamasını tetikleyebilirr
ıyı barı emla ıle yaptırım bendee dıme bısey olmazz

OP
O

ORKIDEM

Misafir
elara neden tepkili mesajlar yaziyosun ben surekli takipteyim tanimam icin gormeme gerek yokki
oldu ki yanlis anladim bunu guzel bi dillede soyleyebilirsin ben kusmeyi kavga etmeyi sevmem
ne yapysam hakkini helal et sanalda olsa hak geciyor
sadece guzel bi paylasim icin buradayim

OP
O

ORKIDEM

Misafir
mini etek duacinim canim rabbim gonlunun muradini versin insallah sen ALLAH la bir ol o yeter sana sonrada calis tabi ki yapmissin yapacagini simdiden sonrasi rabbime kalmis

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel kızz yumurta takıbıne gıdeceksın dıme dr gıt hormon tahlıllerını yaptır rahım fılmıe cektır temız iş olsun canımm

canım adetimin 11. günü cumartesine geliyor önümüzdeki hafta gidicem rahim filmi istermi doktor bilmem isterse çektirirm gg dan şu ucuz testlerden alıcam 30 lu gelince başlicam hemen testleri yapmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar