Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
evet allah ım sağlıklısını versın inşallahh cınsıyet önemlı eğil ama çocuklugumdan berı bır kız bır erkek istedım ınsallah olurr

aman canım gıt dr hormon testlerın temız cıkarsa yaptır özellıkle rahım filmini

canım benocak ayında yani 3 ay önce hormon tahlili yaptırdım ve hepsi normal çıktı sence yine yaptırayım mı_?

OP
E

Elara

Misafir
ezel niye clear blue almamakta ısrar ediyorsun anlamıyorum
sana en güzel örnek mimoza
diger testlerden alıp kendini hiç sıkıntıya sokma

OP
E

Elara

Misafir
mimoza sen clear blue yi almadan önce gg ye bakmışmıydın fiyatınaa

gg de 7 li si 65-75 arası
kendi sitesinde 120 lira

gg de 20 lisi kargoda bedava 145 lira
kendi sitesinde kargo haric 179 liraa

gg deki fiyatlar yenimi böle düştü diye merak ediyorum.sen baktınmı daha önce

OP
E

_eZeL_

Misafir
inş ya biran önce olsam rahatlıcamm,sinirlerim tavan yaptıı cünkü
sizede zarar banada :hihi:

asabileştiysen kesin hastalanırsın kız :D tatlı istemiyormu canın :cikolata: korkma Elara bence sen geç yumurtlamıyorsun bizim adet düzenimiz seninle hemen hemen aynı benim yumurtlama zamanından sonra kaç defa ilişki oldu her defasında bişey olmadı seninde olacağını sanmam sıkma canını
ama tabi adet olacağını düşündüğü gün ilişki yaşayıp hamiş kalan bir tanıdığım biile var benim yani bunu da söylemeden geçemicem :D

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mümkünse seninki şaka olmasın zaten :D
ya heray regli beliritisi olarak memler agrırdıı bu ay o da yok
bel agrım cok fazlaaa
ne oluyor valla hiç anlamadımm
bu ay başlıcam cnm ateş ölcmeyee

peki diyelimki gec yumurtlama oldu 10 nisandan hamiş kaldım
4 gün gecmiş oluyor bebek yerleşirken bel agrısı cok olurmu???
yada neler olurki
bide ben cok üşüyom 3 gündür
valla elaracım bişi sölemek zor.bekleyip görcez.ama benim 25 marttaki takvimde yerleşme günü dio o gün gerçektende hafif bi leke geldi.açık kahverengi....ama kasık ağrım yumurtlama günümden bu yana tam olarak geçmedi.belimde ara ara yeni başladı gibi.çok yatmaktanda olabilir.:cokkomik:

mimoza sen ateş ölçtün mü ateşinin düştüğü gün mü çıktığı gün mü oldu ilişkin_?

canım benim ateş çok ilginç oldu.ben o gece saat 10buçuk gibi kızımla birlikte uyudum.gece 4 5 gibi uyandım.kalkmadan ölçtüm 36,2...
sonrada dedimki heralde yarın yükselir..sonra yattım tekrar..sabah 10 civarı kalktım ölçtüm 36,7 abboww dedim.gidip bi test daha yaptım negaifti test.gülenyüz yoktu.vede bir gün öncekinden silikti.sorada alel acele fiki fiki.hatırlayın işte:cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel niye clear blue almamakta ısrar ediyorsun anlamıyorum
sana en güzel örnek mimoza
diger testlerden alıp kendini hiç sıkıntıya sokma
canım fiyatı çok pahalı eşime sordum ısrar etsem al diyecek biliyorum ama sorduğumda böyle şeylere inanıp benim canımı sıkma yapalım olsun işte diyor :D ona kalsa canımız istediğinde yapalım çocuğumuz olsun mantığında

kendi sitesinde 120 lira

orayada güvenemiyorum herşeyin çakmasını yapıyorlar yaaa

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330

kendi sitesinde 120 lira

canım ben ggden almadım çünkü kendi sitelerinde yazdığına göre çin malı clearblue varmış.şimdi riske girmek istemedim açıkçası...neme lazım orjinal olsun sağlam olsun dedim.

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım benim ateş çok ilginç oldu.ben o gece saat 10buçuk gibi kızımla birlikte uyudum.gece 4 5 gibi uyandım.kalkmadan ölçtüm 36,2...
sonrada dedimki heralde yarın yükselir..sonra yattım tekrar..sabah 10 civarı kalktım ölçtüm 36,7 abboww dedim.gidip bi test daha yaptım negaifti test.gülenyüz yoktu.vede bir gün öncekinden silikti.sorada alel acele fiki fiki.hatırlayın işte:cokkomik:

mimoza yani ateşinin yükseldiği gün deneme yaptınızmı oluyor yaa ondan önceki gün saat kaçta ölçmüştün ve ateş kaç çıkmıştı_?

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ondan öncekini hatırlamıyorum.geçmişe bakıp bulmak lazım.ama sanırım 36.4yada 36.3tü...evet düşüp ani çıkıştan sonra oldu.

OP
E

Elara

Misafir
asabileştiysen kesin hastalanırsın kız :D tatlı istemiyormu canın :cikolata: korkma Elara bence sen geç yumurtlamıyorsun bizim adet düzenimiz seninle hemen hemen aynı benim yumurtlama zamanından sonra kaç defa ilişki oldu her defasında bişey olmadı seninde olacağını sanmam sıkma canını
ama tabi adet olacağını düşündüğü gün ilişki yaşayıp hamiş kalan bir tanıdığım biile var benim yani bunu da söylemeden geçemicem :D
belli degilmi asabi oldugum :D
o tanıdıgının neyi olduu
kac yıldır ilk kez içime sperm gittii,inş bundada hamile kalmam ya
dün eşime dedimki
hamile olabilirim napıcam hep senin yüzünden dedim
"içime boşal içime boşal demeseydin sende ozaman" dedi :kptmya:
ben kondoma gvenerek ilk kez öle dedim ama oda yırtık cıktı şansa bak

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hava yağmurlu rüzgarlı soğuk.offfffffffffff gelmedi birtürlü şu sıcaklar.evim mok gibi.çok pis.bebeme bişi olacak korkusuyla akşama kadar yatıyorum.kızlar ruhsal çöküşteyim.yatsam kalksamki evim tesrtemiz.valla kadın tutcam zatende havalar bi ısınsa.onu bekliom.bu havada ne çamaşır kurur nede halı koltuk...

OP
E

Elara

Misafir
canım fiyatı çok pahalı eşime sordum ısrar etsem al diyecek biliyorum ama sorduğumda böyle şeylere inanıp benim canımı sıkma yapalım olsun işte diyor :D ona kalsa canımız istediğinde yapalım çocuğumuz olsun mantığında
orayada güvenemiyorum herşeyin çakmasını yapıyorlar yaaa
fiyatı pahalı degil ya.gg den alırsın uygun orda
sonucta diger testleride ordan alıyorsunn,niye güvenmion
sen 30lu testi kaca alcan???

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ama sen ateşin aniden çıkar çıkmaz yapmışsın
mesela ben ateşin çıktğı akşam yapıyorum
o sıaradada geçti bolunun pazarımı oluyo ne :cokkomik:

valla ateş ne zman çıkmış oluyor orası belli değil.5ten sonra çıktı ama kaçta çıktı.üstelik benim fiki fiki öğlen 12 den sonra olmuştu.yarım gibi falan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar