Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa

nisan 1 de şaka yapmamıştım gecikmeli yapmış oldummm

sizin yüzünüzden onca yalan söledimm Allah affetsinnn
cok ısrar ettinizzz yaw,hayırlı olsun cok sevindik deseniz ölürmüydünüz gıcık karılarr

minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm

Elara sen gebe kal herkes senden daha çok sevinir inan. Ancak senin konuşmalarında tutarsızlık olunca insanın inanası gelmiyor elbette.
Yanıtım biraz geç oldu çünkü çocukları uyuttum ve onlarla bende uyudum. Sonra kalktık ve şimdi onları doyurmamla kaldığım yerden devam ediyorum.

OP
E

Elara

Misafir
ilk resime göre hamile kalmak cok kolay gibi görünsede aslında her ay şansımız sadece %20
cok düşük bi oran dimi

OP
M

minietek

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
Elara sen gebe kal herkes senden daha çok sevinir inan. Ancak senin konuşmalarında tutarsızlık olunca insanın inanası gelmiyor elbette.
Yanıtım biraz geç oldu çünkü çocukları uyuttum ve onlarla bende uyudum. Sonra kalktık ve şimdi onları doyurmamla kaldığım yerden devam ediyorum.

niye tutarsızlık olsun
ben hep diyorum dedigimi yapın yaptıgımı yapmayın diye
zor hamile kalanlar için ovulasyın tesleri gayet ideal
ama ben hep diyorum ben kolay hamile kalırım diye düşünüyorum ve o nedenle yum takibi yaptırabilirimm.
ben daha önce cok söledim diger sitedeyken.
ilk ay yum takibi yaptırırım olmazsa kendim takip ederim diyee.hatırlayan hatırlarr

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Minicim yavruna maşallah çok güzel görünüyor. Bebeğimin 12.haftasında videosunda (her gittiğimde videoaya çekerdim) yemin ederim bir pipi ve testisleri görüyordum ve benle beraber gösterdiğim herkeste görmüştü. Doktor henüz erken görmek için dedi. Ancak 16.haftada pipi testisler eridi ve kız organı oluştu. Yani bu haftada ikiside birbirine benzer.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm inş sizi yanıltmam ya.bende kendime güveniyorum ama iş fiki fikiye gelince planlar bozulabiliyor işte
sabah baya hareketliydi valla,sen niye gec geldinn?

Canim dün aksamda söyledim Rabbim hakkinda ne hayirlisi ise onu versin ama benim gönlümden gecen tedbirlerini tam anlami ile yaptiktan sonra gönül rahatligi ile hamile kalmandan yana buradaki bütün arkadaslarinda gönlünden gecen bu diye düsünüyorum ..

Sabah kizimi esim götürdü yuvaya bende tekrar uyumusum kalkip evi topla kahvalti yap diyene kadar güzel sohbetleri kacirmisim ama arada gecmise göz atiyorum .....:huhuu:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kizlar o takviyeler ese yedirilip iciriliyosa benim esim 10 kizida olsa agzini vurmaz maaleseff-kizgin

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
niye tutarsızlık olsun
ben hep diyorum dedigimi yapın yaptıgımı yapmayın diye
zor hamile kalanlar için ovulasyın tesleri gayet ideal
ama ben hep diyorum ben kolay hamile kalırım diye düşünüyorum ve o nedenle yum takibi yaptırabilirimm.
ben daha önce cok söledim diger sitedeyken.
ilk ay yum takibi yaptırırım olmazsa kendim takip ederim diyee.hatırlayan hatırlarr
Bak şekerim, önce dedinki ben bir kez kaçamak yaşadım, sonra tuttun dedin birkaç kaza oldu diye. Sonrasında dedin ilişki günlerimi hatırlamıyorum ve bunun üstüne yumurta takibi yaptırdım. Tutarsızlıktan kastım bunlardı.
Yoksa herkes senin gebe kalmana senden daha çok sevinir...

OP
E

Elara

Misafir
Bak şekerim, önce dedinki ben bir kez kaçamak yaşadım, sonra tuttun dedin birkaç kaza oldu diye. Sonrasında dedin ilişki günlerimi hatırlamıyorum ve bunun üstüne yumurta takibi yaptırdım. Tutarsızlıktan kastım bunlardı.
Yoksa herkes senin gebe kalmana senden daha çok sevinir...

bi kac kez kacamak oldu demedim. kondomsuz oldugunda önden gelen spermlerdende hamile kalma şansı oldugundan benim her ay böle tedirginligim oluyorr zaten.

kacamagın bi kac gün önce oldugunu yazmıştım.yani kondomun yırtık oldugunu

ilişki günlerimi hatırlamıyorum dedigimde şakanın başlangıcıydıı
sonra itiraf ediyorum yum takibi yaptırdım dedim.yani kazara hamiş kalmadım demek istedim.

sen hepsini dötünden anlamışsın :)
yazdıklarım gayet acık ve mantıklıydı,tutarsızlık yoktuu

özellikle bi kac kez kacamak oldu olan msjımı bul ben burayı terkedeyim birdaha gelmemek üzere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar