Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bi kac kez kacamak oldu demedim. kondomsuz oldugunda önden gelen spermlerdende hamile kalma şansı oldugundan benim her ay böle tedirginligim oluyorr zaten.

kacamagın bi kac gün önce oldugunu yazmıştım.yani kondomun yırtık oldugunu

ilişki günlerimi hatırlamıyorum dedigimde şakanın başlangıcıydıı
sonra itiraf ediyorum yum takibi yaptırdım dedim.yani kazara hamiş kalmadım demek istedim.

sen hepsini dötünden anlamışsın :)
yazdıklarım gayet acık ve mantıklıydı,tutarsızlık yoktuu

özellikle bi kac kez kacamak oldu olan msjımı bul ben burayı terkedeyim birdaha gelmemek üzere :D

Sırf sen terketme burayı diye bulmuyorum mesajını.
Bu arada ben gideyim kendime tost yapayım:) Bu arada sende haskena gibi tötünden yazmışsın:D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
inş haskenacım.bende tedbirlerimi alarak hamiş kalmayı isterim.kısmet bakalımm

sen hergün yapıyormusun testini

Dogru canim kismetten öte gidilmiyor Rabbim hepimizin gönlündekini hakkimizda hayirli kilsin insaAllah.....

Canim ben son 3 gündür yapabiliyorum cünkü ecz kadin anca Pazartesi aksam getirebilmisti Sali -Carsamba-persembe bu üc gün sabahlari bir defa yaptim cünkü akintim cok az ama yarin 13.gün olacak onun icin kacirmamak icin günde 2 defa yapacam ....

allah bagislasin gonlunun muradini versin rabbim

Tesekkür ederim Rabbim seninkinide sana bagislasin ve hepimizin gönlündekini kucagina saglicakla almayi nasip etsin....

OP
M

minietek

Misafir
Minicim yavruna maşallah çok güzel görünüyor. Bebeğimin 12.haftasında videosunda (her gittiğimde videoaya çekerdim) yemin ederim bir pipi ve testisleri görüyordum ve benle beraber gösterdiğim herkeste görmüştü. Doktor henüz erken görmek için dedi. Ancak 16.haftada pipi testisler eridi ve kız organı oluştu. Yani bu haftada ikiside birbirine benzer.
evet canım öleymıs ezel bır lınk koydu kızdada aynı cıkıntı var 11 12 haftalarda hayırlısı inşallah
senin yumoşuda böyle feth etti kocanın zıpır spermleri :D :cokkomik:

valla öle erkek olurda eşime şekerse benım çekeceğim var zatenn çokk fazlaa yaramazmış hıc cekınmesı korkması yok adamın komsunun ipinden kırmızı don düşmüş bızımkı kotun ustune gıymıs mahalleyı gezmıs -8-9 yasınayken çamasır ıpıne tutunur sallanırmıs 5, kat ayaklar bır ıcerı bır dısarı

alt komsunun tentesını yakmısss

daha neler neler bır kerede sobaya odun atmıs kapağını açık bırakmıs annesı de komsudaymıs ev yanıo dıye eve bır gırmısler ablasıyla odanın kapısının arkasında beklıyorlarmıs ölee
bır gunde gece kalkmıs wc ye çış yaptıgını sanıyomus ters yöne gıtmıs balkondan aşa ısemısss

OP
E

Elara

Misafir
kız Elara dedin ya ilişki tarihlerimi hatırlamıyorum şok oldum onları hatılamaya çalışıyorum diye

bacım az önce tubye yazdım
şakanın ilk başında öle dedim
sonra bernil inanmıyorum kazara hamiş kaldıgına bilerek kaldın dedi
bende evet itiraf ediyorumm isteyerek kaldım yum takibi yaptırdım dedim

bu diyalog cok mantıklı yani onu anlatmaya calışuyorumm

ha birinize ilişkimi hatırlamıyorum yazıp
digerinize hatırlıyorum yazsam kuşku cekerdii

ama olayın gidişatı cok ii denk geldii
bernille olan diyalog yani.

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Elaracım tekrar tebrikler, herkesin tercihi tabi ne zaman söyleyeceği boşver.
allah gönlüne göre versin inşallah
sağdan mı yumurtladın peki cnm?

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım tekrar tebrikler, herkesin tercihi tabi ne zaman söyleyeceği boşver.
allah gönlüne göre versin inşallah
sağdan mı yumurtladın peki cnm?

cnm gecikmeli 1 nisan şakası yapmıştım ben sabah :) yani hamile degilimm

ama hala reglide olmadım bilemiyorum bekliyorumm cnm

ben seni merak ettim sordum ama cıkmışsın görmedin sanırımm

sen doktora gittinmi kac haftalık oldu bebegin
usg resmini aldınmı?

layds

Aktif Üye
Tepki
97
minietekçim sana birşey sorucam, sen sağdan yumurtlamıştın, bebekte resimde sağdaymış sanırım öncellikle sağlık sonrada gönlündeki gibi olsun canım bebişin, senin kese rahimde ne tarafa yerleşmiş cnm onu biliyormusun

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tubynin aklı gidip geliyorr,cümleyi yazıyor sonra dönüp ya o cümlesini siliyor yada bişiler ekliyorr:hihi:
tubynin gelen aklını bide dötünle döverek tamamen yollama haskenacım :hihi: lazım o bize :)

Tostumu yiyeyim çocuklarada vereyim sonra bulacağım. Ama istersen sende bulabilirsin hatun.
Bu arada normaldir benim ekleme yapmam biri bacağımda diğeri göğsümdeyken...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
MINI sen kendi cocuklugunuda anlatsana bakalim kizin yada oglun olunca huyu nasil olacak babasi gibi yaramazmi annesi gibi......

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kizlar matematigi goren varmi buraya geliyo mu o diger tarafta gorusuyoduk cok bilgi verdi saolsun ama nerde acepp

layds

Aktif Üye
Tepki
97
cnm gecikmeli 1 nisan şakası yapmıştım ben sabah :) yani hamile degilimm

ama hala reglide olmadım bilemiyorum bekliyorumm cnm

ben seni merak ettim sordum ama cıkmışsın görmedin sanırımm

sen doktora gittinmi kac haftalık oldu bebegin
usg resmini aldınmı?

yaaaa ama bende diyorume ezel niye gülüyo:))
kızım ne yapayım öle çok yazıyosunuzki hepsini okuyamadan aradan dalınca böle oluyo:)))

canım benim 7 hafta oldu, 10 gün önce keseyi gördük ama bebiş ve kalp atışı için önümüzdeki hafta gidicem. bu arada özelden bir şey yazıyorum bir ara bakarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar