Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bugün bu arkadaşlar sessiz sanırım haskenanın cenesinden fırsat kalmadı onlara:D

E hep senin cenenden firsat olmuyordu bugünde benden olmasin ama onlar beni bilirler ve severler sabaha kadar yazsam SIKILMAZLAR bazilarinda oldugu gibi degil yani neyse sana firsat yemek yapmaya gidiyorum gelinceye kadar dök icini .....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Yani tek tek simdi aklimda degil ama genel olarak oradaki fiattan daha uygun oldugunu söylüyebilirim ama ben bire bir takip etmedim hangisi burda ne kadar orada ne kadar diye....
Canım sağol, peki clearblue ve bu tarz şeyler orada nerelerde satılır drugstore falan mı?
tubyy coook tatli bi kadinsin mesajlarini izliyorum deminden beri gercekten cok sirinsin :))
Sağol canım, sende benim gibi şeker bir insansınki beni öyle görüyorsun...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
E hep senin cenenden firsat olmuyordu bugünde benden olmasin ama onlar beni bilirler ve severler sabaha kadar yazsam SIKILMAZLAR bazilarinda oldugu gibi degil yani neyse sana firsat yemek yapmaya gidiyorum gelinceye kadar dök icini .....
Bizler kimsenin arkasından konuşacak kadar küçük değiliz. Sen geri gel sonra paylaşırız kozları:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar o clear blue testin sahibine mesaj attım ürün orjinal diyor amerikadan satın alınmış ben sipariş veriyorum Alahın izniyle

layds

Aktif Üye
Tepki
97
cnm biz bu konuyla ilgili dün konuştukk sanada anlatayımm
nette böle bi yazı buldum
aşagıda kırmızı yazıyla olanla alakalı sanırım bizim takıldıgımız noktaa
ama ben bu cümlede ne demek istendigini anlamadım
dün mini bazı resimler koymuştu cocugun anneye baglandıgı yerle ilgili.biraz mantıklı geldi ama daha acıklamasını tam anlamıyla bulamadıkk
bide %80 oran büyük bi rakam
sen en düşünüyorsun

Bebek Cinsiyetleri ile Bilimsel veriler...
Bebek cinsiyetleri ile ilgili bir çok batıl inanç var batıl inançlara değinmeden önce bilimsel yaklaşımları yazmak istedim...
***ılk aylarda bulantısı çok olan kadının gerçekten kızı olabilir çünkü ilk aylarda bulantıya sebep olan hormonlar kız çocukların salgıladığı hormonlardır.
***Erkek bebeği olan hamile kadınlarda, karındaki tüylenmeler erkeklik hormonu, testesteron hormonu ile açıklanabilir.
*** Her gebelikte erkek çocuk doğurma oranı %52 kız çocuk doğurma %48 dir. bu iki farklık oran erkek bebekte çocuk ölümleri ve düşük ihtimali çok olduğundan doğa bu farkı böylece kapatmaktadır.
***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.*** Eylül-Kasım arasında oluşan gebeliklerde erkek olma oranı %57 imiş bu oran eylülde birazdaha fazlaymış.
*** MSHCG hormonunun ceninin dişi olması durumunda daha fazla salgılandığını saptanmaktadır. Bu hormon kız bebeğe olan gebeliklerde çok daha fazla olduğu tezi vardır. (israilli bilim adamları)

hcg ve bulantı işini biliyordum ve bana uyoyor bu durum erkek için:)
kırmızı olan kısım için ise şunu diyebillirim, yabancı bir sitede yazıyordu anladığım kadarıyla embryonun yeri değil plesanta ucunda yaprak gibi birşeyler var (resim öyleydi) onun kese ile bağlandığı yer dolayısyla rahim tarafına bağlandığı yer diye düşünüyorum.

OP
E

Elara

Misafir
bende dün son kullanma tarihini sormuştum testinnn şimdi baktım cvp gelmiş kopy yapıyorumm

merhabalar
urunun son kullanma tarihi Kasim 2012
Iyi aksamlar dileriz.

yani kullanma tarihleride ii bence alınabilir
boştan yere kazık yemeye gerek yok

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm ben kimyasal olan ay sağdandı, bu ay soldan yani hamile kaldığım ay soldan.
doktor kese için alttan baktı, orda işte elindeki aleti hep sağa doğru ittirdi bakerken. kese sağda olabilir. doktora sordum söylemedi:)
aslında diğer sitden baktım sağdan olup kızı olan çok var, ama dediğin gibi bu duruma taktım sebebi yada kesin bildiğim bişi yok.
ama merak ediyorum yumurtladığın tarafa mı yerleşiyo kese (embryo değil).

layds bence sağdan yumurtlamak değil bebeğin yerleştiği yer önemli,tanıdıklarım var sağ yumurtalığı alındığı halde oğlu olan yada solu çalışmadığı yani tamamen iptal olup kızı olan cnm,bence seninde erkek maşallah çok dikkat ettin inş oğlun olacak cnm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
benim dünden pırasa yemegim vardı
ama bugün patates kızartıp kahvaltı gibi yapcazzz
sen ne yapmayı düşünüyon?

Ay bir bilsem benim yillardir tek sorunum bu yemek yapmak her isi yapayim ama yemegimi baskasi yapsin...:cikolata:

Canım sağol, peki clearblue ve bu tarz şeyler orada nerelerde satılır ..

Clear Blue burada sadece ecz siparis verebilirsin yada int.üzerinden satan firmalardan yani öyle canim istedi bi tane alayim olmuyor ama ucuz testler heryerde var Rossmann tipi yerlerde bulunuyor...

Bizler kimsenin arkasından konuşacak kadar küçük değiliz. Sen geri gel sonra paylaşırız kozları:)

Vay saglam kadinim diyorsun biliyom bende seni bunun icin seviyom ama kizimi geri alsan daha cok sevecem bak ayni msj bana iki defa yazdirma

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bu arada sizin kızlar benimkiler gibi her fırsatta soyunuyup evde cıbıl geziyorlarmı?
Bahaneler: Anne ıslandım(terledim demek istiyor), anne bak bacağım acıyor (eşofmanı çıkarayımda bakayım), anne banyo yapacam (banyoyu hic sevmez oysaki, soyunur soyunmazda kaçıyor zaten), anne hemen gidelim pantalon giydir..... böyle uzayıp gidiyor.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Clear Blue burada sadece ecz siparis verebilirsin yada int.üzerinden satan firmalardan yani öyle canim istedi bi tane alayim olmuyor ama ucuz testler heryerde var Rossmann tipi yerlerde bulunuyor...

Tamam canım Allah razı olsun

Vay saglam kadinim diyorsun biliyom bende seni bunun icin seviyom ama kizimi geri alsan daha cok sevecem bak ayni msj bana iki defa yazdirma

Kızım derken seni kızım gibi çok seviyorum demek istiyorum. Sen neden gıcık oluyorsun bu kelimeye

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bende dün son kullanma tarihini sormuştum testinnn şimdi baktım cvp gelmiş kopy yapıyorumm

merhabalar
Iyi aksamlar dileriz.

elara bu testler klomen ve çatlatma iğnesi olunduğunda işlevini doğru yaparmı sence

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

merhabalar
Iyi aksamlar dileriz.

Elara bende sana bu soruyu sormuştum sen cevaplamadan... Bencede alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar