[sıze="4"]minietekçim sana birşey sorucam, sen sağdan yumurtlamıştın, bebekte resimde sağdaymış sanırım öncellikle sağlık sonrada gönlündeki gibi olsun canım bebişin, senin kese rahimde ne tarafa yerleşmiş cnm onu biliyormusun[/sıze]
evet canım sağdan yumurtladım valal bılmıyorum canım hıc hatırlamıyorumm usg aletını ne tarafa götürüyordu
[sıze="3"]mını sen kendi cocuklugunuda anlatsana bakalim kizin yada oglun olunca huyu nasil olacak babasi gibi yaramazmi annesi gibi......[/sıze]
kız ben sakın uysal usluymusum öle haşarılıklarım yokmus çok akıllıymısım yalnız annem portakal ıstermıs kötüsünü anneme verırmısım ıyısını kendım alırmısım
annem kolayı saklarmıs ıcmesınler zararlı dıye ben bulur ıcer uzerıne su eklermısım
annem eskıden meyve sularını bır kolı alırdı ben ıcer ıcer sısırır yerıne koyarmısım çok uyanıkmısım
saatlerce şaşal şişedekı suyla oynarmısım hareketlerını ızlermısım öle yaramazlıklarım yokmus pek
hayvanları çook sevıyormusum
bızım ev eskısı mustakılmıs kecımız varmıs kecıyle oynarmısım hepp
öle
yanı bana ckerse problem yaşamam ama inşallah zekası bana ceksın benden de daha ıyı olsun ınsallah ben bundan 1 senesını bıle düşünür hedefler koyar ona ulaşmaya çalışırım yanı yasıyıp gıdıyoruz ıste geldım gııyorum demem hep bır seylerın pesındeyımdır uğrasırım
eşimın aılesının benı ısteme tarıhı 1 sene öncesınden kafamdaydı nısanım düğün tarıhım bebekte ama ıste allah bır şekılde hayırlısı neyse onu sağlıyo benım ıstegımden erken geldı
şimdıkı hedefım 3 yıl sonra 2, bebek ve bebeğime çok ıyı bakmak evın borcunu azaltmak
eşim bugunü planlar onun yüzünden hafta sonuna bıle plan yapamıyorum