Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
canım siparişimi verdim 20 li aldım 7 li çok az bana yetmez gibi geliyor peşin fiyatına 6 taksit yaptırdım

valla süper yapmışsın hayırlı olsun şimdiden
inş mutluelif,mimoza gibi ilk denemende tutturursunn bebegini.
145 liraya aldın dimi kargoda dahil????

layds

Aktif Üye
Tepki
97
layds bence sağdan yumurtlamak değil bebeğin yerleştiği yer önemli,tanıdıklarım var sağ yumurtalığı alındığı halde oğlu olan yada solu çalışmadığı yani tamamen iptal olup kızı olan cnm,bence seninde erkek maşallah çok dikkat ettin inş oğlun olacak cnm

amin cnm inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bu linke baksana Elara, orda yaprak gibi olan kısımlar her iki resimdede plesantanın bağlandığı yer.
konu ile ilgili değil sayfa bulamadım şimdi o siteyi ama şekilsel açıdan gönderiyorum bu linki

OP
O

ORKIDEM

Misafir
haskenacim oliste benim defterimde varmis zaten bende farkli bisey saniyodum
hepsi tek tek kayitli listeler halinde
ama dedim ya esiminkileri es gecicem kendi takviyelerimi kullanicam ama diyette kararsizim
cunku yapamam vazgecemem sut urunlerinden bebek icinde gerekli zaten yumurta akiyla vajinal dus yapicam onuda detayli matematik vermisti allah razi olsun

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir

gurbetcim kolay gelsinn
demett sanada kolay egslinn ne mamalar yapcan misafirlerinee
pambih gibi oldum geldimmm niddiniz anam nasil gediiiii

belli degilmi asabi oldugum :D
o tanıdıgının neyi olduu
kac yıldır ilk kez içime sperm gittii,inş bundada hamile kalmam ya
dün eşime dedimki
hamile olabilirim napıcam hep senin yüzünden dedim
"içime boşal içime boşal demeseydin sende ozaman" dedi :kptmya:
ben kondoma gvenerek ilk kez öle dedim ama oda yırtık cıktı şansa bak

abooowwww kiz elara korkma anam hamis kalmassin ben 1 yildir ekstra deliyom takkeyi israrla hamis kalamiyorum :böö:eek:lmiyy yaneeee birkeresinde kestim yaaaa aam yine tih yohhhh

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar o clear blue testin sahibine mesaj attım ürün orjinal diyor amerikadan satın alınmış ben sipariş veriyorum Alahın izniyle

Canim eger fiatti 30 Eurodan asagi ise alma ama 30 Euro yada yukarisi ise al orginaldir 20 lik alacakasan onunda fiati su an 75 Euro .....Hayirlisi olsun,....

Kızım derken seni kızım gibi çok seviyorum demek istiyorum. Sen neden gıcık oluyorsun bu kelimeye

Ama ben seni annem gibi sevmiyorum:lilav: benim bazi takintilarim vardir canim senlik birsey degil mesela nickim konusundada takintiliyimdir Haskenadan baska kabul etmem.....

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]minietekçim sana birşey sorucam, sen sağdan yumurtlamıştın, bebekte resimde sağdaymış sanırım öncellikle sağlık sonrada gönlündeki gibi olsun canım bebişin, senin kese rahimde ne tarafa yerleşmiş cnm onu biliyormusun[/sıze]
evet canım sağdan yumurtladım valal bılmıyorum canım hıc hatırlamıyorumm usg aletını ne tarafa götürüyordu
[sıze="3"]mını sen kendi cocuklugunuda anlatsana bakalim kizin yada oglun olunca huyu nasil olacak babasi gibi yaramazmi annesi gibi......[/sıze]
kız ben sakın uysal usluymusum öle haşarılıklarım yokmus çok akıllıymısım yalnız annem portakal ıstermıs kötüsünü anneme verırmısım ıyısını kendım alırmısım
annem kolayı saklarmıs ıcmesınler zararlı dıye ben bulur ıcer uzerıne su eklermısım
annem eskıden meyve sularını bır kolı alırdı ben ıcer ıcer sısırır yerıne koyarmısım çok uyanıkmısım
saatlerce şaşal şişedekı suyla oynarmısım hareketlerını ızlermısım öle yaramazlıklarım yokmus pek
hayvanları çook sevıyormusum
bızım ev eskısı mustakılmıs kecımız varmıs kecıyle oynarmısım hepp
öle
yanı bana ckerse problem yaşamam ama inşallah zekası bana ceksın benden de daha ıyı olsun ınsallah ben bundan 1 senesını bıle düşünür hedefler koyar ona ulaşmaya çalışırım yanı yasıyıp gıdıyoruz ıste geldım gııyorum demem hep bır seylerın pesındeyımdır uğrasırım

eşimın aılesının benı ısteme tarıhı 1 sene öncesınden kafamdaydı nısanım düğün tarıhım bebekte ama ıste allah bır şekılde hayırlısı neyse onu sağlıyo benım ıstegımden erken geldı
şimdıkı hedefım 3 yıl sonra 2, bebek ve bebeğime çok ıyı bakmak evın borcunu azaltmak
eşim bugunü planlar onun yüzünden hafta sonuna bıle plan yapamıyorum

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
elara sahte hamilelil haberin bile güzeldi bi an dedim beraber doğurucaz elarayla.
inş. kırmızıları görürsünde rahatlarsın her istedğini gercekleştirerek olursun hamiloş.

OP
E

Elara

Misafir
amin cnm inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bu linke baksana Elara, orda yaprak gibi olan kısımlar her iki resimdede plesantanın bağlandığı yer.
konu ile ilgili değil sayfa bulamadım şimdi o siteyi ama şekilsel açıdan gönderiyorum bu linki

evet anladım cnm.dün minietegin koydugu resimelrde böleydi
cektirdigimiz usg resimlerinden anlaşılırmı ki nerden baglandıgı,yani görülürmüki.

OP
O

ORKIDEM

Misafir
haskenacim fransada cok ozel bi ecza deposundan aldim 30 euroya indirimli idi yani sanmam ki takliti olsun ama inan saatinde igne batmasi olur kasigimda ve gulen yuzu gorurum ama 3 gun gulen yuz veriyor en sonunki tam gun iste

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Canim eger fiatti 30 Eurodan asagi ise alma ama 30 Euro yada yukarisi ise al orginaldir 20 lik alacakasan onunda fiati su an 75 Euro .....Hayirlisi olsun,....

Ama ben seni annem kadar cok sevmiyorum:lilav: benim bazi takintilarim vardir canim senlik birsey degil mesela nickim konusundada takintiliyimdir Haskenadan baska kabul etmem.....

Ben seni kızım kadar seviyorum demedim kızım gibi dedim:).
Bizde seni Haskena olarak kabul ettik, istesende değiştirmeyiz zaten:D... Bak bana tubby diyorlar veya tubiş benim için farketmiyor. Sonuçta kimse böyle derken alay etmiyor.
Hem sen neden hala buradasın yemeğe girişmedin mi? Bugün benimde yemeğim yok, sanırım makarnayla geçiştiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar