Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
elara sahte hamilelil haberin bile güzeldi bi an dedim beraber doğurucaz elarayla.
inş. kırmızıları görürsünde rahatlarsın her istedğini gercekleştirerek olursun hamiloş.
hoşgeldin cnm.tşkler ama herkes senin gibi düşünmedii :D

evet canım kargo dahil 145 tl 6 taksit
uyguna aldın hayırlı olsun

Kızlar çok ısım var kaçtımm bırazz gelıcem çok yazmayınnn

kolay gelsin

layds

Aktif Üye
Tepki
97
evet anladım cnm.dün minietegin koydugu resimelrde böleydi
cektirdigimiz usg resimlerinden anlaşılırmı ki nerden baglandıgı,yani görülürmüki.

işte ondan emin değilim, belkide erken haftalar için geçerli olmasının sebebi budur. sonuçta çok küçük bir şey zaten o bağlandığı yerden ne kadar uzakta olabilecek ki. saçma bir yorummu oldu bilmiyorum ama:)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenacim oliste benim defterimde varmis zaten bende farkli bisey saniyodum
hepsi tek tek kayitli listeler halinde
ama dedim ya esiminkileri es gecicem kendi takviyelerimi kullanicam ama diyette kararsizim
cunku yapamam vazgecemem sut urunlerinden bebek icinde gerekli zaten yumurta akiyla vajinal dus yapicam onuda detayli matematik vermisti allah razi olsun

Hangi listeden bahsettin anlamadim ben birseymi kacirdim du bi gecmisi okuyayim....
Takviyeleri sen Matematikten mi aldin anlamadim ....

haskenacim fransada cok ozel bi ecza deposundan aldim 30 euroya indirimli idi yani sanmam ki takliti olsun ama inan saatinde igne batmasi olur kasigimda ve gulen yuzu gorurum ama 3 gun gulen yuz veriyor en sonunki tam gun iste

Ben bilmiyorum zaten Clear Bluenin sahtesi varmi diye Ezel firmadan sordugu icin dedim burada fiat bu asagi olursa süphelen diye....3 günmü veriyor gülen yüzü bana hic denk gelmedi üc gün ????Ben yanlismi yapiyom testi acaba.....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elara bu test klomen ve çatlatma iğnesi kullananların işini görecekm, ih doğru çıkacakmı cnm,hamilelik testlerinde hamileymiş gibi çıkıyo mesela

OP
E

_eZeL_

Misafir
elara bu test klomen ve çatlatma iğnesi kullananların işini görecekm, ih doğru çıkacakmı cnm,hamilelik testlerinde hamileymiş gibi çıkıyo mesela

sen öyle bişey yapıcakmısın rengin yani çatlatma iğnesi mi yaptırıcaksın boşver normal düzeninde olsun yumurtlaman yapma öyle şeyler

OP
E

Elara

Misafir
Ben cikiyorum yemek yapip gidip kizimi alacam aksama görüsürüz insaAllah ben gelene kadar TUBBY size emanet ben gelince alirim onun boyunun ölcüsünü....:lala:
tubyninin boyununun ölcüsünü al al bitmezz,cok bereketli kadındır
kolay gelsinnn cnm

gebelik testiyle ovulasyon testi farklı işliyor
gebelik hormonu bhcg dir.gebelik testi bu hormonun salgılanıp salgılanmadıgını bildirir

yumun catlaması içinde lh hormonunun salgılanması gerekiyorr
ovulasyon testide lh hormonunu salgılanmasını takip ediyor

catlatma ignesinin yapısı geregi içinde hamiellik hormonu olan hcg de varmışi az miktarda
o nedenle gebelik testi pozitif cıkabilirr
aynı şey ovulayon testi için gecerli degil

kısaca klomen ve cat ignesi kullanacaksan bile clear blue lh tespit edilebilir

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tubyninin boyununun ölcüsünü al al bitmezz,cok bereketli kadındır
kolay gelsinnn cnm

gebelik testiyle ovulasyon testi farklı işliyor
gebelik hormonu bhcg dir.gebelik testi bu hormonun salgılanıp salgılanmadıgını bildirir

yumun catlaması içinde lh hormonunun salgılanması gerekiyorr
ovulasyon testide lh hormonunu salgılanmasını takip ediyor

catlatma ignesinin yapısı geregi içinde hamiellik hormonu olan hcg de varmışi az miktarda
o nedenle gebelik testi pozitif cıkabilirr
aynı şey ovulayon testi için gecerli degil

kısaca klomen ve cat ignesi kullanacaksan bile clear blue lh tespit edilebilir

almam lazım o zaman sağol cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar