Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
Hangi listeden bahsettin anlamadim ben birseymi kacirdim du bi gecmisi okuyayim....
Takviyeleri sen Matematikten mi aldin anlamadim ....

Ben bilmiyorum zaten Clear Bluenin sahtesi varmi diye Ezel firmadan sordugu icin dedim burada fiat bu asagi olursa süphelen diye....3 günmü veriyor gülen yüzü bana hic denk gelmedi üc gün ????Ben yanlismi yapiyom testi acaba.....

canim elaranin size verdigi liste ben yaklasik 4 yildir bu konular uzerindeyim her ne kadar girip yazmasamda herseyi harfiyen kayit tutuyorum kendime has bi defter olusturdum daha sizin bilmediginiz cok sey var nuray diye bi arkadas vardi inain babychoiceyi bile cozmustu halaa gorusuyoruz bana bilgileri veren ennn basta o sonrasi malum internet kurduyum
in gender diye bi site var esime tercumesini yaptirdim koskoca sitenin neler var neler akliniz sasar millet omrunu adamis bu yolda biz neyiz ki
daha cok yabanci sitelerde arastiriyorum o yuzden buralara takilamadim

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
OP
E

_eZeL_

Misafir
canim elaranin size verdigi liste ben yaklasik 4 yildir bu konular uzerindeyim her ne kadar girip yazmasamda herseyi harfiyen kayit tutuyorum kendime has bi defter olusturdum daha sizin bilmediginiz cok sey var nuray diye bi arkadas vardi inain babychoiceyi bile cozmustu halaa gorusuyoruz bana bilgileri veren ennn basta o sonrasi malum internet kurduyum
in gender diye bi site var esime tercumesini yaptirdim koskoca sitenin neler var neler akliniz sasar millet omrunu adamis bu yolda biz neyiz ki
daha cok yabanci sitelerde arastiriyorum o yuzden buralara takilamadim

sen bioritmi biliyormusun_?

OP
M

minietek

Misafir
tubyninin boyununun ölcüsünü al al bitmezz,cok bereketli kadındır
kolay gelsinnn cnm

gebelik testiyle ovulasyon testi farklı işliyor
gebelik hormonu bhcg dir.gebelik testi bu hormonun salgılanıp salgılanmadıgını bildirir

yumun catlaması içinde lh hormonunun salgılanması gerekiyorr
ovulasyon testide lh hormonunu salgılanmasını takip ediyor

catlatma ignesinin yapısı geregi içinde hamiellik hormonu olan hcg de varmışi az miktarda
o nedenle gebelik testi pozitif cıkabilirr
aynı şey ovulayon testi için gecerli degil

kısaca klomen ve cat ignesi kullanacaksan bile clear blue lh tespit edilebilir

elara çatlatma iğnesıdne lh var kı yumurta çatlasın dıyee onun için yumurta kesın çatlasın dıye yapılıyor

zaten iğne olduktan sonra 24-36 saat sonra ilişki gereklı çünkü bu surede yumurta catlıyo zaten çatlatma ıgnesi olacaksan neden hala ovulasyon testını kullanasınkı
çat iğnesı olan kısı yumurta takıbı yaptırmıstır
o zaman ovu teste gerek yok kıı
zaten ovulasyon belırlemede en ıyı sey yumurta takıbı ve dolayısıyla ıgnee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar