Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
ne anlattı ki eşin o ne düşünüyor bu konuda?

esim nasil bakildigini anlatti birde dogudugun gun yil ay a gore gecen zamanda olusan her turlu devre gunes ay toprak senin her bir hucreni etkiliyo dedi nasil bi bicim alacagini biliyo dedi tabbii bilimsel yonuyle daha cok sey anlatti ama esim bunlara burc gozuyle bakiyo inanmaz yani hersey allahtan der

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
elara çatlatma iğnesıdne lh var kı yumurta çatlasın dıyee onun için yumurta kesın çatlasın dıye yapılıyor

zaten iğne olduktan sonra 24-36 saat sonra ilişki gereklı çünkü bu surede yumurta catlıyo zaten çatlatma ıgnesi olacaksan neden hala ovulasyon testını kullanasınkı
çat iğnesı olan kısı yumurta takıbı yaptırmıstır
o zaman ovu teste gerek yok kıı
zaten ovulasyon belırlemede en ıyı sey yumurta takıbı ve dolayısıyla ıgnee

benim olmadı ama miniciğim yawww
nerde bi ekskililk vardı anlamadım :(

OP
E

Elara

Misafir
mini renginin sordugu soru şöyleydi
catlatma ignesi oldugumda salgılanan lh hormonunu clear blue de pozitif verirmi diye sordu

buna göre bende evet sorun olmaz cıkar dedim.

yani olay yum takibi+clear bluenin uygun olup olmadıgı degildi
cat ignesindeki lh hormonunu clear bluenin algılayıp algılamamasıydıı

rengin yalnışmı anlamışım ben?

OP
M

minietek

Misafir
benim olmadı ama miniciğim yawww
nerde bi ekskililk vardı anlamadım :(

canım int arastırdım genede 18-19 mm bulunca vuruluyor dıye yazıo benım dr um hocası tüp bebek uzmanı aynı hastanede çalışıyolar ve hoca kendı eğitiklerını alıyomus hastananeye kadır savan hoca benım dr suat süphan erşehın o 21,9 da vurmayı tercıh ettı
belkıde 21 de vuruklsada olmucaktı onun içinm geçmişe bakma canım vardır bır hayır sundan bundan dıye yazma kafanda vaktı gelınce olcak istersen bır kere daha gıt gunde 2 mm buyuyor kendın kafandan hesaplayarak 1 -2 gun gec gıdersen dr yıne vurur zaten o zaman kafan rahat olur ıstersen

bence gıt yıne yum takıbıne
rahım fılmı cektır 1 ay dahı kaybetmee artık yapabıldıgın herseyı yap sonra dua ıle gelecek bebeğin bencee

OP
M

minietek

Misafir
mini renginin sordugu soru şöyleydi
catlatma ignesi oldugumda salgılanan lh hormonunu clear blue de pozitif verirmi diye sordu

buna göre bende evet sorun olmaz cıkar dedim.

yani olay yum takibi+clear bluenin uygun olup olmadıgı degildi
cat ignesindeki lh hormonunu clear bluenin algılayıp algılamamasıydıı

rengin yalnışmı anlamışım ben?

anladım öle oldugunu bence algılar dedım yanı ıgne oldugu gun ovu testı yapılırsa neden vu-cuttakı lh fazlalaıgını yakalamasın kı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım int arastırdım genede 18-19 mm bulunca vuruluyor dıye yazıo benım dr um hocası tüp bebek uzmanı aynı hastanede çalışıyolar ve hoca kendı eğitiklerını alıyomus hastananeye kadır savan hoca benım dr suat süphan erşehın o 21,9 da vurmayı tercıh ettı
belkıde 21 de vuruklsada olmucaktı onun içinm geçmişe bakma canım vardır bır hayır sundan bundan dıye yazma kafanda vaktı gelınce olcak istersen bır kere daha gıt gunde 2 mm buyuyor kendın kafandan hesaplayarak 1 -2 gun gec gıdersen dr yıne vurur zaten o zaman kafan rahat olur ıstersen

bence gıt yıne yum takıbıne
rahım fılmı cektır 1 ay dahı kaybetmee artık yapabıldıgın herseyı yap sonra dua ıle gelecek bebeğin bencee

sağol cnm

OP
E

_eZeL_

Misafir
bunu sen ben bilebirizz ama belliki renginin kafası karışmış sormuş sorun nerde?

yani yumurta çatlatmak için yapılan iğne zaten ıh arttırıyor dimi kızlar yani test bu durumda zaten pozitif çıkar ama yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol için kullanılabilir ovülasyon testi

OP
M

minietek

Misafir
burda bır tanıdık kız var benım gıbı pko hastası glucopagı bırakmıs dr na da sölememıs tüp bebek yaptırıyo tabııkı tutmamıs

şok oldum nasıl bırakırsın ben ılac ıcmeyı sevmıyorum dıye böle bırsey olurmu bu ılacı ıcıp gunlerce kusanlar var boncuk gıbı kendı sağlıgını bırakıp bebeği yasasın dıye dua edenler var nasıl vurdum duymazlık bu belkı allah denıyoo senı dedım sen bır ılacı duzgun ıcmezsen ALllah senın o cocugu ne kadar ıstedıgını ölçüyo senı denıyo belkı dedım hemen ılacını iç dedım benım gözlerım doldu ağlıcam nerdeyse o kızın cocugu olmuyo dıye ılac ıcmeyı sevmıyorum dedı bana çok üzüldümm

umarım onunda olurrr

OP
E

Elara

Misafir
yani yumurta çatlatmak için yapılan iğne zaten ıh arttırıyor dimi kızlar yani test bu durumda zaten pozitif çıkar ama yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol için kullanılabilir ovülasyon testi

evettt öyle.
cat ignesinde testte pozitif cıkarr
catladıktan sonrada gülen yüz cıkmazz.
sanırım rengin tam olarak catlama zamanının anlamak için testide kullanmayı düşündü.yani catladıgıdnan emin olmak için.
cünkü cat ignesi yapılsa bile yumurta catlamayıp kist yapabiliyorçbunu artık herkes biliyor....
her cat ignesi olundugundaa yumurta catlıcak diye bişi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar