Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
F

fıstıkım

Misafir
evet fıstıkım sen ne isytiyorsun başka bebeğin var mı_?

benim 2 tane kızım var canım biri 6 yaşında diğeri 4 aylık 2.bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim rabbim bir kız daha nasip etti ama içimdeki erkek evlat özlemi bitmek bilmiyo kızlarımı herşeyden çok seviyorum ama birde oğlum olsun çok istiyorum

OP
E

Elara

Misafir
elara farkındaysan ben boyanı görmedım ama gece ben uyuya kalınca eklemıssın sanırımm

yok eklemedim dahaa.odayı yerleştiriyim öle eklicem
ama bizim sayfanın zemin renginin aynısı olmuş nerdeyse
güzel duruyor
koltuklarda krem oldugundan güzel durduu
o odaya bu hafta tv ünitesi gibi bişi alcam
yani duvara tv yi ascaz altına bi raflı ünite gibi bişi olabilir.aksesuar filan koyarım diye düşündüm
nedersin.

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kizlar fotograflarinizimi koyuyosunuz yoksa aslinda merak etmiyo degilim bildiklerimde var ama bilmediklerim cogunlukta

OP
O

ORKIDEM

Misafir
benim 2 tane kızım var canım biri 6 yaşında diğeri 4 aylık 2.bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim rabbim bir kız daha nasip etti ama içimdeki erkek evlat özlemi bitmek bilmiyo kızlarımı herşeyden çok seviyorum ama birde oğlum olsun çok istiyorum
oyyy ne tatlidir simdi yaa maasallah insallah ucuncun erkek olur canim siki calis ve boll boldua et

OP
E

_eZeL_

Misafir

inşaAllah sende kavuşursun gönlündekine canparçam var gördün mü oda senin gibi bebeği çok küçükken yumurta takibiyle hamile kaldı oğlu olacak Allahın izniyle bebeği kaç aylıktı hamiş kaldığında onu hatırlayamadım

OP
E

Elara

Misafir
bilmiyorum yazıp yazmamakta kararsızdım ama sizinle arkadaş olmayıda çok istiyodum

sen diger tarafta takip ediyormuydun bizi yoksa burdamı gördün yada nasıl buldun burayı?
az cok tanıyorsundur bizi dimi

Allah bagışalsın kızlarını
tekrar düşünüyormusun cocuk yapmayı
kizlar fotograflarinizimi koyuyosunuz yoksa aslinda merak etmiyo degilim bildiklerimde var ama bilmediklerim cogunlukta
albüme yada face koyuyoruz

OP
F

fıstıkım

Misafir
ben bir oğlum olsun çok istemiştim aylarca ovülasyon testi aldım yumurtlama günüme denk getirmeye uğraştım ama nasip olmadı inş sizlerin gönlündeki olur

OP
F

fıstıkım

Misafir
sen diger tarafta takip ediyormuydun bizi yoksa burdamı gördün yada nasıl buldun burayı?
az cok tanıyorsundur bizi dimi

Allah bagışalsın kızlarını
tekrar düşünüyormusun cocuk yapmayı

albüme yada face koyuyoruz

evet canım diğer taraftan takip ediyodum burayı diğer tarafta birisi yazmış ama daha sonra kaldırmışlar galiba tam sitenin adını değilde cinsiyet belirleme yöntemleri diye arattım başka biryerdeydiniz gurbet güzeli buranın adını yazmı öyle buldum işte evet birçoğunuzu tanıyorum ayrıca burayı çok samimi buluyorum evet bir bebek daha düşünüyorum Allah nasip ederse

OP
M

minietek

Misafir
yok eklemedim dahaa.odayı yerleştiriyim öle eklicem
ama bizim sayfanın zemin renginin aynısı olmuş nerdeyse
güzel duruyor
koltuklarda krem oldugundan güzel durduu
o odaya bu hafta tv ünitesi gibi bişi alcam
yani duvara tv yi ascaz altına bi raflı ünite gibi bişi olabilir.aksesuar filan koyarım diye düşündüm
nedersin.
tabiiki güzel olur krem olsun bence o da ama susler ıcın acele etme bence oda zaten enerjık olcak bak hafıf küçük 1-2 sey bakarsın sonra
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar

ıyı akşamalr kızalr

hadı bende kaçımm işlerım hep kaldıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar