OP
minietek
Misafir
- #24.001
resim isterizz yarınaaa
bakalım şimdiki halin cıtır mı kartmı
elara farkındaysan ben boyanı görmedım ama gece ben uyuya kalınca eklemıssın sanırımm
resim isterizz yarınaaa
bakalım şimdiki halin cıtır mı kartmı
tabiki 18 lik çıtırım
ne bileyim ne yazdım kaç saat oldu vereli al sana rep falan yazmışımdırbaksana görünmüyormu ne yazdığım
tabiki 18 lik çıtırım
evet fıstıkım sen ne isytiyorsun başka bebeğin var mı_?
elara farkındaysan ben boyanı görmedım ama gece ben uyuya kalınca eklemıssın sanırımm
fistikim hosgeldin
oyyy ne tatlidir simdi yaa maasallah insallah ucuncun erkek olur canim siki calis ve boll boldua etbenim 2 tane kızım var canım biri 6 yaşında diğeri 4 aylık 2.bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim rabbim bir kız daha nasip etti ama içimdeki erkek evlat özlemi bitmek bilmiyo kızlarımı herşeyden çok seviyorum ama birde oğlum olsun çok istiyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyyy
gulmekten koptum yaaa izleyin
bir bebek dünyaya nasil gelir....Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
benim 2 tane kızım var canım biri 6 yaşında diğeri 4 aylık 2.bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim rabbim bir kız daha nasip etti ama içimdeki erkek evlat özlemi bitmek bilmiyo kızlarımı herşeyden çok seviyorum ama birde oğlum olsun çok istiyorum
bilmiyorum yazıp yazmamakta kararsızdım ama sizinle arkadaş olmayıda çok istiyodum
Allah bagışalsın kızlarınıbenim 2 tane kızım var canım biri 6 yaşında diğeri 4 aylık 2.bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim rabbim bir kız daha nasip etti ama içimdeki erkek evlat özlemi bitmek bilmiyo kızlarımı herşeyden çok seviyorum ama birde oğlum olsun çok istiyorum
albüme yada face koyuyoruzkizlar fotograflarinizimi koyuyosunuz yoksa aslinda merak etmiyo degilim bildiklerimde var ama bilmediklerim cogunlukta
sen diger tarafta takip ediyormuydun bizi yoksa burdamı gördün yada nasıl buldun burayı?
az cok tanıyorsundur bizi dimi
Allah bagışalsın kızlarını
tekrar düşünüyormusun cocuk yapmayı
albüme yada face koyuyoruz
tabiiki güzel olur krem olsun bence o da ama susler ıcın acele etme bence oda zaten enerjık olcak bak hafıf küçük 1-2 sey bakarsın sonrayok eklemedim dahaa.odayı yerleştiriyim öle eklicem
ama bizim sayfanın zemin renginin aynısı olmuş nerdeyse
güzel duruyor
koltuklarda krem oldugundan güzel durduu
o odaya bu hafta tv ünitesi gibi bişi alcam
yani duvara tv yi ascaz altına bi raflı ünite gibi bişi olabilir.aksesuar filan koyarım diye düşündüm
nedersin.
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar