OP
fıstıkım
Misafir
- #24.021
oyyy ne tatlidir simdi yaa maasallah insallah ucuncun erkek olur canim siki calis ve boll boldua et
sağol canım inş evet çok tatlı doğunca farketmiyo kız erkek çok seviliyo
oyyy ne tatlidir simdi yaa maasallah insallah ucuncun erkek olur canim siki calis ve boll boldua et
kapıda 10 lira ödedim demiştin ,ben ayrı sanıyordum cnm
mimoza sen ne yaptın canım kese için gittinmi doktora, kakule ve minietekiçinde baktım ama listede göremedim kese için???
ay bi agız tadıyla şaka yaptırmadınız ne gıcıksınız yaaa
nisan 1 de şaka yapmamıştım gecikmeli yapmış oldummm
sizin yüzünüzden onca yalan söledimm Allah affetsinnn
cok ısrar ettinizzz yaw,hayırlı olsun cok sevindik deseniz ölürmüydünüz gıcık karılarr
minii valla senin haberin için itiraf ettim yoksa akşama kadarr sölemicektimmm
mini renginin sordugu soru şöyleydi
catlatma ignesi oldugumda salgılanan lh hormonunu clear blue de pozitif verirmi diye sordu
buna göre bende evet sorun olmaz cıkar dedim.
yani olay yum takibi+clear bluenin uygun olup olmadıgı degildi
cat ignesindeki lh hormonunu clear bluenin algılayıp algılamamasıydıı
rengin yalnışmı anlamışım ben?
Orkidem,fıstıkım hoşgeldiniz aramıza.nasılsınız?ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
gıttım canım kendını ordan oraya atıyo zıplayıp duruyo kalp atışları çok düzenlıydı yüz hatları bellı oluyo artık çok tatlıydııı[sıze="4"]mini balık yağına başladın mı?doktora gittin mi daha okumadım[/sıze]
inşallah canım inşallah da senın kızın olur[sıze="4"]mini fotoları gördüm maşallah oğluşuna diyim
Benim oğlumunkine benziyo inşallah oğlun olur[/sıze]
[sıze="4"]mini bide idrarının rengi nasıl berrak açık renk erkek koyu renk kız diyorlar merak ettim seni[/sıze]
[sıze="4"]bugün arkadaşımın bebeğinin cinsietini öğrendik erkekmiş.3.5 aydır sürekli kusuyordu hatta 5 kilo bile vermişti hepimiz kız dedik ama oğlu olacakmış.[/sıze]