Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kakule cnm saolll varya elara nın şakasını okuyum dedim yok başımı tutamıyorum zencefilli bal yapcam boğazım çok fena hepinizi öpüyorum Kkakule yazdığımm şeyler ne zaman yapıyım falan dı canım çıkmammış mesajda sonradan yazdım zaten görüşürüz kızlar iy geceler
görüşürüz canım iyi dinlen hadi geçmiş olsun

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
amin cnm inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bu linke baksana Elara, orda yaprak gibi olan kısımlar her iki resimdede plesantanın bağlandığı yer.
konu ile ilgili değil sayfa bulamadım şimdi o siteyi ama şekilsel açıdan gönderiyorum bu linki

ben bu resimlerden hiç bişey anlamadım desem

Tepki
71
gıttım canım kendını ordan oraya atıyo zıplayıp duruyo kalp atışları çok düzenlıydı yüz hatları bellı oluyo artık çok tatlıydııı

inşallah canım inşallah da senın kızın olur

öyle zıplayıp duruyosa çok hareketliyse büyük ihtimal oğlun olacaktır...benim ve arkadaşlarımın öyleydi oğlanlarda..erkek bebekler çok hareketli oluyo ilk başlarda bile...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızzlarr.. Geçmişten yavaş yavaş geliyorum:sila:

Eleracım canım hiç inanmadım ben ya. Çünkü yumurta takibi falan zaten yaptırmam diyordun. Bi de önceden kazayla hamiş kalmış olabilirim demesen direkt hamileyim desen bak o zaman inanırdık.

Minihayırlı olsun bebişin maşallah çok şeker gözüküyor şimdiden. Allah gönlüne göre sağlıklı bir oğlan versin inşallah canım yalnız şunu söyliyim bebeğin çok hareketli olması erkek olduğunu göstermez. Öyle olsa benim kızım erkek olurdu doktor bile her gittiğimizde çok yaramaz olacak diyordu. Hakikaten de çok yaramaz fırıl fırıl bir kızım oldu çok şükür. Benden iki ay önce hamile kalan arkadaşımında oğlu oldu o da pek hareketli değildi o yüzden hep kız sandılar 5. ayda öğrenmişti. Şimdi de çok uslu bir çocuk. Ama inşallah gönlüne göre olur.

OP
F

fıstıkım

Misafir
yaprak merhaba senin 2 kızın var ve oğluna hamilesin di mi ne mutlu sana benim hayalimi yaşıyosun şu an oğlun hayırlı uğurlu olsun darısı başıma inşşşşş

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba güzellerim.Ayaklarım çok ağrıyor salonumu süslkemeye çalışıyorum doğumgünü için.Yarın okuldan gelince ve gece pastalarımı yaparım,mezeleri cumartesiye bırakırım.bugün doğumgünü pastamızı sipariş ettik.Yarın da kızıma kıyafet bakcam bakalım beğenebilirsem güzel bişeyler alcam.sizler nasılsınız?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
merhaba güzellerim.Ayaklarım çok ağrıyor salonumu süslkemeye çalışıyorum doğumgünü için.Yarın okuldan gelince ve gece pastalarımı yaparım,mezeleri cumartesiye bırakırım.bugün doğumgünü pastamızı sipariş ettik.Yarın da kızıma kıyafet bakcam bakalım beğenebilirsem güzel bişeyler alcam.sizler nasılsınız?

Umutçum kolay gelsin hazırlıkların. Sana özelden cvp yazdım gördün di mi?

OP
E

Elara

Misafir
nilay catlatma ignesinin içinde yumurtanın catlamasını saglayan lh hormonu ve gebelik hormonu olana hcg hormunu vardırr
ignenin içinde hcg hormonu olmasından dolayı gebelik testinin pozitf cıkması normaldir
regli gününün gecmesi beklicek yada ilişkiden 10 gün sonra kanda bhcg baktırabilir en kesin cözüm budur.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Şimdi baktım beta HCG yi yükseltiyormuş bu iğne ilk 15 gün doğru sonuç vermediği için test yapılmaması gerekirmiş.:mendil:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilay catlatma ignesinin içinde yumurtanın catlamasını saglayan lh hormonu ve gebelik hormonu olana hcg hormunu vardırr
ignenin içinde hcg hormonu olmasından dolayı gebelik testinin pozitf cıkması normaldir
regli gününün gecmesi beklicek yada ilişkiden 10 gün sonra kanda bhcg baktırabilir en kesin cözüm budur.

Saol elaracım ben baktım şimdi yanılan çok olmuş bu durumda. Sen de onayladığına göre kesin böyle oldu. Neyse kısmet artık beklemekten başka çare yok. Teşekkürler canım.

OP
A

asidemet

Misafir
valla kızlar bugün dua edin gerdeğe giricem hadi bakalım gerçi buay çok sık ilişki olmadı ama 10 nisan birde bugün yinede hep acabalarım var ya:acep::acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar