Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
geçmiş olsun canım..benim oğlumunda geniz akıntısı geçmek bilmiyodu kbb götürdüm...iyikide götürmüşüm kulağında sıvı birikmesi varmış, yine bir sürü antibiyotik ilaçlarla eve geldik...nedir bu çocukların çektiği yaa biz olalım onlar hasta olmasın vallahi...

Gecmis olsun canim bu ara hepimizin kuzulari hasta salgin var bende senin gibi söylüyorum ben olayimda yavrum olmasin diye teyzem derki hic biriniz olmayin ama sen olunca yavruna kim bakacak o olunca en azindan sen ilgileniyorsun bakiyorsun sen hasta olsan bakima iki kisinin ihtiyaci var ....

OP
O

ORKIDEM

Misafir
umut gemisi kakule cok tesekkur ederim hosbulduk umarim bu kez yakalarim oglusu
once rabbim sonra tevekkul insallah herkesin dilegi gerceklesir

OP
O

ORKIDEM

Misafir
Orkidem,fıstıkım hoşgeldiniz aramıza.nasılsınız?ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

ama orkişcim hatırlıyorum senin tüm belirtiler erkekti..kararma karın şekli takvimler aşermen rüyalar ve daha birsürü şey.ama kızın olmuştu.o sebepten aslında belirtilere fazla takılmamak lazım....

ahhh ahh sorma canim kizlara gostereyim gobusumu fotosu var nasil konuluyodu foto yaaa

Tepki
71
bide kan verirken hastaneyi inletti bizimki...iyiki bunu bebeken sünnet ettirmişiz dedim..yoksa bu hayatta sünnet münnette olmazdı vallahi:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
ben bir oğlum olsun çok istemiştim aylarca ovülasyon testi aldım yumurtlama günüme denk getirmeye uğraştım ama nasip olmadı inş sizlerin gönlündeki olur
başka neler uyguladın?
diet filan yaptınmı
ovulasyon testi olarak ne kullanmıştın

elara test yaptın mı?

dün gece yaptım negatif cıktı.o kaza olan ilişki olalı 4 gün oluyor normalde reglimde 3 gün gecti.
bilmiyorumki regliye yakın hamiş kalmış olabilirmiyim.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar gözümden uyku akiyor ya oysaki sabahta gec kalkmistim bahar aylarinda bende bir tembellik oluyor sizdede öylemi?

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Selam kızzlarr.. Geçmişten yavaş yavaş geliyorum:sila:

Eleracım canım hiç inanmadım ben ya. Çünkü yumurta takibi falan zaten yaptırmam diyordun. Bi de önceden kazayla hamiş kalmış olabilirim demesen direkt hamileyim desen bak o zaman inanırdık.

Minihayırlı olsun bebişin maşallah çok şeker gözüküyor şimdiden. Allah gönlüne göre sağlıklı bir oğlan versin inşallah canım yalnız şunu söyliyim bebeğin çok hareketli olması erkek olduğunu göstermez. Öyle olsa benim kızım erkek olurdu doktor bile her gittiğimizde çok yaramaz olacak diyordu. Hakikaten de çok yaramaz fırıl fırıl bir kızım oldu çok şükür. Benden iki ay önce hamile kalan arkadaşımında oğlu oldu o da pek hareketli değildi o yüzden hep kız sandılar 5. ayda öğrenmişti. Şimdi de çok uslu bir çocuk. Ama inşallah gönlüne göre olur.

ben elaradan böle bişi bekliyordum.yani ben inandım.ama kaçamaktan ziyade bilinçli hamile kaldığını söleseydi dahada çok inanırdım.o kadar oku yaz araştır bil biliştir ama kazaya kurban git...:elis:eek:lacak iş değil yani....hayatta inanmam..kız elara sen ne akıllı cadısın kaza sana uğrarmı:cokkomik:

monaliza

Yeni Üye
Tepki
1
canım ben bakmıştım kızımda tutuyor benim..bu sene olrsa yine kıza denk geliyor...o yüzden eşime önümüzdeki hafta kan verdirmeyi düşünüyorum...bu konu bu sitede yine konuşulmuştu diye hatırlıyorum yaa
yoksa diğer sitede mi konuşmuştuk acep:dusun::dusun:

arkadaşlar nedir bu kan olayı banada anlatırmısınız ben bir şey anlamadım:ilknur:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
orkiş hatırlıyormusun serdal vardı.oda takip iğne birsürü uğraştı.sonra sadece takvim denk geliyo diye koyverdi.kızı olmuştu onunda.
başka kim vardı...

OP
E

Elara

Misafir
canlarım merhaba nasılsınız?Elaracım nisan 1 şakanı okuyunca çok heyecanlandım senin adına tam oleyyyyyyyyyyyyy yazacaktım ama sonra şaka olduğunu okudum.Tek şeye üzülürdüm diyete ve takviyelere tam başlamadığını biliyorum keşke hepsini deneseydi içinde kalmasaydı diye üzülürdüm senin adına...ALLAH İSTEDİĞİN VAKİTTE OĞLUNA HAMİLE KALMANI NASİB ETSİN VE TABİ HEPİMİZE...

amin cnm cok sagolll.inş hepmimize nasip olur.

üfff yaa ne heycanlı okudum kaç sayfa
allah seni ne yapsın kız kudurtmuşsun kızları
:cokkomik:

kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....Elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin

gecmiş olsun cnm.
evet yumdan 2 gün önce bırak ilişkiyi
sudafedi hergün içime.ilişki günü ve bir gün öncesinden iç

OP
O

ORKIDEM

Misafir
orkiş hatırlıyormusun serdal vardı.oda takip iğne birsürü uğraştı.sonra sadece takvim denk geliyo diye koyverdi.kızı olmuştu onunda.
başka kim vardı...

kuzum oglu olan bi ozlembay vardi oda yel oldu
bi hava bi hava uctu gitti gerisi hep kizzz gulnisa ben serdal aregon varda varrr

OP
E

Elara

Misafir
Slmm kızlar geçmişi okuyorum hala elaranın şaka dediği yere gelemedim dedi dimiiiiii şaka yapıyor ben hiççççç inanmadım valla töbede inanmam okurken dayanamadım bi size sorayım dedimm
:cokkomik::cokkomik: ay cok tatlıısınn.nasıl heyecanlı yazmışınn

Eloş ALLAH cezanı vermesin okurrken geçmişi aaaaaaaaaaaa hamılemi ağzım kulaklarımdaydı okudukça dudaklarım bir yere toplandı şaka imiş sen zaten işareti verdin hamile kalırsan dicen bize yani bizden gizli gerdek yapcan:sinir::saskin::saskin:-zebani
:cokkomik:

kız haskena gerdek yaptın kaç gün amuda kaldın tohumlar yerine girsin diee
:cokkomik::cokkomik:alemsinnn

ama ole canım bi gerdek yaptı günlerce ortada yok laptopun kablosu kopmuş yemezler o kabloyu fantazide kullandı adamı yatağa bağlayıp kırbaçladı olan laptopa oldu haskena sarj oldu laptop olamadı:ilknur::ilknur:
offf fantaziye bakkk:gul::gul:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kuzum oglu olan bi ozlembay vardi oda yel oldu
bi hava bi hava uctu gitti gerisi hep kizzz gulnisa ben serdal aregon varda varrr

Aman bosverin kizlar gecmisi ,bakmayin gecmise artik hem ne güzel dünya tatlisi kizlariniz olmus fena mi Rabbim bagislasin bu defa gönlünüzdeki olur insAllah mimoza senin tohum yesermeye basladi canim darisi bizlerin basina....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar