OP
asidemet
Misafir
- #24.101
fatmagülü izliyorsunuz dimi kızlar.işler sarpa sardı vallaaaaa:cikolata::hulya:
aynen canım
fatmagülü izliyorsunuz dimi kızlar.işler sarpa sardı vallaaaaa:cikolata::hulya:
geçmiş olsun canım..benim oğlumunda geniz akıntısı geçmek bilmiyodu kbb götürdüm...iyikide götürmüşüm kulağında sıvı birikmesi varmış, yine bir sürü antibiyotik ilaçlarla eve geldik...nedir bu çocukların çektiği yaa biz olalım onlar hasta olmasın vallahi...
Orkidem,fıstıkım hoşgeldiniz aramıza.nasılsınız?ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
ama orkişcim hatırlıyorum senin tüm belirtiler erkekti..kararma karın şekli takvimler aşermen rüyalar ve daha birsürü şey.ama kızın olmuştu.o sebepten aslında belirtilere fazla takılmamak lazım....
başka neler uyguladın?ben bir oğlum olsun çok istemiştim aylarca ovülasyon testi aldım yumurtlama günüme denk getirmeye uğraştım ama nasip olmadı inş sizlerin gönlündeki olur
elara test yaptın mı?
Selam kızzlarr.. Geçmişten yavaş yavaş geliyorum:sila:
Eleracım canım hiç inanmadım ben ya. Çünkü yumurta takibi falan zaten yaptırmam diyordun. Bi de önceden kazayla hamiş kalmış olabilirim demesen direkt hamileyim desen bak o zaman inanırdık.
Minihayırlı olsun bebişin maşallah çok şeker gözüküyor şimdiden. Allah gönlüne göre sağlıklı bir oğlan versin inşallah canım yalnız şunu söyliyim bebeğin çok hareketli olması erkek olduğunu göstermez. Öyle olsa benim kızım erkek olurdu doktor bile her gittiğimizde çok yaramaz olacak diyordu. Hakikaten de çok yaramaz fırıl fırıl bir kızım oldu çok şükür. Benden iki ay önce hamile kalan arkadaşımında oğlu oldu o da pek hareketli değildi o yüzden hep kız sandılar 5. ayda öğrenmişti. Şimdi de çok uslu bir çocuk. Ama inşallah gönlüne göre olur.
canım ben bakmıştım kızımda tutuyor benim..bu sene olrsa yine kıza denk geliyor...o yüzden eşime önümüzdeki hafta kan verdirmeyi düşünüyorum...bu konu bu sitede yine konuşulmuştu diye hatırlıyorum yaa
yoksa diğer sitede mi konuşmuştuk acep:dusun::dusun:
canlarım merhaba nasılsınız?Elaracım nisan 1 şakanı okuyunca çok heyecanlandım senin adına tam oleyyyyyyyyyyyyy yazacaktım ama sonra şaka olduğunu okudum.Tek şeye üzülürdüm diyete ve takviyelere tam başlamadığını biliyorum keşke hepsini deneseydi içinde kalmasaydı diye üzülürdüm senin adına...ALLAH İSTEDİĞİN VAKİTTE OĞLUNA HAMİLE KALMANI NASİB ETSİN VE TABİ HEPİMİZE...
üfff yaa ne heycanlı okudum kaç sayfa
allah seni ne yapsın kız kudurtmuşsun kızları
kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....Elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin
arkadaşlar nedir bu kan olayı banada anlatırmısınız ben bir şey anlamadım:ilknur:
orkiş hatırlıyormusun serdal vardı.oda takip iğne birsürü uğraştı.sonra sadece takvim denk geliyo diye koyverdi.kızı olmuştu onunda.
başka kim vardı...
orkiş hatırlıyormusun serdal vardı.oda takip iğne birsürü uğraştı.sonra sadece takvim denk geliyo diye koyverdi.kızı olmuştu onunda.
başka kim vardı...
Slmm kızlar geçmişi okuyorum hala elaranın şaka dediği yere gelemedim dedi dimiiiiii şaka yapıyor ben hiççççç inanmadım valla töbede inanmam okurken dayanamadım bi size sorayım dedimm
Eloş ALLAH cezanı vermesin okurrken geçmişi aaaaaaaaaaaa hamılemi ağzım kulaklarımdaydı okudukça dudaklarım bir yere toplandı şaka imiş sen zaten işareti verdin hamile kalırsan dicen bize yani bizden gizli gerdek yapcan:sinir:-zebani
kız haskena gerdek yaptın kaç gün amuda kaldın tohumlar yerine girsin diee
offf fantaziye bakkk:gul::gul:ama ole canım bi gerdek yaptı günlerce ortada yok laptopun kablosu kopmuş yemezler o kabloyu fantazide kullandı adamı yatağa bağlayıp kırbaçladı olan laptopa oldu haskena sarj oldu laptop olamadı:ilknur::ilknur:
orkiş onun kkdaki profiline gir bak.enson 3 ay önce girmiş çıkmış.ama hiç bişi yazmamış.bence onunda kızı oldu...kuzum oglu olan bi ozlembay vardi oda yel oldu
bi hava bi hava uctu gitti gerisi hep kizzz gulnisa ben serdal aregon varda varrr
hangi takvim kız bu
kuzum oglu olan bi ozlembay vardi oda yel oldu
bi hava bi hava uctu gitti gerisi hep kizzz gulnisa ben serdal aregon varda varrr
Aman bosverin kizlar gecmisi ,bakmayin gecmise artik hem ne güzel dünya tatlisi kizlariniz olmus fena mi Rabbim bagislasin bu defa gönlünüzdeki olur insAllah mimoza senin tohum yesermeye basladi canim darisi bizlerin basina....