Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğlum ateşlendi bu gün çok korktum 41 dereceye yaklaştı hala atlatamadım...çok şükür şimdi iyi 36 ya düştü eve geldik sabahtan bu yana hastanedeyiz :(
şimdi mışıl mışıl uyuyor allah korusun yavrularımızı bende biraz size bakayım dedimm
cok gecmiş olsun.baya cıkmış ateşi ya.

www.yeniresim.com___bebek_resimleri_58_1_.jpg

Kizlar asidemetin kizina bakin cok tatli degilmi?
cokk güzell maşallahh.

geçmiş olsun canım..benim oğlumunda geniz akıntısı geçmek bilmiyodu kbb götürdüm...iyikide götürmüşüm kulağında sıvı birikmesi varmış, yine bir sürü antibiyotik ilaçlarla eve geldik...nedir bu çocukların çektiği yaa biz olalım onlar hasta olmasın vallahi...
sizede cok gecmiş olsunn

fatmagülü izliyorsunuz dimi kızlar.işler sarpa sardı vallaaaaa:cikolata::hulya:
ayy evett yaa sonu güzledii.bide sarılsalardı tam olcaktı.

OP
O

ORKIDEM

Misafir
rabim gönlünüze göre versin benim bi arkadaşım da babychoice almış bende yeni öğrendim erkek için almış ve oğlu oluyo nasipse ama tutmayanda var demek :ilknur:
hayırlısı olur herkez için inşallah

canim inan 10 kisi aldi bizde 1 ninki tuttu oda kayboldu (ozlembay degil mimoza bi kisi daha vardi onun ki tutmus ama )
arkadasinin insallah olur canim benimki bile bile gume gitmek oldu 12+o yontemi oldu buna ksinlikle inaniyorum bu yontem kiz yontemi ama o zaman bilmiyodun iste hayirlisi

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimozam ne nam salmistik dimi ama
zaten net ortaminda paylasan bu konuyu ilk bizdik super anneller nur vardi oda takilirdi wter vardi ne bilgili hatundu bize mikroskopla oglani bulmayi bile anlatmisti lubnandaydi sanirim
daha ne acayip seyler anlatmisti hepsi not edili siraylma biri olmadi biri biri olmadi biri hepsini deniycem
35 e kadar yolum var hehehehe

evet mikroskopla yum akıyla anlatmıştı.hatun süper yabancı dili vardı.her yerden okur okur yazardı...
o dönemden bi tek adanaadana vardı onun oğlu oldu fiona vardı oğlu olacak...
samişte çok bilgiliydi.nasılda babychoiceyi bio ritim olduğunu keşfetmişti ama dimi...
evet işte herşey kısmet.hatırlarsan aregon çok sıkı diyet yapmıştı.peynirin sütün tdını unuttum dediği dün gibi aklımda...
valla uykum geldi:dertli::dertli:

OP
A

asidemet

Misafir
canim inan 10 kisi aldi bizde 1 ninki tuttu oda kayboldu (ozlembay degil mimoza bi kisi daha vardi onun ki tutmus ama )
arkadasinin insallah olur canim benimki bile bile gume gitmek oldu 12+o yontemi oldu buna ksinlikle inaniyorum bu yontem kiz yontemi ama o zaman bilmiyodun iste hayirlisi

ay bu yöntemde ne anlat hemen 12 ????

OP
E

Elara

Misafir
Kizlar gözümden uyku akiyor ya oysaki sabahta gec kalkmistim bahar aylarinda bende bir tembellik oluyor sizdede öylemi?

evet cnm bende cok halsizim hiçbişi yapmak istemiyorum
boya yapılan odayı bile düzenlemeyi cnm istemiyor
bi süpürdüm üstten sildim.perdesi camları silincek ama bi türlü elim gitmiyor

ben elaradan böle bişi bekliyordum.yani ben inandım.ama kaçamaktan ziyade bilinçli hamile kaldığını söleseydi dahada çok inanırdım.o kadar oku yaz araştır bil biliştir ama kazaya kurban git...:elis:eek:lacak iş değil yani....hayatta inanmam..kız elara sen ne akıllı cadısın kaza sana uğrarmı:cokkomik:

cnm bile bile tabiki müsade etmem ama iş kazasına yapacak bişiyim yok maalesef

OP
O

ORKIDEM

Misafir
Rabbim gönlündekini versin sen Elaraya rica etsene biortime baksin bence daha güvenli ,,,,,kizinida Allah sana bagislasin eminim cok tatli ve güzeldir her zaman söylerim Rabbim her anneye bir kiz nasip etsin kiz evlad gibisi yok....

canim zaten bio ritmle babychoice ayni sey ama tabii zamani geldiginde ELARA bakar umarim ozaman baslarim calismalara ayrintilara takilmak gerek bazen

Kiz onlar seni merak etmiyor sen ne merak ediyon demekki cok güclü degilmis aradaki dostluk bak bize anca beraber kanca beraber dedik toplu tasinma yaptik hamile olanlar bile ki istisanalr haric hala haberlesiyoruz dogum yapanlar haber veriyor bebeklerinin resimlerini paylasiyorlar unut onlari Mimoza gel ben sarilirim sana....

biz cook merak ettik ve inan geleni geri cevirmedik zaten kk bizim sayemizde binlerce uye topladi cok dua aldik olsun napalim can sagligi :))

Tepki
71
size resim yükliycektim ama olmadı...önceden söylemedim beklemeyin diye...her resim sitesi hata veriyo...sonra yine denerim...herkese iyi geceler...güzel rüyalar görün anacım, görüşmek üzere...

(belkide benim pc de bi sorun var...face'de de sayfa görüntülenemiyor deyip duruyo sabahtan beri ,yinemi hacklediler bu face ne yaptılar...?)neyse yarın inşallah olur...tekrar iyi geceler...

egem

Daimi Üye
Tepki
517

hıı anlayamadım cnm onun 32.haftada %100 erkek dediler..
ama şans ta olabilir...
12+0 yöntemi ne :)
kız yöntemi mi babychoice bilseydim alırdım ama artık çok geç..
benim bir oğlum var..ikinci ye deşimdiikiz bebek bekliyorum kaza ile oldu plansızdı..bakalım nasip ne olacak cinsiyetleri

OP
E

Elara

Misafir
Kiz onlar seni merak etmiyor sen ne merak ediyon demekki cok güclü degilmis aradaki dostluk bak bize anca beraber kanca beraber dedik toplu tasinma yaptik hamile olanlar bile ki istisanalr haric hala haberlesiyoruz dogum yapanlar haber veriyor bebeklerinin resimlerini paylasiyorlar unut onlari Mimoza gel ben sarilirim sana....

süper anneler de dostluk diye bişi yokmuş gercekten.konu kapatılmış yada arşive kaldırılmış galiba herkes dagılmış gitmiş,nick bile degişmişşler tanınmamak için :hihi:

bizim maşallahımız varr.buraya eksiksiz geldikk.
1 ay sonra 1 yılımız bitcekk maşallah

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
süper anneler de dostluk diye bişi yokmuş gercekten.konu kapatılmış yada arşive kaldırılmış galiba herkes dagılmış gitmiş,nick bile degişmişşler tanınmamak için :hihi:

bizim maşallahımız varr.buraya eksiksiz geldikk.
1 ay sonra 1 yılımız bitcekk maşallah
Nice yıllara şekerim eksiksiz hep beraber çoluk çocuk inşş.:cokkomik::cokkomik:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
geçmiş olsun canım..benim oğlumunda geniz akıntısı geçmek bilmiyodu kbb götürdüm...iyikide götürmüşüm kulağında sıvı birikmesi varmış, yine bir sürü antibiyotik ilaçlarla eve geldik...nedir bu çocukların çektiği yaa biz olalım onlar hasta olmasın vallahi...

sizede cok geçmiş olsun cnm. inş. ilaclarrı iyi gelirde bir an önce atlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar