Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
merhaba güzellerim.Ayaklarım çok ağrıyor salonumu süslkemeye çalışıyorum doğumgünü için.Yarın okuldan gelince ve gece pastalarımı yaparım,mezeleri cumartesiye bırakırım.bugün doğumgünü pastamızı sipariş ettik.Yarın da kızıma kıyafet bakcam bakalım beğenebilirsem güzel bişeyler alcam.sizler nasılsınız?
cnm Allah kolaylık versin .inş kızının ilk dogum günü güzel gecerrr
bak dogum günü resimelrinden istiyorum ben.
senin minişi görmedim hiç
yaptıgın mamaların resimlerinide bekliyorzzz

valla kızlar bugün dua edin gerdeğe giricem hadi bakalım gerçi buay çok sık ilişki olmadı ama 10 nisan birde bugün yinede hep acabalarım var ya:acep::acep::acep:
cnm hakkında hayırlısı olsun.neden sık girmedin ilişkiye.madem ilişkiye giremdeniz eşin dün kendi boşalsaydı keşke-ayse

eloş nedersin bacım çok sık olmayınca biraz teddüt ediyorum öfffffffffff

yani kız için sık ilişki deniyor
sık olmazsa artık yumdan önceki günlerden denemiş olursan yine şansın olur galiba cnm.
hayırlısı olsun hakkında

OP
A

asidemet

Misafir
cnm Allah kolaylık versin .inş kızının ilk dogum günü güzel gecerrr
bak dogum günü resimelrinden istiyorum ben.
senin minişi görmedim hiç
yaptıgın mamaların resimlerinide bekliyorzzz

cnm hakkında hayırlısı olsun.neden sık girmedin ilişkiye.madem ilişkiye giremdeniz eşin dün kendi boşalsaydı keşke-ayse

yani kız için sık ilişki deniyor
sık olmazsa artık yumdan önceki günlerden denemiş olursan yine şansın olur galiba cnm.
hayırlısı olsun hakkında

sıkıyosa benimkne birde kendin boşal diye öffffffff zaten pc ile doğuracan diye başımın etini yiyyor

OP
O

ORKIDEM

Misafir
mimozam o hep giriyo ama hicbisey yazmiyoo
ee kizi olduda niye bisey demiyo misal biz 8 aylik hamileykn girdi iste dediki ben dogum yaptm cok iyiyiz siz nasilsiniz gupppp gittii
sanki biz orada hic cinsiyet uzerine konusmamisiz herkes babasinin hayrina oradaymis gibi selam sabah dedi gittiiiiiii

haskenacim cok sukur iyiki var guzel kizim bi gorsen dunya tatlisi hic biseye degismem ama babychoiceye para kaptiranlarr yazik haram olsun
ben almadim allah var bana nuray verdi bi senelik bedavadan saolsun
hatta simdi bile diyo vereyim istersen diye ama guvenim kalmadi
yanlizca rabbime sigincam bide cesitli dualar var onlarla insss

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ben aregon serdal veya diğer kızlardan başka nickle yazanlkar olduğundan eminim.ama kayboldu gittiler.ben 2007den bu yana pc başındayım.muhakkak bakarım.biranda insan toz olamazki...özlembayda dahil aslında herkes var.ama başka başka kişiler bence..sen bile bi ara ebru olmuştun orkiş.:cokkomik:ama kim olduğunu söledin.orası ayrı mesele...
gerçekten ya ben onları çok merak ediyorum.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Aman bosverin kizlar gecmisi ,bakmayin gecmise artik hem ne güzel dünya tatlisi kizlariniz olmus fena mi Rabbim bagislasin bu defa gönlünüzdeki olur insAllah mimoza senin tohum yesermeye basladi canim darisi bizlerin basina....

ah canım sağol yeşerdimi sarardımı henüz belli değil...pazartesi gitcem inşallah...
bugün hiç bulantımda ağrımda öle aman aman olmadı.evhama başladım hemen tabiki.bakalım pazartesine kadar çatlamaz sağ kalırsam inşşallah görcem bebemiiii:cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
mimozam o hep giriyo ama hicbisey yazmiyoo
ee kizi olduda niye bisey demiyo misal biz 8 aylik hamileykn girdi iste dediki ben dogum yaptm cok iyiyiz siz nasilsiniz gupppp gittii
sanki biz orada hic cinsiyet uzerine konusmamisiz herkes babasinin hayrina oradaymis gibi selam sabah dedi gittiiiiiii

haskenacim cok sukur iyiki var guzel kizim bi gorsen dunya tatlisi hic biseye degismem ama babychoiceye para kaptiranlarr yazik haram olsun

rabim gönlünüze göre versin benim bi arkadaşım da babychoice almış bende yeni öğrendim erkek için almış ve oğlu oluyo nasipse ama tutmayanda var demek :ilknur:
hayırlısı olur herkez için inşallah

OP
O

ORKIDEM

Misafir
mimozam ne nam salmistik dimi ama
zaten net ortaminda paylasan bu konuyu ilk bizdik super anneller nur vardi oda takilirdi wter vardi ne bilgili hatundu bize mikroskopla oglani bulmayi bile anlatmisti lubnandaydi sanirim
daha ne acayip seyler anlatmisti hepsi not edili siraylma biri olmadi biri biri olmadi biri hepsini deniycem
35 e kadar yolum var hehehehe

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Rabbim gönlündekini versin sen Elaraya rica etsene biortime baksin bence daha güvenli ,,,,,kizinida Allah sana bagislasin eminim cok tatli ve güzeldir her zaman söylerim Rabbim her anneye bir kiz nasip etsin kiz evlad gibisi yok....

ben aregon serdal veya diğer kızlardan başka nickle yazanlkar olduğundan eminim.ama kayboldu gittiler.ben 2007den bu yana pc başındayım.muhakkak bakarım.biranda insan toz olamazki...özlembayda dahil aslında herkes var.ama başka başka kişiler bence..sen bile bi ara ebru olmuştun orkiş.:cokkomik:ama kim olduğunu söledin.orası ayrı mesele...
gerçekten ya ben onları çok merak ediyorum.

Kiz onlar seni merak etmiyor sen ne merak ediyon demekki cok güclü degilmis aradaki dostluk bak bize anca beraber kanca beraber dedik toplu tasinma yaptik hamile olanlar bile ki istisanalr haric hala haberlesiyoruz dogum yapanlar haber veriyor bebeklerinin resimlerini paylasiyorlar unut onlari Mimoza gel ben sarilirim sana....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprak merhaba senin 2 kızın var ve oğluna hamilesin di mi ne mutlu sana benim hayalimi yaşıyosun şu an oğlun hayırlı uğurlu olsun darısı başıma inşşşşş
İnş. canım Allah herkesin gönlüne göre versin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğlum ateşlendi bu gün çok korktum 41 dereceye yaklaştı hala atlatamadım...çok şükür şimdi iyi 36 ya düştü eve geldik sabahtan bu yana hastanedeyiz :(
şimdi mışıl mışıl uyuyor allah korusun yavrularımızı bende biraz size bakayım dedimm
geçmiş olsun canım şükür düşmüş ateşi gece dikkat et ama sürekli kontroll
www.yeniresim.com___bebek_resimleri_58_1_.jpg

Kizlar asidemetin kizina bakin cok tatli degilmi?

Ay bu ne güzellik yaa inş. asicim Allah teyzz zamanda kucağına versin böyle bi güzellik

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar ben de sigarayı bıraktım hatta kokusundan tiksinir oldum ama ilk 2 hamileliğim gibi aşırı bulantım yok ara ar oluyo yine amaçok şükür iyiyim yine
belki cinsiyeti farklıdır ne dersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar