Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
saol cnm sen deneme yapıyor musun

Canim ben bu ay yapacam ovulasyon testi ile takip ediyom gülen yüzü gördükten 36 saat sonra tek ilsiki deniyecem belki yum .aki olayini da yaparim...

kız haskena gerdek yaptın kaç gün amuda kaldın tohumlar yerine girsin diee

Kiz ben daha gerdege girmedimki o ön calisma idi ....-ciko

ama ole canım bi gerdek yaptı günlerce ortada yok laptopun kablosu kopmuş yemezler o kabloyu fantazide kullandı adamı yatağa bağlayıp kırbaçladı olan laptopa oldu haskena sarj oldu laptop olamadı:ilknur::ilknur:

Kiz yeminle kablonun baglanti yerindeki demir kopmustu niye günahimi aliyon hem ben fantazi yapsam 2 gün yetmez bana en az 1 hafta yokum ortada ona göre....Ayrica bu güzel fantazi fikrin icinde danke canim....

valla kızlar bugün dua edin gerdeğe giricem hadi bakalım gerçi buay çok sık ilişki olmadı ama 10 nisan birde bugün yinede hep acabalarım var ya:acep::acep::acep:

Bütün dualarimiz senin icin canim vajinana kuruluk diliyorum orgazm olama insaAllah......:cokkomik:

OP
A

asidemet

Misafir
Canim ben bu ay yapacam ovulasyon testi ile takip ediyom gülen yüzü gördükten 36 saat sonra tek ilsiki deniyecem belki yum .aki olayini da yaparim...

Kiz ben daha gerdege girmedimki o ön calisma idi ....-ciko

Kiz yeminle kablonun baglanti yerindeki demir kopmustu niye günahimi aliyon hem ben fantazi yapsam 2 gün yetmez bana en az 1 hafta yokum ortada ona göre....Ayrica bu güzel fantazi fikrin icinde danke canim....

Bütün dualarimiz senin icin canim vajinana kuruluk diliyorum orgazm olama insaAllah......:cokkomik:

teşekkür ederim canummmmmmmmm amin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğlum ateşlendi bu gün çok korktum 41 dereceye yaklaştı hala atlatamadım...çok şükür şimdi iyi 36 ya düştü eve geldik sabahtan bu yana hastanedeyiz :(
şimdi mışıl mışıl uyuyor allah korusun yavrularımızı bende biraz size bakayım dedimm

OP
A

asidemet

Misafir
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğlum ateşlendi bu gün çok korktum 41 dereceye yaklaştı hala atlatamadım...çok şükür şimdi iyi 36 ya düştü eve geldik sabahtan bu yana hastanedeyiz :(
şimdi mışıl mışıl uyuyor allah korusun yavrularımızı bende biraz size bakayım dedimm

geçmiş olsun egem

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
www.yeniresim.com___bebek_resimleri_58_1_.jpg

Kizlar asidemetin kizina bakin cok tatli degilmi?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Cok gecmis olsun canim nedir bu aralar kuzularimizin hepsi hasta Rabbim hepsini korusun acilarini göstermesin bizlere.....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
çok sağolun kızlar valla bu gün oğlum hasta olunca kendimi unuttum kuzum iyice bıraktı bi ara kendini kollarımda ateşi 41 e çıktı çok şükür emin ellerdeydik te düşürdüler ateşini rabbim başka dert vermesin kıyamıyorum bu masum meleklerin hasta olmasına hiççç
dr um da dedi bu gün gel isteren bakalım bebeklere rahatla biraz...
dedim şimdi hiç halim yok oğlumu bırakmak istemiyorum...:(
evltlar çok kıymetlii rabbim acılarını göstermesin.
bu gün içimden geçirdim sağlıklı olsunlarda hiç cinsiyet önemli değil yarrabbim dedim..isterse erkek olsun üzülmücem :(

Tepki
71
Selam kızzlarr.. Geçmişten yavaş yavaş geliyorum:sila:

Eleracım canım hiç inanmadım ben ya. Çünkü yumurta takibi falan zaten yaptırmam diyordun. Bi de önceden kazayla hamiş kalmış olabilirim demesen direkt hamileyim desen bak o zaman inanırdık.

Minihayırlı olsun bebişin maşallah çok şeker gözüküyor şimdiden. Allah gönlüne göre sağlıklı bir oğlan versin inşallah canım yalnız şunu söyliyim bebeğin çok hareketli olması erkek olduğunu göstermez. Öyle olsa benim kızım erkek olurdu doktor bile her gittiğimizde çok yaramaz olacak diyordu. Hakikaten de çok yaramaz fırıl fırıl bir kızım oldu çok şükür. Benden iki ay önce hamile kalan arkadaşımında oğlu oldu o da pek hareketli değildi o yüzden hep kız sandılar 5. ayda öğrenmişti. Şimdi de çok uslu bir çocuk. Ama inşallah gönlüne göre olur.

benim söylediğim hareketlilik sadece 11. ve 12. haftalarda olan hareketlilik bebek fasulye gibiyken elleri kolları daha minicikken olan , bebeğin top gibi yukarı aşağı zıplaması...yoksa zaten bütün bebekler hareketleniyo...benim kızım beni gece uykumdan uyandırıyodu...tabi kesin diye bişey yok ama dr'um da öyle söylemişti biz bebeğin hareketlerinden ve görünüşünden bile küçük haftalarda tahmin yürütüyoruz ama hastalara söylemiyoruz demişti...

Tepki
71
çok sağolun kızlar valla bu gün oğlum hasta olunca kendimi unuttum kuzum iyice bıraktı bi ara kendini kollarımda ateşi 41 e çıktı çok şükür emin ellerdeydik te düşürdüler ateşini rabbim başka dert vermesin kıyamıyorum bu masum meleklerin hasta olmasına hiççç
dr um da dedi bu gün gel isteren bakalım bebeklere rahatla biraz...
dedim şimdi hiç halim yok oğlumu bırakmak istemiyorum...:(
bu gün içimden geçirdim sağlıklı olsunlarda hiç cinsiyet önemli değil yarrabbim dedim..isterse erkek olsun üzülmücem :(

geçmiş olsun canım..benim oğlumunda geniz akıntısı geçmek bilmiyodu kbb götürdüm...iyikide götürmüşüm kulağında sıvı birikmesi varmış, yine bir sürü antibiyotik ilaçlarla eve geldik...nedir bu çocukların çektiği yaa biz olalım onlar hasta olmasın vallahi...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
klomen ve çatlatma iğnesiyle,clear blue testiyle yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıcam inş
canım clearblunun klavuzunda klomen ve iğne gibi hormonel ilaçların testti yanılttığı yazıyor.haberin olsun.iğneden sonra 36.saat dene teste gerek yok....

hıc bakmadım ama ben ınanmam o na çünkü çok su ıcersem acık oluyo az su içersem koyu oluyoo dene bak görceksın
evet aynn.sabah az koyu oluyo.ama çok su içtiğimden olsa gün içinde açık...kızlar size bişi diycem ama gerçekten inanın.memişlerin tam uç kısmı karardı.gerçekten.çok erken ama hafiften kararmış:zonk:

Evet canim hamilelik olmadigi halde cat.ignesinden dolayi yanilan oluyor .....Ablan deneme yapmisti ya varmi bir gelisme....

bende yanılmıştım.günün geçmeden iğnenin etkisi tam bitmiyor

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Canim dogru olanda bu tabiki üzülmeyeceksin benim bir kizim var birdaha olsa hic üzülmem buradaki hicbir arkadasta ayni cinsten bebegi olacagi icin üzülmez bizimkisi sadece degisik sevgi tatmak yoksa kizda can erkekte can hangisinin tirnagi tasa gelse canimiz yanar.. Rabbim kiz erkek farketmez hayirli vede saglikli evladlar versin ...Benim kizim oldugu icin erkek evlad seninde erkek evladin oldugu icin kiz istiyorsun ama tabiki taktir Rabbimin....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ama orkişcim hatırlıyorum senin tüm belirtiler erkekti..kararma karın şekli takvimler aşermen rüyalar ve daha birsürü şey.ama kızın olmuştu.o sebepten aslında belirtilere fazla takılmamak lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar