Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....Elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
gıttım canım kendını ordan oraya atıyo zıplayıp duruyo kalp atışları çok düzenlıydı yüz hatları bellı oluyo artık çok tatlıydııı

inşallah canım inşallah da senın kızın olur

erim ben onun yaramazlığını:hihi:
inşallah canım hayırlısı

hıc bakmadım ama ben ınanmam o na çünkü çok su ıcersem acık oluyo az su içersem koyu oluyoo dene bak görceksın

kız ben günde 2 lt su içiyorum genede çok açık değil aman bunlar hep söylenti zaten.bide şu lavabo açacağına işemekle ilgili bişiy vardı neydi o.

kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....Elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin

geçmiş olsun canım.milk 27 sindeyse yumurtlaman 25 inde yap bitir bence.yumurtlamanı kontrol et ama bakalım ne zaman yumoşlıycan.
bide sık ilişki olsun biliyorsun zaten.geçen biyerde okudum vajeni asidik yapmak için sık ilişki yapın yazıyordu.sperm alkali vajen asidik ya vajina spermi görünce daha çok asidik olmaya çalışırmış ortamı sabitlemek için o zamanlarda daha asidik olurmuş.sabah akşam çalış süt kardeşim inşallah bu ay güzel haberlerini alırız.bu hafta bol bol süt yoğurt ayran tüket yabancı sitede günde 750 ml süt yazıyordu hesap et yani.bol bol iç aklında kalmasın.

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
erim ben onun yaramazlığını:hihi:
inşallah canım hayırlısı
Saol canım inşallah öyle olur en son 25 i olsun birde günaşırı yapıyım diyorum canmım kalitede bozulmasın dimi ... benim döngüm29ya çok vaktim var en son ilişkide de ayaklarımı duvara dayayacağım valla diyeti elimden geldiğince uyguladım özellikle son 10 gündür bakalım hayırlısı artık da antibiyotik kullanmayım dimi ama nasıl iyleşicem yaa öçok hastayım ...

kız ben günde 2 lt su içiyorum genede çok açık değil aman bunlar hep söylenti zaten.bide şu lavabo açacağına işemekle ilgili bişiy vardı neydi o.

geçmiş olsun canım.milk 27 sindeyse yumurtlaman 25 inde yap bitir bence.yumurtlamanı kontrol et ama bakalım ne zaman yumoşlıycan.
bide sık ilişki olsun biliyorsun zaten.geçen biyerde okudum vajeni asidik yapmak için sık ilişki yapın yazıyordu.sperm alkali vajen asidik ya vajina spermi görünce daha çok asidik olmaya çalışırmış ortamı sabitlemek için o zamanlarda daha asidik olurmuş.sabah akşam çalış süt kardeşim inşallah bu ay güzel haberlerini alırız.bu hafta bol bol süt yoğurt ayran tüket yabancı sitede günde 750 ml süt yazıyordu hesap et yani.bol bol iç aklında kalmasın.
:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:sen nasılsın

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar geçmişi okuyorum hala elaranın şaka dediği yere gelemedim dedi dimiiiiii şaka yapıyor ben hiççççç inanmadım valla töbede inanmam okurken dayanamadım bi size sorayım dedimm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
bide kızlar bende yavaç yavaş bulantı başladı gibi ama garip bi bulantı.açken değil tokken bulantım oluyor.vede akşamları midem bulanıyor.sabah kalkınca hamişlikten eser yok gibi.akşama doğru hem bulantı hem sancı ...çok garip...inşallah bebemin kalbi atmaya başlamıştır.pazartesi gitcem inşallllahhhh.dua edin bacılar.solda kıpır kıpır atan kalpli bi bebe görürüm inşallah......

aynen beni anlatmışsın ben de yemekten sonra midem bulanıyor eşim ye iç midem bulanıyor de diye dalga geçiyor benimle.sabah bulantım yok ama akşam bulanıyor napıyım.hadi inşallah minik kalbini de görürsün allahın izniylede için rahat eder.

:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:sen nasılsın

amanın yazdıklarım çıkmamaış canım ben çok hastayım ne yapıyım antibiyotik yasak bize demi yaaa

ne yazmıştın merak ettim
antibiyotik içme alkali yapar zaten çalışma yapacan yakında.yat dinlen sıcak bişeyler iç

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım yumoşu nasıl takip ediyim zamanı yaklaşınca ateş yükseliyor dimi ben ölçmeyi unuttum yarından başlayım ölçmeye

akıntını kontrol et bide ateş takibi.yarın sabahtan başla dereceyi başucuna koy.

Slmm kızlar geçmişi okuyorum hala elaranın şaka dediği yere gelemedim dedi dimiiiiii şaka yapıyor ben hiççççç inanmadım valla töbede inanmam okurken dayanamadım bi size sorayım dedimm

ben de aynı senin gibi oldum yok canım yok şaka yapmış yaramaz kız

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Eloş ALLAH cezanı vermesin okurrken geçmişi aaaaaaaaaaaa hamılemi ağzım kulaklarımdaydı okudukça dudaklarım bir yere toplandı şaka imiş sen zaten işareti verdin hamile kalırsan dicen bize yani bizden gizli gerdek yapcan:sinir::saskin::saskin:-zebani

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kakule cnm saolll varya elara nın şakasını okuyum dedim yok başımı tutamıyorum zencefilli bal yapcam boğazım çok fena hepinizi öpüyorum Kkakule yazdığımm şeyler ne zaman yapıyım falan dı canım çıkmammış mesajda sonradan yazdım zaten görüşürüz kızlar iy geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar