OP
fıstıkım
Misafir
- #24.041
orkidem ve fıstığım siz de hoşgeldiniz kızlar inşallah burası size uğurlu gelir istediğinizi kucağınıza alırsınız
sağol canım inşallah ben buranın uğurlu geleceğine inanıyorum hepimize
orkidem ve fıstığım siz de hoşgeldiniz kızlar inşallah burası size uğurlu gelir istediğinizi kucağınıza alırsınız
mini bide idrarının rengi nasıl berrak açık renk erkek koyu renk kız diyorlar merak ettim seni
[sıze="4"]kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin[/sıze]
sana mesaj yolayan şanslıyı bilmiyorum ama şanslının şansı sen oluyorsunn
niye sildirdiniz haskenayla hımmm
kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....Elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin
gıttım canım kendını ordan oraya atıyo zıplayıp duruyo kalp atışları çok düzenlıydı yüz hatları bellı oluyo artık çok tatlıydııı
inşallah canım inşallah da senın kızın olur
hıc bakmadım ama ben ınanmam o na çünkü çok su ıcersem acık oluyo az su içersem koyu oluyoo dene bak görceksın
kızlar nasılsınız ben çok hastalandım boğazım çok fena ....Elara canım sudafeti içicem inşallah bunda birde diyorum ki canım ben en son denemeyi 26-27 sinde olacaksa yumm en son ilişkiyi 25 inde mi yapsam ne dersin
:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:sen nasılsınerim ben onun yaramazlığını
inşallah canım hayırlısı
Saol canım inşallah öyle olur en son 25 i olsun birde günaşırı yapıyım diyorum canmım kalitede bozulmasın dimi ... benim döngüm29ya çok vaktim var en son ilişkide de ayaklarımı duvara dayayacağım valla diyeti elimden geldiğince uyguladım özellikle son 10 gündür bakalım hayırlısı artık da antibiyotik kullanmayım dimi ama nasıl iyleşicem yaa öçok hastayım ...
kız ben günde 2 lt su içiyorum genede çok açık değil aman bunlar hep söylenti zaten.bide şu lavabo açacağına işemekle ilgili bişiy vardı neydi o.
geçmiş olsun canım.milk 27 sindeyse yumurtlaman 25 inde yap bitir bence.yumurtlamanı kontrol et ama bakalım ne zaman yumoşlıycan.
bide sık ilişki olsun biliyorsun zaten.geçen biyerde okudum vajeni asidik yapmak için sık ilişki yapın yazıyordu.sperm alkali vajen asidik ya vajina spermi görünce daha çok asidik olmaya çalışırmış ortamı sabitlemek için o zamanlarda daha asidik olurmuş.sabah akşam çalış süt kardeşim inşallah bu ay güzel haberlerini alırız.bu hafta bol bol süt yoğurt ayran tüket yabancı sitede günde 750 ml süt yazıyordu hesap et yani.bol bol iç aklında kalmasın.
:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:sen nasılsın
Gecmis olsun canim denemeden önce iyilesmeye bak....
bide kızlar bende yavaç yavaş bulantı başladı gibi ama garip bi bulantı.açken değil tokken bulantım oluyor.vede akşamları midem bulanıyor.sabah kalkınca hamişlikten eser yok gibi.akşama doğru hem bulantı hem sancı ...çok garip...inşallah bebemin kalbi atmaya başlamıştır.pazartesi gitcem inşallllahhhh.dua edin bacılar.solda kıpır kıpır atan kalpli bi bebe görürüm inşallah......
:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:sen nasılsın
amanın yazdıklarım çıkmamaış canım ben çok hastayım ne yapıyım antibiyotik yasak bize demi yaaa
canım yumoşu nasıl takip ediyim zamanı yaklaşınca ateş yükseliyor dimi ben ölçmeyi unuttum yarından başlayım ölçmeye
Slmm kızlar geçmişi okuyorum hala elaranın şaka dediği yere gelemedim dedi dimiiiiii şaka yapıyor ben hiççççç inanmadım valla töbede inanmam okurken dayanamadım bi size sorayım dedimm
kız haskena gerdek yaptın kaç gün amuda kaldın tohumlar yerine girsin diee