Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar benım piller bitti ben kaçıyom iii geceleer:uyku::uyku::uyku::uyku:
ii geceler cnm
valla bu saate ii kalıyorsunuzz.ben hamişken 9 dedimmi uyurdumm,acamazdım gözlerimi

kızlar yine geldim resmen bağımlı oldum başımı tutamıyom ellerim hatta parmaklarım ağrıyo hala burdayım pesss Elara canım hergün içme ilişki günü ve bi gün öncesinde iç demişsinde ben sık ilişki olcak ya hepsinde içmeyimmmi:hihi:

:hihi: iç bari ne diyimm:D
kakule ne kadar içmiştiki bi sormak lazımm cnm
benimde iyice kafam karıştıı:cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Oğlak la nisan ın bebişlerin kız olduğu kesinleşti mi acaba?

Bir de Bengü nün kızı olacak diye geçmişte okumuştum doğru mu o erkek istiyordu tek ilişki olmamış mı acaba?

OP
F

fıstıkım

Misafir
evet canım istiyorum aslında eşim benden daha çok istiyo ve arayı fazla uzatmakta istemiyo sonbaharda falan istiyo ama ben korkuyorum

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
ii geceler cnm
valla bu saate ii kalıyorsunuzz.ben hamişken 9 dedimmi uyurdumm,acamazdım gözlerimi

:hihi: iç bari ne diyimm:D
kakule ne kadar içmiştiki bi sormak lazımm cnm
benimde iyice kafam karıştıı:cokkomik:

elaraaa ne diyon bacımm sen bilmicende benmi bilicem kakule hep içmişti galiba,,,,,,,,,,,,,,yada bilmiyom yaaa kafam karıştı

OP
E

Elara

Misafir
evet canım istiyorum aslında eşim benden daha çok istiyo ve arayı fazla uzatmakta istemiyo sonbaharda falan istiyo ama ben korkuyorum

anladım cnm.yaşın kac?
bak canparcamın kızı 6 aylıktı galiba tekrar hamile kaldıgında ve oglu olucak inş
peşpeşe yapmak mantıklı
ciddi anlamda düşünüyorsanızz burayı takip et
ilerleyen günlerde ben sana yöntemelride yollarım
eylül ekim gibi denersin bizimle birliktee
3 aylık dietini yaparsın,
kullanman gerekn takviyeleri yurtdışından yarı fiyatlarına getirtiriz içersiniz eşinle birliktee
clearblue ovulasyon testiyle takip edersin yumurtlamanı
o testte gülen yüz cıktıktan 1 gün sonra filan yumurtlama oluyor genelde.ve bu testi deneyen arkadaşlar başarılı oldular.
namaz dua ile inşallah bide ogluşun olur cnm
burdsaki arkadaşlar cok temiz kalplilerr,agızlarından dua eksik olmazz
elbet birimizin duası kabul olacaktır inş.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Bi de bu yum. çatladığını nasıl hissediyorsunuz anlamıyorum. Ben hiç birşey hissetmiyorum kasık ağrısı falan hiçbir belirtim olmuyor. O yüzden clearblue istiyorum inşallah anlarım yumurtlamayı.

OP
E

Elara

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar