Saol şekerim iyyim sen nasılsın aşkının doruğu nerde kız sen bu saatte pek olmazdın
aşkımın doruğu film izliyo starda o izlerken size bakınayım dedım yatacam bekleyemem belim ağrıyo zor duruyorom
Saol şekerim iyyim sen nasılsın aşkının doruğu nerde kız sen bu saatte pek olmazdın
ii geceler cnmkızlar benım piller bitti ben kaçıyom iii geceleer
kızlar yine geldim resmen bağımlı oldum başımı tutamıyom ellerim hatta parmaklarım ağrıyo hala burdayım pesss Elara canım hergün içme ilişki günü ve bi gün öncesinde iç demişsinde ben sık ilişki olcak ya hepsinde içmeyimmmi
ii geceler cnm
valla bu saate ii kalıyorsunuzz.ben hamişken 9 dedimmi uyurdumm,acamazdım gözlerimi
iç bari ne diyimm
kakule ne kadar içmiştiki bi sormak lazımm cnm
benimde iyice kafam karıştıı
İyi geceler canım Allah rahatlık versinnaşkımın doruğu film izliyo starda o izlerken size bakınayım dedım yatacam bekleyemem belim ağrıyo zor duruyorom
Elera Şimdi baktım tabloya yazmışsın Bengüyü. Ovu. testi alıp takip etmedi mi tahmini demişsinde?
ii geceler kızlarkızlar bende kactım hayırlı geceler hepınıze gozlerım zor okuyo artık:sim3:
bikerede siz bilin yawelaraaa ne diyon bacımm sen bilmicende benmi bilicem kakule hep içmişti galiba,,,,,,,,,,,,,,yada bilmiyom yaaa kafam karıştı
Anladım erkek istiyordu ya ovu. kiti kullanmıştır, diyet yapmıştır diye düşündüm. Allah hayırlısını versin.hayır o hiç bişi yapmadı.
sadece tahmini yum gününde ilişkiye girdi.
2 ilişkisi vardı bide
.
ii geceler kızlar
evet canım istiyorum aslında eşim benden daha çok istiyo ve arayı fazla uzatmakta istemiyo sonbaharda falan istiyo ama ben korkuyorum
bikerede siz bilin yaw
cnm notlarıma baktım tekrar emin olmak için.ilişkiden 1-2 saat önce içilcek
Anladım erkek istiyordu ya ovu. kiti kullanmıştır, diyet yapmıştır diye düşündüm. Allah hayırlısını versin.
hepsinden mi tek seferlik mi eleracım
Oğlak la nisan ın bebişlerin kız olduğu kesinleşti mi acaba?
Bir de Bengü nün kızı olacak diye geçmişte okumuştum doğru mu o erkek istiyordu tek ilişki olmamış mı acaba?
Bende kaçtım kızlar iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize