Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Bi de bu yum. çatladığını nasıl hissediyorsunuz anlamıyorum. Ben hiç birşey hissetmiyorum kasık ağrısı falan hiçbir belirtim olmuyor. O yüzden clearblue istiyorum inşallah anlarım yumurtlamayı.

gg de cok uygun fiyatıı
ezel bugün aldı kargo dahil 145 lira.20 test cubuklu olandan

kendi sitesinde 179 lira

OP
E

Elara

Misafir
günaşırı gircem belkide 2 şer gün arayla çok deneme şansım varya döngü29 bende hepsinden önce iç diyosun yani anladıysam

evet cnm
momof vardı hatırlarsın belki
o kızına hamile kaldıgı dönem rahatzı oldugu için sudafed içmiş hergün.tabi bilmeyerekk
kızınada o sıra hamiş kalmış
yani onuda düşünerekk hergün içmenin sakıncası yoktur diye düşündüm
ama sen sadece ilişki oldugu gün iç cnm.

OP
E

Elara

Misafir
milk bak momofun mesajını koy yapıyorum

momof kullanıcısından alıntı:
Ilk kizimda birsey uygulamadim ozel ama adet bitiminden adete kadar gunde iki -uc kez iliski olmustu yeni evliydik. hemen hamile kalmistim
Ikinci kizimda zamanlamayi uyguladim. Yumurtlamaya 2 gun kalana kadar sık iliski. Sut ve sut urunlerini cok tukettim, tuzsa neredeyse sifir, muz et pek yemedim.. zaten sevmezdim.. tr donusu ucakta usuttugum icin sudafed iciyordum o da kiz icin uygun kuru ortami olusturuyor.

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
evet cnm
momof vardı hatırlarsın belki
o kızına hamile kaldıgı dönem rahatzı oldugu için sudafed içmiş hergün.tabi bilmeyerekk
kızınada o sıra hamiş kalmış
yani onuda düşünerekk hergün içmenin sakıncası yoktur diye düşündüm
ama sen sadece ilişki oldugu gün iç cnm.

evet canım hatırladım tamam her ilişkide olmasada başlardakinde kesin içerim saoll yordum senide hadi bende yatıyım yarında gitmiycem okula hastayım napıyımm

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
milk bak momofun mesajını koy yapıyorum

momof kullanıcısından alıntı:
Ilk kizimda birsey uygulamadim ozel ama adet bitiminden adete kadar gunde iki -uc kez iliski olmustu yeni evliydik. hemen hamile kalmistim
Ikinci kizimda zamanlamayi uyguladim. Yumurtlamaya 2 gun kalana kadar sık iliski. Sut ve sut urunlerini cok tukettim, tuzsa neredeyse sifir, muz et pek yemedim.. zaten sevmezdim.. tr donusu ucakta usuttugum icin sudafed iciyordum o da kiz icin uygun kuru ortami olusturuyor.

ah canım benim yormuşsun kendini saoll momof 2.yide kız mı istemişki sık ilişki yapmış

OP
E

Elara

Misafir
evet canım hatırladım tamam her ilişkide olmasada başlardakinde kesin içerim saoll yordum senide hadi bende yatıyım yarında gitmiycem okula hastayım napıyımm

ii geceelr cnm
ballı nane içebilriisnn.nane cayı kız dietinde vardı yalnış hatırlamıyorsam,gribede ii gelir
ama limon sıkma sakın.bal at

momofun yazısını kopy yaptım onu oku mutlaka
sütü yogurdu bu sıra cok tüket
ben kızıma hamile kalacagım ay 1 litre süt içiyordum

Benim butonda yerine geldi korkusundan:cokkomik:

:D

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Yarın istediğim kadar uyuyabilirim ama şimdi de uykum geldi sanki. Ben de çıkayım kızlar Hepinize iyi geceler. Esen Kalın :cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Elera ben de aynen kızıma hamile kalmadan hep kız diyeti yapmışım. Sağlıklı besleneyim diye hergün süt, peynir, yoğurt bol bol tükettim depo ettim. Bi de o sıralar içtiğimiz suyun pH ı 6,7 miş. Hiç içme daha iyi:)

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
memişlerim agrımaya başladıı inş regli olurum en kısa zamanda

tamam canım yaparım söylediklerini ben çayıda kesmedim hiç oda asitikmiş okudum biyerlerden ç....bide artık senin rglini beklemek beni bile gerdi kız başaka yöntemler bul her ay stres yaşıyosun bacımm yazık sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar