evet cnm ilişkiye girmeden 1 defa içiyorsun 1-2 saat öncesinden
sen hergünmü gircen yoksa gün aşırımı?
günaşırı gircem belkide 2 şer gün arayla çok deneme şansım varya döngü29 bende hepsinden önce iç diyosun yani anladıysam
evet cnm ilişkiye girmeden 1 defa içiyorsun 1-2 saat öncesinden
sen hergünmü gircen yoksa gün aşırımı?
Bi de bu yum. çatladığını nasıl hissediyorsunuz anlamıyorum. Ben hiç birşey hissetmiyorum kasık ağrısı falan hiçbir belirtim olmuyor. O yüzden clearblue istiyorum inşallah anlarım yumurtlamayı.
günaşırı gircem belkide 2 şer gün arayla çok deneme şansım varya döngü29 bende hepsinden önce iç diyosun yani anladıysam
Elera sana teşekkür edicem cevapladığın için ama arada benim teşekkür butonum yok oluyor. Sizde de oluyor mu?
gg de cok uygun fiyatıı
ezel bugün aldı kargo dahil 145 lira.20 test cubuklu olandan
kendi sitesinde 179 lira
evet cnm
momof vardı hatırlarsın belki
o kızına hamile kaldıgı dönem rahatzı oldugu için sudafed içmiş hergün.tabi bilmeyerekk
kızınada o sıra hamiş kalmış
yani onuda düşünerekk hergün içmenin sakıncası yoktur diye düşündüm
ama sen sadece ilişki oldugu gün iç cnm.
Benim butonda yerine geldi korkusundanevett bendede oluyorr.ama ben sayfayı yenileyip tekrar deniyorum pes etmiyorum
milk bak momofun mesajını koy yapıyorum
momof kullanıcısından alıntı:
Ilk kizimda birsey uygulamadim ozel ama adet bitiminden adete kadar gunde iki -uc kez iliski olmustu yeni evliydik. hemen hamile kalmistim
Ikinci kizimda zamanlamayi uyguladim. Yumurtlamaya 2 gun kalana kadar sık iliski. Sut ve sut urunlerini cok tukettim, tuzsa neredeyse sifir, muz et pek yemedim.. zaten sevmezdim.. tr donusu ucakta usuttugum icin sudafed iciyordum o da kiz icin uygun kuru ortami olusturuyor.
milk yogurdu yapcanmı sen?
kakule yogurt sürmüştü vajisine
evet canım hatırladım tamam her ilişkide olmasada başlardakinde kesin içerim saoll yordum senide hadi bende yatıyım yarında gitmiycem okula hastayım napıyımm
Benim butonda yerine geldi korkusundan
ah canım benim yormuşsun kendini saoll momof 2.yide kız mı istemişki sık ilişki yapmış
Yarın istediğim kadar uyuyabilirim ama şimdi de uykum geldi sanki. Ben de çıkayım kızlar Hepinize iyi geceler. Esen Kalın
memişlerim agrımaya başladıı inş regli olurum en kısa zamanda
Evet Ankaradayız. Yarın yola çıkacağız kısmetse. Akşamüstü çıkacağız bende öğlene kadar uyumayı düşünüyorum gerçi kızım uyandırır. Ankara da kıçım dondu resmenii gecelerrr
siz hala ankaradamısınız?