Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
günaydıınn kızlarrr dün gece fatmagul başladı reklama gırdı uyuya kalmısım gözümü açtım bıtıyo mahkeme cıkısı izledım sonra 3 e kadar uyuyamadım alerjık rınıt sünizit ıkısıde azdı burnum ne yapsam acılmadı ağzım acık uyuyorum dalınca ağzım kapanıyo ve uyanıyorum burnumu sılıyorum süreklı burnum mahvolduu

gece 3 ten sonra uyudum sabah zor kalktım ve yüzüm şişş balon balıgı gıbıyımm

erim ben onun yaramazlığını:hihi:
inşallah canım hayırlısı

kız ben günde 2 lt su içiyorum genede çok açık değil aman bunlar hep söylenti zaten.bide şu lavabo açacağına işemekle ilgili bişiy vardı neydi o.

geçmiş olsun canım.milk 27 sindeyse yumurtlaman 25 inde yap bitir bence.yumurtlamanı kontrol et ama bakalım ne zaman yumoşlıycan.
bide sık ilişki olsun biliyorsun zaten.geçen biyerde okudum vajeni asidik yapmak için sık ilişki yapın yazıyordu.sperm alkali vajen asidik ya vajina spermi görünce daha çok asidik olmaya çalışırmış ortamı sabitlemek için o zamanlarda daha asidik olurmuş.sabah akşam çalış süt kardeşim inşallah bu ay güzel haberlerini alırız.bu hafta bol bol süt yoğurt ayran tüket yabancı sitede günde 750 ml süt yazıyordu hesap et yani.bol bol iç aklında kalmasın.
amın canım hayırlısı inş
öyle zıplayıp duruyosa çok hareketliyse büyük ihtimal oğlun olacaktır...benim ve arkadaşlarımın öyleydi oğlanlarda..erkek bebekler çok hareketli oluyo ilk başlarda bile...
hayırlısı amın ınsallahh sağlıklı erkekim gelıodurr
Selam kızzlarr.. Geçmişten yavaş yavaş geliyorum:sila:

Eleracım canım hiç inanmadım ben ya. Çünkü yumurta takibi falan zaten yaptırmam diyordun. Bi de önceden kazayla hamiş kalmış olabilirim demesen direkt hamileyim desen bak o zaman inanırdık.

Minihayırlı olsun bebişin maşallah çok şeker gözüküyor şimdiden. Allah gönlüne göre sağlıklı bir oğlan versin inşallah canım yalnız şunu söyliyim bebeğin çok hareketli olması erkek olduğunu göstermez. Öyle olsa benim kızım erkek olurdu doktor bile her gittiğimizde çok yaramaz olacak diyordu. Hakikaten de çok yaramaz fırıl fırıl bir kızım oldu çok şükür. Benden iki ay önce hamile kalan arkadaşımında oğlu oldu o da pek hareketli değildi o yüzden hep kız sandılar 5. ayda öğrenmişti. Şimdi de çok uslu bir çocuk. Ama inşallah gönlüne göre olur.
olsun canım ya hayırlısı neyse o olsunn inşallahh
iyi akşamlar kızlar nasılsınız oğlum ateşlendi bu gün çok korktum 41 dereceye yaklaştı hala atlatamadım...çok şükür şimdi iyi 36 ya düştü eve geldik sabahtan bu yana hastanedeyiz :(
şimdi mışıl mışıl uyuyor allah korusun yavrularımızı bende biraz size bakayım dedimm
geçmiş olsun egemm canım bebekler hasta olunca çok zordur herhalde ben basında ağlardım sabah a kadarr ama zamanla alışılıo herhalde
milk yogurdu yapcanmı sen?
kakule yogurt sürmüştü vajisine :D
ılıskıden hemen öncemı sürülüo

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
VALLA ELARANIN sakası dun superdı anam adım atılacak yer yokdu:hihi: bide bugune bakın kımsecıker yok dune nazaran

OP
A

asidemet

Misafir
günaydıınn kızlarrr dün gece fatmagul başladı reklama gırdı uyuya kalmısım gözümü açtım bıtıyo mahkeme cıkısı izledım sonra 3 e kadar uyuyamadım alerjık rınıt sünizit ıkısıde azdı burnum ne yapsam acılmadı ağzım acık uyuyorum dalınca ağzım kapanıyo ve uyanıyorum burnumu sılıyorum süreklı burnum mahvolduu

gece 3 ten sonra uyudum sabah zor kalktım ve yüzüm şişş balon balıgı gıbıyımm

amın canım hayırlısı inş

hayırlısı amın ınsallahh sağlıklı erkekim gelıodurr

olsun canım ya hayırlısı neyse o olsunn inşallahh

geçmiş olsun egemm canım bebekler hasta olunca çok zordur herhalde ben basında ağlardım sabah a kadarr ama zamanla alışılıo herhalde

ılıskıden hemen öncemı sürülüo

geçmiş olsun canım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
iyiyimcnm,yoktun dün ,dayına gitmişsin diet nasıl gidiyo ben bikaç gündür şekerli çay içiyorum bikaç bardak:cokkomik:

dun ful bende ıctım bıde sölemesı ayıp yumurtalı kofta yapmıs yengem cıy köftenın yumurtalısı ondanda yedım bır bardakda ayran doldurdu valla ıkı yudum o zor gectı bogazımdan onu ıcmedım :cokkomik:cayı ben acık ve sekersız ıcıyom ama seker zaten kullanmıyodum aman cnm olsun rabbım verecek ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar