Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım clearblunun klavuzunda klomen ve iğne gibi hormonel ilaçların testti yanılttığı yazıyor.haberin olsun.iğneden sonra 36.saat dene teste gerek yok....

evet aynn.sabah az koyu oluyo.ama çok su içtiğimden olsa gün içinde açık...kızlar size bişi diycem ama gerçekten inanın.memişlerin tam uç kısmı karardı.gerçekten.çok erken ama hafiften kararmış:zonk:

bende yanılmıştım.günün geçmeden iğnenin etkisi tam bitmiyor

yaa işte bende bundan tedirgindim sağol cnm tek tercih yapmak lazım ikisinden biri yani

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlarr
sabah cok erken kalktım camları sildmm.yagmur filan yagmaz umarım

mini gecmiş olsun.evet ilişki öncesi sürülüyorömuş yogurt.
ilişkiden bi kac gün önce de başlanabilir sanırım.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
dun ful bende ıctım bıde sölemesı ayıp yumurtalı kofta yapmıs yengem cıy köftenın yumurtalısı ondanda yedım bır bardakda ayran doldurdu valla ıkı yudum o zor gectı bogazımdan onu ıcmedım :cokkomik:cayı ben acık ve sekersız ıcıyom ama seker zaten kullanmıyodum aman cnm olsun rabbım verecek ıns

bende içmiyodum bernil 2 gündür denemeye daha çok var die hevesimi alıyorum,haklısın cnm kaderimizde varsa ne yaparsak yapalım olacak

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın kızlarr

gunaydın kolay gelsın cnm benımde camlar dunku yagmurdan battı ama dıs cepe boyası var cnm ya zaten batıyo oyuzden ellemeyecem bugun boya bıtsınde sılerım

OP
A

asidemet

Misafir
günaydın kızlarr

ama bana bunu söylemedin sen elooooooooooooşşşşşşşşş:böö::böö::böö::böö::böö::eek:ys::alsana::alsana::alsana:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet sımdı okudum napsak ya en ıyısı dr yapalım ya ben cat ıgnesını kesınlıkle dusunuyom cnm rıske atamayız cunku ööle degılmı

cnm inan kafam karşık takip olacak inş ama çatlatma ve klomende emin değilim,çatlatmadada yumurtanın çatladığına emin olunuyo,bu şartlarda vücudumuzu çok iyi tanımamız gerekiyo

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm inan kafam karşık takip olacak inş ama çatlatma ve klomende emin değilim,çatlatmadada yumurtanın çatladığına emin olunuyo,bu şartlarda vücudumuzu çok iyi tanımamız gerekiyo
cnm ya affffff valla bılmıyom ne yapsak ne etsek 36 saat sonra denerız ya ıns :dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elara daha önce klomen ve çatlatma iğnesi olan arkadaşlarda bio tutuyomuydu cnm bi istatistik yaptınmı kafanda,bana tutmaz gibi geliyo sen ne dersin

OP
E

Elara

Misafir
tşkler kızlarr cok iş var yaa.bıktım artık bu ev işlerinden:böö:

demetcim yogurdu ben bilmiyordum cnm kakuleden dydum ilk kezz
o bi kac kez yazdı sayfaya hiç okumadınmıı
dünde aklıma geldi milke sordumm yapcanmı diyee
sen biiliyrosun sanıyordumm
kız isteyen 3 kişisiniz zatenn
niye paslaşmıyonuz yaw
bu ara dün sizn işlem oldu dimii

OP
E

Elara

Misafir
elara daha önce klomen ve çatlatma iğnesi olan arkadaşlarda bio tutuyomuydu cnm bi istatistik yaptınmı kafanda,bana tutmaz gibi geliyo sen ne dersin

öle cok hatırlamıyorum tutma oranını
ama en yakın eceiremnur biliyrosun o kullanmıştı cat ignesini.zaten bioda tutuyordu ondaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar