canım clearblunun klavuzunda klomen ve iğne gibi hormonel ilaçların testti yanılttığı yazıyor.haberin olsun.iğneden sonra 36.saat dene teste gerek yok....
evet aynn.sabah az koyu oluyo.ama çok su içtiğimden olsa gün içinde açık...kızlar size bişi diycem ama gerçekten inanın.memişlerin tam uç kısmı karardı.gerçekten.çok erken ama hafiften kararmış:zonk:
bende yanılmıştım.günün geçmeden iğnenin etkisi tam bitmiyor
rengın ovulosyon testını naptın sımdı alcan sonramı ya
bernilcim mimozanın yazısını okudunmu alıntı yaptım tercih yapmak gerekiyo
dun ful bende ıctım bıde sölemesı ayıp yumurtalı kofta yapmıs yengem cıy köftenın yumurtalısı ondanda yedım bır bardakda ayran doldurdu valla ıkı yudum o zor gectı bogazımdan onu ıcmedımcayı ben acık ve sekersız ıcıyom ama seker zaten kullanmıyodum aman cnm olsun rabbım verecek ıns
günaydın kızlarr
sabah cok erken kalktım camları sildmm.yagmur filan yagmaz umarım
mini gecmiş olsun.evet ilişki öncesi sürülüyorömuş yogurt.
ilişkiden bi kac gün önce de başlanabilir sanırım.
gunaydın kolay gelsın cnm benımde camlar dunku yagmurdan battı ama dıs cepe boyası var cnm ya zaten batıyo oyuzden ellemeyecem bugun boya bıtsınde sılerımgünaydın kızlarr
günaydın kızlarr
ewet sımdı okudum napsak ya en ıyısı dr yapalım ya ben cat ıgnesını kesınlıkle dusunuyom cnm rıske atamayız cunku ööle degılmı
cnm ya affffff valla bılmıyom ne yapsak ne etsek 36 saat sonra denerız ya ıns :dertli:cnm inan kafam karşık takip olacak inş ama çatlatma ve klomende emin değilim,çatlatmadada yumurtanın çatladığına emin olunuyo,bu şartlarda vücudumuzu çok iyi tanımamız gerekiyo
nisan yağmurları başladı kızlar dün nasıl yağdı burda anlatamam
cnm ya affffff valla bılmıyom ne yapsak ne etsek 36 saat sonra denerız ya ıns :dertli:
elara daha önce klomen ve çatlatma iğnesi olan arkadaşlarda bio tutuyomuydu cnm bi istatistik yaptınmı kafanda,bana tutmaz gibi geliyo sen ne dersin
ewet sımdı okudum napsak ya en ıyısı dr yapalım ya ben cat ıgnesını kesınlıkle dusunuyom cnm rıske atamayız cunku ööle degılmı