Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
Oğlan kız olayı değil canım.Arkadaşlara biraz bahsettim eğer deşifre olmayacağımı bilsem yaptıklarını anlatsam kanınız donar...Çok kıskanç,bencil ve maddiyatçıbi tip...Borç para istedi benden vermedim oğlunun düğünü vardı versem geri gelmiyecek çünkü verip de kötü olacağıma vermeyip kötü olurum diye düşündüm istediği para az değil ve ben onu araba parası olarak biriktiriyorum.Eşimden isteyemez eşim çok serttir o konuda zırnık koklatmaz işte başta bir samimi olduk yüz buldu sanırım..Ben vermeyince de benimle uğraşmaya başladı,her giydiğimin aynını alır,ne yaparsam aynını yapar resmen ikiz gibi dolaşmaya başladık bir de arkamdan k.valdeme falan dedikodumu yaptığını duyunca patladım ben kovmaktan beter ettim kocası da vardı,korkmam ki ben senin gibi insanı hayatımda istemiyorum dedim.ve sadece bayramlarda görüşürüm eşimin hatrına 15 dk oturup kalkarım.kadfının 5-6 yerde üyeliği varmış,kk da dahil.deşifre olurum diye kızlarla orada tanışamadım.buradaki üyeliğim eskiydi ve kızlar buraya gelince buluştuk.ha ayrıca oğulları var tabi bana çocuğum yokken oğlan kaktı oyönü başkahilliğine veriyorum seviyem değil nuhatabım olamaz zaten...olay bu canım.bana uzak cehenneme direk yani...

oyyy canim yaa isin zormus senin eltii tam bi eltiymiss ayy nefret ederim benim tipkimi giyinenden allah sabir versin
sen cok dikkat et ozaman kk dahil haa yuhh burayida bulmasin neyse fazla yazma ozaman oglanida kakiyo haa esas onun icin yapar zaten eltiler senin oglun yok benim var ben senden ustunum virt zirt es es le anlasirmista elti eltiyle gecinemezmiss

OP
A

asidemet

Misafir
ayyy ilahiii kizlarrrrrrrrrrrrrr
alin size giyimli ve halis mulis turk erkekleri bizimler edepli emmeee
kız anacım buırdakilere yetmezki bunlar:hihi::hihi::hihi::hihi:
Elaracım çarşıdaydım bugün okuldan sonra kızıma incili siyah tüllü ve kırmızı çok şeker bir kıyafet aldım doğumgünü için.İçime sindi yani.Ama çok dolaştım,ayaklarıma karasular indi ...Sabah çok erken kalktım dersim geç başladığı için 10 a kadar 2 çeşit pastamı yaptım,mıhallebili ay kurabiyem ve çıtır poaçam bitti,Akşam patates çanaklarımı yapcam içinin rus salatasını servis yaparken koyacağım.Yarın da annem zeytinyağlıları mercimek köftemi yapcak ben de kanepeleri ve patates böreğimi yaparım.Pastamız saat 3 e hazır olcak.Ay çok heyecanlıyım ya içim çok tuhaf duygularla dolu.Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama nazla ,annesini 8 ay yatırarak doğan kuşumun ilk doğum günü ve ben bu günleri görebildiğimie hala inanamıyorum rüyada gibiyim inanın.duygularımı tarif edemiyorum.Allah evlatlarımızın daha nice güzel günlerini göstersin işallah...
canım şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olsun
allah seni ne diyim deli kız
bu arada sen 2 deneme mi yaptın niye ki sık ilişki yapmadın anlamadım.oğurt olatını bin kere mi yazıcaz burda demet biraz uyanık ol aç gözlerini:zonk:
yeminlen ilk kez duydum ay yoğurt olayını özelden yaz bana kakuleeeeeee diğerine gelince sık olmadı neyapayım:dertli::dertli::dertli:
ne güzel benimki 29 nisan umutçum ajandana kaydet o zaman:hihi:
ayyyyyyyy süt kardeşim oğlumla doğum günün aynı
kızlar tşklerr
pc yi kapattıktan sonra wc ye gittim kanlı akıntı geldi cok az.sanırım regli olcamm
yada yerleşme kanamasıdır bilmiyorum:dertli:
eloooşşş gelen varmı kız kırmızıdan üşümen filan geçtimi bacım nasılsın
hadi hadiiiii sanki benden başka yalnışş anlayanmı var bu konuda :D
eloş herkeze özelden gönderiyon bize yok ama aşk olsun bacım yaaaaaaaaa
cnm postaneyı aradım ama bır ay beklıyomus ondan sonra gerı donuyomus bılmıyom cok karısık bır durum bakacaz artık

kızın kafasınıc karıştırdınız garibim artık hergün postaneyi arar:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar bu erkek bebek için bişey buldum belki biliyorsunuzdur zaten ama vaj.ph ı ile ilgili

Ürünler pH Osmolarity (mOsm/kg )

Doğal Ortam Çok düşük Physiologic
for sperm Çok yüksek Çok düşük Physiologic
for sperm Çok yüksek
Kontrol aralığı 7.0 - 8.5 260 - 360
Replens Jel 2.79 >1000
FemGlide Jel 7.22 162
KY Jel 4.52 >1000
KY Liquid Jel 3.82 >1000
Astroglide Jel 3.45 >1000
Moist Again Jel 5.29 187
Pre~Seed Jel 7.1 - 7.4 314
Yumurta akı 8.95 238
Tükürük 7.08 151
Musluk suyu 8.01 <100
Mineral yağ 10.5 >1000
Bebek yağı 7.16 >1000

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem sen çok pc başında durma bebişlerinin organ gelişimi 3-4 ay sürüyor,onları riske atma bence...

haklısın canım ben bunu doktoruma da sordum ama dediki 12 saat pc başında çalışan anne adayları var bişey olmaz o kadar canını sıkma dedi ..bende fırsat buldukça giriyorum zaten akşamları daha çok gündüz o kadar girmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar