Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok canım ben de şükür rahat gecırıyorum bır akşamları erken uyuyorum ıkı her öğlen basım dönuyoo

canım ben buraya ocak falandı zaten adetlıydım galıba 9 şubatta iğnemı oldum 23 subatta gebe kaldıgımı öğrendım
elara bana erkek dıyetını yolladı 15 gun falan erkek dıyetıne uydum sadece
ama erkek dıyetı zaten benım ağız tadıma uygunn hep yedıgım seyler et harıs kırımızı
onuda bol bol yedım o ara başka bır sey yapamadımm
cnm ya bana senın bebısın erkekmıs gıbı gelıyo ıns saglıcakla gelır rabbım gonlundekınnı nasıp etsın mınıcım...amın..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil tatlım ben akşama yemeğin yanına pancarı küp küp doğradım haşladım ,benim eşim migrostan turşusunu alıyo çok sever görüntüsü tıpkı öyle,nilayın tarifini uygulayacağım bol limon zeytinyağı yapcam cnm,sana söyleyim dedim:dertli:
hım hadıya ben öle denemedım hıc salataya rendelıyodum tmm cnm sagol onuda yapayım..haslayıp yag lımon tuz demı dokuyon ustune bı

layds

Aktif Üye
Tepki
97
minietekçim iyisin sanırım demi cnm
ayy ne çabuk geçti zaman yaa hadi bakalım allah gönlündekini versin inşallah. evdeki yöntemlerden denedin mi cnm?
bengünün belli olmuş yeni gördüm kızı oluyormuş sağlıkla gelsin inşallah ilk bebek, büyüklerin kız olması iyi zaten bence

OP
M

minietek

Misafir
minietekçim iyisin sanırım demi cnm
ayy ne çabuk geçti zaman yaa hadi bakalım allah gönlündekini versin inşallah. evdeki yöntemlerden denedin mi cnm?
bengünün belli olmuş yeni gördüm kızı oluyormuş sağlıkla gelsin inşallah ilk bebek, büyüklerin kız olması iyi zaten bence

yok canım denemedım pek ınanmak ıstemıyorum onlara yanlış çıkarsa üzülürüm bağlanırım dıye yapmak ıstemıyorumm aslında güvenmıyorum zaten bırtek lavabo acıcı ıle yapılan var dıme
ben başka bılmıyorumm ona da güvenmıyorum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hım hadıya ben öle denemedım hıc salataya rendelıyodum tmm cnm sagol onuda yapayım..haslayıp yag lımon tuz demı dokuyon ustune bı

görüntüsü çok güzel oldu bernil turşusuda çok güzel oluyo cnm,evet bernil öyle yapacaksın sağolsun nilay yazmıştı sayfaya,sarımsakta varmışta biz az kullanalım onu:cokkomik:

layds

Aktif Üye
Tepki
97
bernil tatlım ben akşama yemeğin yanına pancarı küp küp doğradım haşladım ,benim eşim migrostan turşusunu alıyo çok sever görüntüsü tıpkı öyle,nilayın tarifini uygulayacağım bol limon zeytinyağı yapcam cnm,sana söyleyim dedim:dertli:

rengincim canımız çekti şimdi cnm ne yapcaz:)
şaka tabiki afiyetler olsun, benimde canım hiç yemek yapmak istemiyo ama hazır yemeğide deli gibi yiyorum, iştah maşallah sonum ne olur bakalım

layds

Aktif Üye
Tepki
97
yok canım denemedım pek ınanmak ıstemıyorum onlara yanlış çıkarsa üzülürüm bağlanırım dıye yapmak ıstemıyorumm aslında güvenmıyorum zaten bırtek lavabo acıcı ıle yapılan var dıme
ben başka bılmıyorumm ona da güvenmıyorum

cnm birde lahanı olayı var bende inanmıyorum pek onlara, şu testtinde tam bizi buldu toplatılması:(
gerçi oda yanıltıcı oluyormuş sonuçta doktor kesin diyene kadar boş herşey ama insan yinede meraklanıyor.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengincim canımız çekti şimdi cnm ne yapcaz:)
şaka tabiki afiyetler olsun, benimde canım hiç yemek yapmak istemiyo ama hazır yemeğide deli gibi yiyorum, iştah maşallah sonum ne olur bakalım
cnm ya hakkını helal et ,özelden yazıncada herşeyi yanlış anlaşılıyo hemde kolay tarif diette durmadan değişik bişeyler arıyoruz sende biliyosun,keşke yanımda olsaydınız hamilelere ikram ederdim,maşallah bulantın yokmuş süper hadi hayırlısı,buda erkek bebek belirtisi cnm:cokkomik:

layds

Aktif Üye
Tepki
97
cnm ya hakkını helal et ,özelden yazıncada herşeyi yanlış anlaşılıyo hemde kolay tarif diette durmadan değişik bişeyler arıyoruz sende biliyosun,keşke yanımda olsaydınız hamilelere ikram ederdim,maşallah bulantın yokmuş süper hadi hayırlısı,buda erkek bebek belirtisi cnm:cokkomik:

yok cnm ya şaka diyorum olurmu öyle şey,
inşallah renginn öyledir. bazen erkek hissediyorum bazende kızdır diyorum.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
egemcim geçmiş olsun cnm küçük adamımız hasta olmuş,inş çabucak iyileşir,onlar hasta oldumu dünyanın tadı kalmıyo,ben çocuklar hasta olduğunda hep gece yanımda yatırırım sabaha kadarda öperim,kayınvalidemde sen kendini zorla hasta ediyosun der:cokkomik:napim öyle rahat ediyorum,ateşi düşmüş cnm sende rahatlamışsındır

OP
E

Elara

Misafir
elara geçmiş olsun canım ya baya kötü oldun bence de acile git sen benim gibi oldun aynı bende öyle gittim acile bir de ne duyalım beta hcg almış başını gidiyor..acilde hamile olma riskim var demeyi unutma
hadi cnm hayırlısı
tekrardan geçmiş olsun
ay ne diyon sennnn:hihi:
mümkünse enfelsiyon olmuş olsun ,senin yaşadıgın şoku yaşamak istemiyorum :ilknur:

mini benim dr umun eşi de hamile muhtemelen 11 haftalık o tam bilmiyorum ama drum yani onun eşi büğük ihtimal bu da kız olacak demiş bu gün....2 kızı vardı zaten hayırlısı yinede tabii ama belli olmaz net değilmiş daha
inş degişir ya.bide ogulları olur umarım.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem onlar çatlatma iğnesi falan kullanmışlarmı acaba,yoksa sadece takipmi
hiç bilmiyorum canım ne yaptılar diye ama sorarım bakalım yazarım burya
egemcim geçmiş olsun cnm küçük adamımız hasta olmuş,inş çabucak iyileşir,onlar hasta oldumu dünyanın tadı kalmıyo,ben çocuklar hasta olduğunda hep gece yanımda yatırırım sabaha kadarda öperim,kayınvalidemde sen kendini zorla hasta ediyosun der:cokkomik:napim öyle rahat ediyorum,ateşi düşmüş cnm sende rahatlamışsındır
sağol güzelim allah razı oldun bende yanıma yatırdım zaten de hiç uyuyamadım şimdi iyi şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar