OP
Umut Gemisi
Misafir
- #24.661
toplu wc olayıda noluyor
hoşgeldin püsküllü tanıştık mı? kendini tanıtsana bize...
toplu wc olayıda noluyor
kakule mini nasılsınız?
kızlar benim belim sırtım cok agrıyor yaa
bide titreme geliyor tüylerim diken diken devamlıı
ne oluyor bana :uzgun:
akşam acilemi gitsem ne yapsam
canım asıl sen nasılsın bu aralar çok telaşlısın inşallah dilediğin gibi bir gün geçirsiniz.ellerine sağlık çok güzel olacak kızının ilk doğum günü
ıyyım canım sabah tarıhı gecmıs sutu ıctım butun gunum kötü gectı ama şimdı ıyıyım keyım yerındekakule mini nasılsınız?
Elara sahiden hamilelik belirtileri olmasın bunlar.Adet olmadın hala dimi? göğüslerin acıyor mu? AKINTIN NE ALEMDE?
kız gerçekten bişey olmasın
tEŞEKKÜR EDERİM CANIM İLKLERİN BENİM HAYATIMDA ÖNEMİ BÜYÜK İKİNCİ ÇOCUĞUMUN DA İLK DOĞUMGÜNÜNÜ BÖYLE ÖZEL KUTLARIM.iNSAN HAYATINDA ÇOK GÜZEL ANILAR BUNLAR VE ÖNEM VERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.bEN EŞİMİN ANNE BABAMIN K.VALDE VE PEDERİMİN DOĞUMGÜNLERİNİ DE BÖYLE KUTLADIM.UZAKTA OLAN ARKADAŞLARIMI ARAR HEDİYELERİNİPOSTALARIM AJANDAMA KAYITLIDIR SEBDİKLERİMİN ÖZEL GÜNLERİ ÇOK ÖNEM VERİRİM.EŞİM DE ÖYLE ADAMA NİŞANLANMADAN DEDİM''ÖZEL GÜNLERİMİ UNUTURSAN HİÇ EVLENMEYELİM,KİŞİNİN EŞİNE VERDİĞİ DEĞERİN EN ÖNEMLİ UNSURU ÖZEL GÜNLERİMNİ HATIRLAMASI VE SAYGI DUYMASIDIR DEDİM.MERAK ETME BEN DE ÖYLEYŞM DEDİ:''YOKSA EVLENMEZDİM...
ıyyım canım sabah tarıhı gecmıs sutu ıctım butun gunum kötü gectı ama şimdı ıyıyım keyım yerınde
2, dr ma gıttım bugun bebiş uyuyor hareketlı değildı bebeğimide aç bıraktım o da açlıktan uykuya daldı kalbı guzel atıyodu ama
kız sana noluyoo böleeee akşam gıt dr hemde hcg baktırırsınn
ne güzel benimki 29 nisan umutçum ajandana kaydet o zaman
yok olmadım daha.gögüslerim bugün agrımaya başladı ama cok degil.regli öncesi agrısı gibi zaten
akıntım yok bi kac gündür.ama bugün sarı yogun akıntı geldi 1 kez.ondan sonra tekrar kesildi.
ya sırtım agrıyor ve sanki kar yagıyor üstüne
kol tüylerim devamllı diken diken.
enfeksiyona olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum
bilmiyorum ya .kanda baktırcam bhcgy ama daha o kaza olan ilişki oallı 5 gün oldu cıkmaz hemen
hadi ondan hamiş kaldım diyelim hemen ne cabuk bu kadar belirti olabilirki,yada olur belkide
elara bence hamiş değilsin canım dediğin gibi kaçamağın bu kadar çabuk belirtisi olmaz.
hasta olacaksın galiba ondan olabilir bu hallerin.bide bu ay kanal açma olmadı sende gözümden kaçmadı
hiç böyle gecikmiş miydi adetin? ilk mi oluyor? evet üşütmüş de olabilirsin.annem adetini soğan kabuğunu kaynatıp içerek söktürürdü aklında olsun.hemen sökermiş.kırmızı kabukları kaynatıp içmek...
oldu cnm olmazmııı,2 gündür çalışmalar devam ediyor ama yok gelemedi bi türlüü
inş dedigin gibidir yaa.banada hemen böle belirtiler olmaz gibi geliyorr
senin ilişkilerinden sonra döllenme oldugunu anldınmı?kac gün sonra mesela