Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar benim belim sırtım cok agrıyor yaa
bide titreme geliyor tüylerim diken diken devamlıı
ne oluyor bana :uzgun:
akşam acilemi gitsem ne yapsam

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Elara sahiden hamilelik belirtileri olmasın bunlar.Adet olmadın hala dimi? göğüslerin acıyor mu? AKINTIN NE ALEMDE?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım asıl sen nasılsın bu aralar çok telaşlısın inşallah dilediğin gibi bir gün geçirsiniz.ellerine sağlık çok güzel olacak kızının ilk doğum günü

tEŞEKKÜR EDERİM CANIM İLKLERİN BENİM HAYATIMDA ÖNEMİ BÜYÜK İKİNCİ ÇOCUĞUMUN DA İLK DOĞUMGÜNÜNÜ BÖYLE ÖZEL KUTLARIM.iNSAN HAYATINDA ÇOK GÜZEL ANILAR BUNLAR VE ÖNEM VERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.bEN EŞİMİN ANNE BABAMIN K.VALDE VE PEDERİMİN DOĞUMGÜNLERİNİ DE BÖYLE KUTLADIM.UZAKTA OLAN ARKADAŞLARIMI ARAR HEDİYELERİNİPOSTALARIM AJANDAMA KAYITLIDIR SEBDİKLERİMİN ÖZEL GÜNLERİ ÇOK ÖNEM VERİRİM.EŞİM DE ÖYLE ADAMA NİŞANLANMADAN DEDİM''ÖZEL GÜNLERİMİ UNUTURSAN HİÇ EVLENMEYELİM,KİŞİNİN EŞİNE VERDİĞİ DEĞERİN EN ÖNEMLİ UNSURU ÖZEL GÜNLERİMNİ HATIRLAMASI VE SAYGI DUYMASIDIR DEDİM.MERAK ETME BEN DE ÖYLEYŞM DEDİ:''YOKSA EVLENMEZDİM...

OP
M

minietek

Misafir
kakule mini nasılsınız?
ıyyım canım sabah tarıhı gecmıs sutu ıctım butun gunum kötü gectı ama şimdı ıyıyım keyım yerınde

2, dr ma gıttım bugun bebiş uyuyor hareketlı değildı bebeğimide aç bıraktım o da açlıktan uykuya daldı kalbı guzel atıyodu ama

kız sana noluyoo böleeee akşam gıt dr hemde hcg baktırırsınn

OP
E

Elara

Misafir
Elara sahiden hamilelik belirtileri olmasın bunlar.Adet olmadın hala dimi? göğüslerin acıyor mu? AKINTIN NE ALEMDE?

yok olmadım daha.gögüslerim bugün agrımaya başladı ama cok degil.regli öncesi agrısı gibi zaten
akıntım yok bi kac gündür.ama bugün sarı yogun akıntı geldi 1 kez.ondan sonra tekrar kesildi.
ya sırtım agrıyor ve sanki kar yagıyor üstüne
kol tüylerim devamllı diken diken.
enfeksiyona olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum

kız gerçekten bişey olmasın

bilmiyorum ya .kanda baktırcam bhcgy ama daha o kaza olan ilişki oallı 5 gün oldu cıkmaz hemen

hadi ondan hamiş kaldım diyelim hemen ne cabuk bu kadar belirti olabilirki,yada olur belkide

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
tEŞEKKÜR EDERİM CANIM İLKLERİN BENİM HAYATIMDA ÖNEMİ BÜYÜK İKİNCİ ÇOCUĞUMUN DA İLK DOĞUMGÜNÜNÜ BÖYLE ÖZEL KUTLARIM.iNSAN HAYATINDA ÇOK GÜZEL ANILAR BUNLAR VE ÖNEM VERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.bEN EŞİMİN ANNE BABAMIN K.VALDE VE PEDERİMİN DOĞUMGÜNLERİNİ DE BÖYLE KUTLADIM.UZAKTA OLAN ARKADAŞLARIMI ARAR HEDİYELERİNİPOSTALARIM AJANDAMA KAYITLIDIR SEBDİKLERİMİN ÖZEL GÜNLERİ ÇOK ÖNEM VERİRİM.EŞİM DE ÖYLE ADAMA NİŞANLANMADAN DEDİM''ÖZEL GÜNLERİMİ UNUTURSAN HİÇ EVLENMEYELİM,KİŞİNİN EŞİNE VERDİĞİ DEĞERİN EN ÖNEMLİ UNSURU ÖZEL GÜNLERİMNİ HATIRLAMASI VE SAYGI DUYMASIDIR DEDİM.MERAK ETME BEN DE ÖYLEYŞM DEDİ:''YOKSA EVLENMEZDİM...

ne güzel benimki 29 nisan umutçum ajandana kaydet o zaman:hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ıyyım canım sabah tarıhı gecmıs sutu ıctım butun gunum kötü gectı ama şimdı ıyıyım keyım yerınde

2, dr ma gıttım bugun bebiş uyuyor hareketlı değildı bebeğimide aç bıraktım o da açlıktan uykuya daldı kalbı guzel atıyodu ama

kız sana noluyoo böleeee akşam gıt dr hemde hcg baktırırsınn

korkma canım kustum dedmişsin zaten sütün büyük bölümü çıkmıştır.Bol bol dğinlen miden biraz temizlensin iyi olmuş.akşama hafif şeylerle geçiştir.buugün ü böyle atlat kolay bişey yaşamamışsın.bir de bir fakir sevindir canım.bebişini niyetine al ver sadakanı.kazayı belayı defeder.aklında bulunsun böyle bir olay ya da bir tehlike atlattığında ihtyacı olan birine sadaka ver istese 1 lira olsun belayı defeder.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara bence hamiş değilsin canım dediğin gibi kaçamağın bu kadar çabuk belirtisi olmaz.
hasta olacaksın galiba ondan olabilir bu hallerin.bide bu ay kanal açma olmadı sende gözümden kaçmadı:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok olmadım daha.gögüslerim bugün agrımaya başladı ama cok degil.regli öncesi agrısı gibi zaten
akıntım yok bi kac gündür.ama bugün sarı yogun akıntı geldi 1 kez.ondan sonra tekrar kesildi.
ya sırtım agrıyor ve sanki kar yagıyor üstüne
kol tüylerim devamllı diken diken.
enfeksiyona olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum

bilmiyorum ya .kanda baktırcam bhcgy ama daha o kaza olan ilişki oallı 5 gün oldu cıkmaz hemen

hadi ondan hamiş kaldım diyelim hemen ne cabuk bu kadar belirti olabilirki,yada olur belkide

hiç böyle gecikmiş miydi adetin? ilk mi oluyor? evet üşütmüş de olabilirsin.annem adetini soğan kabuğunu kaynatıp içerek söktürürdü aklında olsun.hemen sökermiş.kırmızı kabukları kaynatıp içmek...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
mini çok geçmiş olsun canım yeni okudum süt olayını neyse bişey olmamış allaha şükür.sen halaa progesteron alıyor musun?
folik plusı ne zamana kadar kullanıcan.bide senin sata göre geç miydi erken miydi

OP
E

Elara

Misafir
elara bence hamiş değilsin canım dediğin gibi kaçamağın bu kadar çabuk belirtisi olmaz.
hasta olacaksın galiba ondan olabilir bu hallerin.bide bu ay kanal açma olmadı sende gözümden kaçmadı:cokkomik:

:cokkomik: oldu cnm olmazmııı,2 gündür çalışmalar devam ediyor ama yok gelemedi bi türlüü
inş dedigin gibidir yaa.banada hemen böle belirtiler olmaz gibi geliyorr

senin ilişkilerinden sonra döllenme oldugunu anldınmı?kac gün sonra mesela

OP
E

Elara

Misafir
hiç böyle gecikmiş miydi adetin? ilk mi oluyor? evet üşütmüş de olabilirsin.annem adetini soğan kabuğunu kaynatıp içerek söktürürdü aklında olsun.hemen sökermiş.kırmızı kabukları kaynatıp içmek...

adetlerim düzensiz zaten cnm.gecikiyor genelde.ama bel agrım benim olma normalde,sadece gögsüm şişerdi olduktan sonrada kasıklarım agrır ve ateş basardıı

şimdi tam tersi durumları yaşıyorum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
:cokkomik: oldu cnm olmazmııı,2 gündür çalışmalar devam ediyor ama yok gelemedi bi türlüü
inş dedigin gibidir yaa.banada hemen böle belirtiler olmaz gibi geliyorr

senin ilişkilerinden sonra döllenme oldugunu anldınmı?kac gün sonra mesela

yok canım anlamadım hatta regl günü karnım ağrıdı dedim kesin adet olucam.yoksa pek belirti yoktu

OP
E

Elara

Misafir
anladım sagol cnm
akşam acile gideyim ben en iyisii
belki başka bi nedeni vardır
tahlillerde cıkarr muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar