Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Adaşım senini kızının doğumgünü ne zaman?sen yapacaklarına karar verdin mi?

cnm 25 nisan ama 24 nisanda yapacağız kısmetse okul arkadaşlarını çağıracak
benim menü okadar olmayacak tabiki :cokkomik::cokkomik:
ama senin tariflerinden poğaça,börek salata deneyceğim
başkada kek olur bakalım ogüne gelelim

sizin ilk doğumgünü heyacanlısınız
bizimki eşek kadar oldu artık :cikolata::cikolata:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sıkmacanını umut gemisi herkezin hayatında var böyle insanlar
rabbim o seni kıskandıkça daha güzelini nasip etsin sana inşallah
herşey gönlünce olsun

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ewet oldu ama sen beni bir görseydin gülmekten ölürdün yaw:hihi::hihi::hihi::hihi:hadi çabuk yap yok öle olmucak fazla girme psikolojim bozuldu resmen kupkuruydum allahtan bir ovar tutunduğum birde bio kızdaydıya dün birde o var şimdi ya tutarsayı oynayacağım :hihi::hihi::hihi::hihi:

allah seni ne diyim deli kız
bu arada sen 2 deneme mi yaptın niye ki sık ilişki yapmadın anlamadım.oğurt olatını bin kere mi yazıcaz burda demet biraz uyanık ol aç gözlerini:zonk:

OP
M

minietek

Misafir
mini nasılsın cnm,inş problem yokturikusman iyi olmuş kafan rahat eder
iyiyimm canımm şimdı yemek yıyebıldımm daha ne güzel herkes uzsutume düşüyoo bırsey kokusu var burda dedım o seyı hemen çıkarıp verıler ohh be rahatladım yemek kendıme getırdı benıı
minietekçim 11 haftaya gelmişsin maşallah bikaç hafta içinde cinsiyeti belli olur..
bu arada dr umun eşi hamile demiştim az önce o aradı...3.bebeyine hamile..bu gün muayne olmuşuzun uzun bakmışlar eşi demişki büğük ihtimal kız olacak :(
evet canım 5+-6+ ne cabuk bıttı bu zamanlara geldıkk allah ım herseke yasatsın bu duyguyuuuinşallahh
kız gurbet bak sana diyim bunlarda türk erkeği değil ben kıçından da tanırım
kesınlke değiller ya japon yada turkmenıstanlı falan bunlar has türk değiller
kızlar gebelik haftası 6+1 benim yani 7.haftada oluyorum siz de öyle hesaplıyorsunuz değil mi..
bende pazartesi gideceğim hayırlısı ile ben hala vaj.usg oluyorum net olsun diye bakalım artık 8 haftadan sonra göbekten bakar da rahatlarım...
eevt canım öle hesaplıyoruzz ben diğer dr uma gıdıcem kızlar az sonra muayene hanesındeyse eğer

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bende çıkayım biraz kızlar ablamız gidiyo oğluşumla ilgileneyim biraz kara gözleriyle kızgın kızgın bana bakıyor şu anda :)
akşam yine girerim görüşürüz sağlıkla kalın

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
iyiyimm canımm şimdı yemek yıyebıldımm daha ne güzel herkes uzsutume düşüyoo bırsey kokusu var burda dedım o seyı hemen çıkarıp verıler ohh be rahatladım yemek kendıme getırdı benıı

evet canım 5+-6+ ne cabuk bıttı bu zamanlara geldıkk allah ım herseke yasatsın bu duyguyuuuinşallahh

kesınlke değiller ya japon yada turkmenıstanlı falan bunlar has türk değiller

eevt canım öle hesaplıyoruzz ben diğer dr uma gıdıcem kızlar az sonra muayene hanesındeyse eğer
olemi dersin kizzzzzzzz
Oğlan kız olayı değil canım.Arkadaşlara biraz bahsettim eğer deşifre olmayacağımı bilsem yaptıklarını anlatsam kanınız donar...Çok kıskanç,bencil ve maddiyatçıbi tip...Borç para istedi benden vermedim oğlunun düğünü vardı versem geri gelmiyecek çünkü verip de kötü olacağıma vermeyip kötü olurum diye düşündüm istediği para az değil ve ben onu araba parası olarak biriktiriyorum.Eşimden isteyemez eşim çok serttir o konuda zırnık koklatmaz işte başta bir samimi olduk yüz buldu sanırım..Ben vermeyince de benimle uğraşmaya başladı,her giydiğimin aynını alır,ne yaparsam aynını yapar resmen ikiz gibi dolaşmaya başladık bir de arkamdan k.valdeme falan dedikodumu yaptığını duyunca patladım ben kovmaktan beter ettim kocası da vardı,korkmam ki ben senin gibi insanı hayatımda istemiyorum dedim.ve sadece bayramlarda görüşürüm eşimin hatrına 15 dk oturup kalkarım.kadfının 5-6 yerde üyeliği varmış,kk da dahil.deşifre olurum diye kızlarla orada tanışamadım.buradaki üyeliğim eskiydi ve kızlar buraya gelince buluştuk.ha ayrıca oğulları var tabi bana çocuğum yokken oğlan kaktı oyönü başkahilliğine veriyorum seviyem değil nuhatabım olamaz zaten...olay bu canım.bana uzak cehenneme direk yani...

Allah cahillere akil fikir versin insAllahhhhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar