sağol canım yaa nolsun hastalık geçmedi dahahoşgeldin kakuşşş sana da hayırlı cumalar nasılsın bebişin nasıl
as,hoşgeldin kakule,toparladınmı kendini biraz cnm
hoşbulduk rengincim yok canım yaa bugün bütün gün yattım inan inşallah düzelirim
sağol canım yaa nolsun hastalık geçmedi dahahoşgeldin kakuşşş sana da hayırlı cumalar nasılsın bebişin nasıl
as,hoşgeldin kakule,toparladınmı kendini biraz cnm
Adaşım senini kızının doğumgünü ne zaman?sen yapacaklarına karar verdin mi?
ewet oldu ama sen beni bir görseydin gülmekten ölürdün yawhadi çabuk yap yok öle olmucak fazla girme psikolojim bozuldu resmen kupkuruydum allahtan bir ovar tutunduğum birde bio kızdaydıya dün birde o var şimdi ya tutarsayı oynayacağım
nasılsın kakule
kızlar ben çıkıyorum birazdan öpüyorum hepinizi teker teker
hafta sonu yokum pazartesi görüşürüz inşaAllah hoşçakalıınnnn
iyiyimm canımm şimdı yemek yıyebıldımm daha ne güzel herkes uzsutume düşüyoo bırsey kokusu var burda dedım o seyı hemen çıkarıp verıler ohh be rahatladım yemek kendıme getırdı benıımini nasılsın cnm,inş problem yokturikusman iyi olmuş kafan rahat eder
evet canım 5+-6+ ne cabuk bıttı bu zamanlara geldıkk allah ım herseke yasatsın bu duyguyuuuinşallahhminietekçim 11 haftaya gelmişsin maşallah bikaç hafta içinde cinsiyeti belli olur..
bu arada dr umun eşi hamile demiştim az önce o aradı...3.bebeyine hamile..bu gün muayne olmuşuzun uzun bakmışlar eşi demişki büğük ihtimal kız olacak
kesınlke değiller ya japon yada turkmenıstanlı falan bunlar has türk değillerkız gurbet bak sana diyim bunlarda türk erkeği değil ben kıçından da tanırım
eevt canım öle hesaplıyoruzz ben diğer dr uma gıdıcem kızlar az sonra muayene hanesındeyse eğerkızlar gebelik haftası 6+1 benim yani 7.haftada oluyorum siz de öyle hesaplıyorsunuz değil mi..
bende pazartesi gideceğim hayırlısı ile ben hala vaj.usg oluyorum net olsun diye bakalım artık 8 haftadan sonra göbekten bakar da rahatlarım...
kızlar ben çıkıyorum birazdan öpüyorum hepinizi teker teker
hafta sonu yokum pazartesi görüşürüz inşaAllah hoşçakalıınnnn
sagdan 3. yu kim aliyor kizlarrrrrrrrr o donunu indirmeden sis yapiyorrrrrayyy ilahiii kizlarrrrrrrrrrrrrr
alin size giyimli ve halis mulis turk erkekleri bizimler edepli emmeeeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sagdan 3. yu kim aliyor kizlarrrrrrrrr o donunu indirmeden sis yapiyorrrrr
sağol umutçum hastayım ama bugün yatınca daha iyi gibiyim.işe mişe gitmiyorum nolucak bakalım bu halim.
sen nasılsın canım takviyelere başladın mı?
olemi dersin kizzzzzzzziyiyimm canımm şimdı yemek yıyebıldımm daha ne güzel herkes uzsutume düşüyoo bırsey kokusu var burda dedım o seyı hemen çıkarıp verıler ohh be rahatladım yemek kendıme getırdı benıı
evet canım 5+-6+ ne cabuk bıttı bu zamanlara geldıkk allah ım herseke yasatsın bu duyguyuuuinşallahh
kesınlke değiller ya japon yada turkmenıstanlı falan bunlar has türk değiller
eevt canım öle hesaplıyoruzz ben diğer dr uma gıdıcem kızlar az sonra muayene hanesındeyse eğer
Oğlan kız olayı değil canım.Arkadaşlara biraz bahsettim eğer deşifre olmayacağımı bilsem yaptıklarını anlatsam kanınız donar...Çok kıskanç,bencil ve maddiyatçıbi tip...Borç para istedi benden vermedim oğlunun düğünü vardı versem geri gelmiyecek çünkü verip de kötü olacağıma vermeyip kötü olurum diye düşündüm istediği para az değil ve ben onu araba parası olarak biriktiriyorum.Eşimden isteyemez eşim çok serttir o konuda zırnık koklatmaz işte başta bir samimi olduk yüz buldu sanırım..Ben vermeyince de benimle uğraşmaya başladı,her giydiğimin aynını alır,ne yaparsam aynını yapar resmen ikiz gibi dolaşmaya başladık bir de arkamdan k.valdeme falan dedikodumu yaptığını duyunca patladım ben kovmaktan beter ettim kocası da vardı,korkmam ki ben senin gibi insanı hayatımda istemiyorum dedim.ve sadece bayramlarda görüşürüm eşimin hatrına 15 dk oturup kalkarım.kadfının 5-6 yerde üyeliği varmış,kk da dahil.deşifre olurum diye kızlarla orada tanışamadım.buradaki üyeliğim eskiydi ve kızlar buraya gelince buluştuk.ha ayrıca oğulları var tabi bana çocuğum yokken oğlan kaktı oyönü başkahilliğine veriyorum seviyem değil nuhatabım olamaz zaten...olay bu canım.bana uzak cehenneme direk yani...
sagdan 3. yu kim aliyor kizlarrrrrrrrr o donunu indirmeden sis yapiyorrrrr