Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bazen cok ateşli olundugundada titreme ve üşüme olur acaba enfeksiyon varda ateşten mi böle oluyor diye düşündüm ateşimi ölctüm 34,9 cıktıı
baya üşümüşüm ben

OP
M

minietek

Misafir
mini çok geçmiş olsun canım yeni okudum süt olayını neyse bişey olmamış allaha şükür.sen halaa progesteron alıyor musun?
folik plusı ne zamana kadar kullanıcan.bide senin sata göre geç miydi erken miydi

evet canım bugun kı dr dedıkı progestan ve folıc asıt son kutular olsunn gyno ferro sanol a devam dedı

zaten folıc plus 3 aya kadar kullandırılıyo progestan a dusuk tehlıdesı bıttı dıye kesıyo herhalde

OP
M

minietek

Misafir
korkma canım kustum dedmişsin zaten sütün büyük bölümü çıkmıştır.Bol bol dğinlen miden biraz temizlensin iyi olmuş.akşama hafif şeylerle geçiştir.buugün ü böyle atlat kolay bişey yaşamamışsın.bir de bir fakir sevindir canım.bebişini niyetine al ver sadakanı.kazayı belayı defeder.aklında bulunsun böyle bir olay ya da bir tehlike atlattığında ihtyacı olan birine sadaka ver istese 1 lira olsun belayı defeder.
şükür atlattık canım evet bırıne sadaka vermem lazım dılencılerın muhtaç olduklarına ınanmıyorum ama bırıne verıcem artık
bazen cok ateşli olundugundada titreme ve üşüme olur acaba enfeksiyon varda ateşten mi böle oluyor diye düşündüm ateşimi ölctüm 34,9 cıktıı
baya üşümüşüm ben

aslında ateş baya düşük regl olcaksın gıbı ama tabıı sabah çıkan önemlı bu saat değil
geçmiş olsun canım yat dınlen bıraz uzanssan uyusan rahat edersın belkı bıraz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara geçmiş olsun canım ya baya kötü oldun bence de acile git sen benim gibi oldun aynı bende öyle gittim acile bir de ne duyalım beta hcg almış başını gidiyor..acilde hamile olma riskim var demeyi unutma
hadi cnm hayırlısı
tekrardan geçmiş olsun

egem

Daimi Üye
Tepki
517
mini benim dr umun eşi de hamile muhtemelen 11 haftalık o tam bilmiyorum ama drum yani onun eşi büğük ihtimal bu da kız olacak demiş bu gün....2 kızı vardı zaten hayırlısı yinede tabii ama belli olmaz net değilmiş daha

OP
M

minietek

Misafir
yaklaşık 12 haftalık olacak canım büğük ihtimal 4 boyutlu ve renkli usg de gözükür cinsiyet
ay acaba arastırsammı canım 4 boyutlu nerde renklı nerde fıyatlar ne
mini benim dr umun eşi de hamile muhtemelen 11 haftalık o tam bilmiyorum ama drum yani onun eşi büğük ihtimal bu da kız olacak demiş bu gün....2 kızı vardı zaten hayırlısı yinede tabii ama belli olmaz net değilmiş daha

evet canım bugun okudum yazmıstın üzüldüm onların adına drlar bıle bunları yasıyo keske tüp bebekle mı ayırıyorlarmısya kız erkek öle yapsalarmıss

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ay acaba arastırsammı canım 4 boyutlu nerde renklı nerde fıyatlar ne

evet canım bugun okudum yazmıstın üzüldüm onların adına drlar bıle bunları yasıyo keske tüp bebekle mı ayırıyorlarmısya kız erkek öle yapsalarmıss

evet bende keşke acele etmeselerdi bişeyler denedik kendi çapımızda diyo ama..üstelik eşi kadın doğumcu ya yumurta çatlama anını bile saati saatine tespit edebilir..
böyle olunca ben bunda da bi hayır vardır diyorum artık çünkü onların elinde çok büğük şanss vardı ..ama allah yazmamış kaderlerine işte..

senin girdiğin öyle değil mi..normal usg mi..
benim 4 boyutlu ve renklii fiyat farkı yok yani..
normal muayne ücreti içinde..

sen bi araştır bakalım ayy çok heycanlıyım senin adına inşallah erkek derler canım sen takviye diyet neler yaptın hamilelikten önce hangilerini uyguladın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok olmadım daha.gögüslerim bugün agrımaya başladı ama cok degil.regli öncesi agrısı gibi zaten
akıntım yok bi kac gündür.ama bugün sarı yogun akıntı geldi 1 kez.ondan sonra tekrar kesildi.
ya sırtım agrıyor ve sanki kar yagıyor üstüne
kol tüylerim devamllı diken diken.
enfeksiyona olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum

bilmiyorum ya .kanda baktırcam bhcgy ama daha o kaza olan ilişki oallı 5 gün oldu cıkmaz hemen

hadi ondan hamiş kaldım diyelim hemen ne cabuk bu kadar belirti olabilirki,yada olur belkide

elara geçmiş olsun cnm,bence hamile değilsin enfeksiyon olabilir,belirtilerin onu gösteriyor,bu ay suyla çok uğrştın ,çok temizlik yaptın ondan olabilir

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
selam kızlar
kakuş mini bulantı flan varmı kızlar

as,hoşgeldin mimoza,sana bişey soracam cnm,klomen çatlatma iğnesi mesela normalde 14 yumurta çatlıyosa bunu etkiliyomu,normal yumurtlama gününü öne yada arkaya alıyomu,bide bioyu etkilermi senin sayfana vardı klomen çatlatma iğnesi bioyu değiştiriyomu

OP
M

minietek

Misafir
selam kızlar
kakuş mini bulantı flan varmı kızlar
yok canım ben de şükür rahat gecırıyorum bır akşamları erken uyuyorum ıkı her öğlen basım dönuyoo
evet bende keşke acele etmeselerdi bişeyler denedik kendi çapımızda diyo ama..üstelik eşi kadın doğumcu ya yumurta çatlama anını bile saati saatine tespit edebilir..
böyle olunca ben bunda da bi hayır vardır diyorum artık çünkü onların elinde çok büğük şanss vardı ..ama allah yazmamış kaderlerine işte..
evet belkıde erekek olsa sağlıklı olmucaktı hayırlı evlat olmucaktı allah en hayırlısını yazsın alnına herkesınn
senin girdiğin öyle değil mi..normal usg mi..
benim 4 boyutlu ve renklii fiyat farkı yok yani..
normal muayne ücreti içinde..

benım sıyah beyaz normal usg bakalım araştırım

sen bi araştır bakalım ayy çok heycanlıyım senin adına inşallah erkek derler canım sen takviye diyet neler yaptın hamilelikten önce hangilerini uyguladın

canım ben buraya ocak falandı zaten adetlıydım galıba 9 şubatta iğnemı oldum 23 subatta gebe kaldıgımı öğrendım
elara bana erkek dıyetını yolladı 15 gun falan erkek dıyetıne uydum sadece
ama erkek dıyetı zaten benım ağız tadıma uygunn hep yedıgım seyler et harıs kırımızı
onuda bol bol yedım o ara başka bır sey yapamadımm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

egem onlar çatlatma iğnesi falan kullanmışlarmı acaba,yoksa sadece takipmi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bernil tatlım ben akşama yemeğin yanına pancarı küp küp doğradım haşladım ,benim eşim migrostan turşusunu alıyo çok sever görüntüsü tıpkı öyle,nilayın tarifini uygulayacağım bol limon zeytinyağı yapcam cnm,sana söyleyim dedim:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar