Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
uyuyan-bebek-resimleri.jpg
buna diyorum

AYYY NEKA GÜZEL TMM SANKI BEN DOĞURMUŞUM MAŞALLAH

OP
A

asidemet

Misafir
Bu arada en alingan üye kontenjanida CANO ile dolmus oldu...Kiz Cano getirme beni oraya bak kötü öperim bizler birbirimizi oldugumuz gibi kabul etttik ve böyle seviyoruz kiymetini bil kafamizi bozma gelmiyelim oraya....:elis:

kız sen bunu bir tötünle dövsene ancak aklı başına gelir:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız tam senden bahsettim gelmişsin kız adamı korkuttun muuu:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:bari demeseydin adam şimdi psikopata bağlar da dürtmez senin tomatisine kızzz:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Kiz mecbur dedim yoksa güme giderdi bizim gerdek benim koca öyle ani habersiz olaylardan hic hoslanmaz konu olay ne olursa olsun ,dedimki kolay hamile kalmayi sagliyormus sakin dedi yataga almam seni kisaca dürtmem dedi:hihi:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]bu arada en alingan üye kontenjanida cano ile dolmus oldu...kiz cano getirme beni oraya bak kötü öperim bizler birbirimizi oldugumuz gibi kabul etttik ve böyle seviyoruz kiymetini bil kafamizi bozma gelmiyelim oraya....:elis:[/sıze]

yok kız ne alıncam bugün bole duygusallığım üstümde dokunsalar ağlıcak gibiyim he bu arada gece kaçta gerdek beline kuvvet canım ama leptopun kablosuna bu akşamlık dokunma noluur

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ben demiycem kizlar bitanede olsa koyayim farketmez farkederse salgi biraz cosmus derim:hihi::hihi:

OP
A

asidemet

Misafir
Kiz mecbur dedim yoksa güme giderdi bizim gerdek benim koca öyle ani habersiz olaylardan hic hoslanmaz konu olay ne olursa olsun ,dedimki kolay hamile kalmayi sagliyormus sakin dedi yataga almam seni kisaca dürtmeme dedi:hihi:

ozaman sen çaktırmadan karbonatı deneyeceksin :cokkomik::cokkomik:keşke dürtüldükten sonra deseydin belkim hiç anlamazdı yaaa

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
yok kız ne alıncam bugün bole duygusallığım üstümde dokunsalar ağlıcak gibiyim he bu arada gece kaçta gerdek beline kuvvet canım ama leptopun kablosuna bu akşamlık dokunma noluur

Aksam 22 gibin anca kizimi uyutur kahve icicirim banyoda caktirmadan karbonati yaparim ,,,,yok bu defa kabloya dokunmama dusumu alip geldikten sonra size bilgi verecem ayrintilari....:dertli:

haskena kolay gelsin heyecan yapma :)

Kiz benim heyecanim acaba ben orgazm olabilecemmi diye bu stresle....

ozaman sen çaktırmadan karbonatı deneyeceksin :cokkomik::cokkomik:keşke dürtüldükten sonra deseydin belkim hiç anlamazdı yaaa

Kiz hic hoslanmaz benimki böyle kötü süprizlerden o dürttügünü sonra baska yerime dürtebilir korkuyom...:huhuu:

OP
A

asidemet

Misafir
Aksam 22 gibin anca kizimi uyutur kahve icicirim banyoda caktirmadan karbonati yaparim ,,,,yok bu defa kabloya dokunmama dusumu alip geldikten sonra size bilgi verecem ayrintilari....:dertli:

Kiz hic hoslanmaz benimki böyle kötü süprizlerden o dürttügünü sonra baska yerime dürtebilir korkuyom...:huhuu:
kızzzzzzzzzzzzz deliiiiiiiiiiiiii sana bol orgazmlı gerdekler diliyorum başka yerin dürtülmeden sapasağlam gelirsin nşallah:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
O

ORKIDEM

Misafir

ayyy cok guldummm baska yerime durterse diyoo
allah seni napmasin acabaa benim anladigim turden mi dedin:cokkomik::cokkomik:

orgazm olmak sartmi acaba ???

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bak iyi fikir coşmuş :cokkomik::cokkomik::cokkomik:kız haskene sende derdin böyle işte adam şimdi önce incelemeye kalkmasın dürtmeden :cokkomik::cokkomik::cokkomik:ne koydun kız orana diye:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Karbonati anlamaz kiz ama yum.akini anlardi adam derki 10 yildir böyle cosma görmedim :cee

allah göynüne göre versin canım ben yeniyim dr da bana korbonatı önerdi sen bilirsin ama senin kaç çocugun var canım

Bende karbonati yapacam canim benim 1 ay sonra 5 yasina girecek bir kivircik kuzum var Rabbimin emaneti...

ewt tubyyy geçenlerde kırbaçı popomuza sarmıştı:cokkomik::cokkomik:

Sus kiz duyarda gelir o kirbaci baska yerimize sarar gerdek günü Tubby nin gazabina ugramiyayim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar