buna diyorum
AYYY NEKA GÜZEL TMM SANKI BEN DOĞURMUŞUM MAŞALLAH
buna diyorum
Bu arada en alingan üye kontenjanida CANO ile dolmus oldu...Kiz Cano getirme beni oraya bak kötü öperim bizler birbirimizi oldugumuz gibi kabul etttik ve böyle seviyoruz kiymetini bil kafamizi bozma gelmiyelim oraya....:elis:
kız tam senden bahsettim gelmişsin kız adamı korkuttun muuubari demeseydin adam şimdi psikopata bağlar da dürtmez senin tomatisine kızzz
[sıze="3"]bu arada en alingan üye kontenjanida cano ile dolmus oldu...kiz cano getirme beni oraya bak kötü öperim bizler birbirimizi oldugumuz gibi kabul etttik ve böyle seviyoruz kiymetini bil kafamizi bozma gelmiyelim oraya....:elis:[/sıze]
kız sen bunu bir tötünle dövsene ancak aklı başına gelir
Kiz mecbur dedim yoksa güme giderdi bizim gerdek benim koca öyle ani habersiz olaylardan hic hoslanmaz konu olay ne olursa olsun ,dedimki kolay hamile kalmayi sagliyormus sakin dedi yataga almam seni kisaca dürtmeme dedi
bak iyi fikir coşmuşben demiycem kizlar bitanede olsa koyayim farketmez farkederse salgi biraz cosmus derim
Elara kocise sabah yumurta akindan bahsettim öyle birsey yaparsan sakin yataga gelme diyor galiba karbonati yapacam ne edem bacim yoksa domatesi dürtüremiycem...
Yok o seref sadece Tubby e ait Canoyu anca dudaklarimla öperim....:lilav:
allah göynüne göre versin canım ben yeniyim dr da bana korbonatı önerdi sen bilirsin ama senin kaç çocugun var canım
yok kız ne alıncam bugün bole duygusallığım üstümde dokunsalar ağlıcak gibiyim he bu arada gece kaçta gerdek beline kuvvet canım ama leptopun kablosuna bu akşamlık dokunma noluur
haskena kolay gelsin heyecan yapma
ozaman sen çaktırmadan karbonatı deneyeceksinkeşke dürtüldükten sonra deseydin belkim hiç anlamazdı yaaa
allah göynüne göre versin canım ben yeniyim dr da bana korbonatı önerdi sen bilirsin ama senin kaç çocugun var canım
bak iyi fikir coşmuşkız haskene sende derdin böyle işte adam şimdi önce incelemeye kalkmasın dürtmeden
ne koydun kız orana diye
kızzzzzzzzzzzzz deliiiiiiiiiiiiii sana bol orgazmlı gerdekler diliyorum başka yerin dürtülmeden sapasağlam gelirsin nşallahAksam 22 gibin anca kizimi uyutur kahve icicirim banyoda caktirmadan karbonati yaparim ,,,,yok bu defa kabloya dokunmama dusumu alip geldikten sonra size bilgi verecem ayrintilari....:dertli:
Kiz benim heyecanim acaba ben orgazm olabilecemmi diye bu stresle....
Kiz hic hoslanmaz benimki böyle kötü süprizlerden o dürttügünü sonra baska yerime dürtebilir korkuyom...
Aksam 22 gibin anca kizimi uyutur kahve icicirim banyoda caktirmadan karbonati yaparim ,,,,yok bu defa kabloya dokunmama dusumu alip geldikten sonra size bilgi verecem ayrintilari....:dertli:
Kiz benim heyecanim acaba ben orgazm olabilecemmi diye bu stresle....
Kiz hic hoslanmaz benimki böyle kötü süprizlerden o dürttügünü sonra baska yerime dürtebilir korkuyom...
bak iyi fikir coşmuşkız haskene sende derdin böyle işte adam şimdi önce incelemeye kalkmasın dürtmeden
ne koydun kız orana diye
ewt tubyyy geçenlerde kırbaçı popomuza sarmıştı
aman ne dicek canım sucuklu yumurta çekti yumurtası hazır bi sucuğu eksik oda senden derocağın altını yaktılarmı ohhh misgibi sucuklu yumurta:cikolata: