gülümsedin ama demi doğruyu söyle bak
kiz onu diyene bak sennn resmen onu dedi ayollll
GÜLDÜM KIZ NE YALAN DİİİM GÜZEL ŞEYLERE İNSAN TEBESSÜM EDER BENDE ETTİM
gülümsedin ama demi doğruyu söyle bak
kiz onu diyene bak sennn resmen onu dedi ayollll
biz açıktan söyleyince kıvırıyor dansöz gibi
aaah orkidem canım benim inşallah göysüm agrıyo sanki birazda büyüdü acaba hamilemiyim olmamada bir hafta var
şaka bitanem mağdurluk çalışıyoruz bakalım inşallah olur benimde bir prensesim:dertli::dertli:
ayyyyyyyyyyyyy ne deyim sanaaaaaaaaaacanparcam gun boyu o konular icinde olunca ister istemez o geciyo dimi asiiii
yok spermdi yumurtaydi testistti vs vs.....
kizlar 6 misafirimiz var :ayk:
olur inşallah canım neyin olmassa onu istiyosun bizim gelinin 2 oglu vardı nasıl kız istiyo neyse hamile kaldı 3 tane ayrı dr gitti üçüde oglan dedi nasıl aglıyo oglan diye dogum yaptıki kız anam nasıl şaşırdık anlatamam
canparcam gun boyu o konular icinde olunca ister istemez o geciyo dimi asiiii
yok spermdi yumurtaydi testistti vs vs.....
insallahh canimm daha cok erken ama regl belirtiside olabilir her ay bu agrilari goruyomuydun
ankarada kapalı bugün.ev cok berbat iş yapcam bugünn bendevalla pazartesi sendromutakviyeler devam
istanbul karanlık ve yağışlı
senden ?
topikte sessiz bugün
ıslak bezle ıslayıp cıkarsan faydası olurmu kikizlar konuyla alakali degil ama
kafayi yicem
su yatakodasi mobilyalarinin uzerindeki koruyucu yapiskan kagiti nasil sokebilirimm
bi fikri olan ne olur yazssin canim cikti o halaaa cikmiyorrr
ATIN BENI DENIZLAER YALAN DÜNYA SİZE KALSIN AYRILMAM SEVDİĞİMDEN BİRDAHA SEVEMEM BEEEEENNN ULEN Bİ RESİMİ BECEREMEDİM BEN NE BECERİRİM ZATEEEN:sim3::sim3:
AMA HAYATIM BURDAKI ARKADASLAR HAMILE KALABİLMEK İÇİN ARAŞTIRMA PEŞİNDELER ONLARIN KONULARI AYRI ARALARINDA PAYLAŞIMLARI VAR DİET YUMURTLAMA TAKİBİ ALKALİ ASİDİK YİYECEKLER GÜLENYÜZ VS BENDE OKUYOM Bİ TARAFTAN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOM AMA BENIM İŞ İŞTEN GEÇTİ 2 AY SONRA DOĞURUYOM ALLAHIN İZNİYLE OĞLUMU ALCAM KUCAĞIMA ALLAH TÜM İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENIM O TÜR KONULARDA FAZLA Bİ BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPAMIYORUM BURASI BENIM Bİ AİLEM OLDU ARTIK 8 AYDIR BEN SİZİNLEYİM KAFAMI BURDA RAHATLATIYOM AMA KIZLAR RAHATSIZ EDIYOSAM SOLEYIN KIMSENIN KAFASINI AĞIRTMAK İSTEMEM
amaniiiiiinnnn demeyin böyle demeyin demeyin valla korkuyom ben
dur moral verem sanaelle tutulur dirkeeeeeeeeennn
kızlar bugün benim nette bişeylervar gidip geliyor yazamıyorum doğru düzgün sizleri çok özledim haftasonu
canparçaaamm kız senin adın üstünde sen bizim canımızın parçasısııınnn
AMA HAYATIM BURDAKI ARKADASLAR HAMILE KALABİLMEK İÇİN ARAŞTIRMA PEŞİNDELER ONLARIN KONULARI AYRI ARALARINDA PAYLAŞIMLARI VAR DİET YUMURTLAMA TAKİBİ ALKALİ ASİDİK YİYECEKLER GÜLENYÜZ VS BENDE OKUYOM Bİ TARAFTAN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOM AMA BENIM İŞ İŞTEN GEÇTİ 2 AY SONRA DOĞURUYOM ALLAHIN İZNİYLE OĞLUMU ALCAM KUCAĞIMA ALLAH TÜM İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENIM O TÜR KONULARDA FAZLA Bİ BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPAMIYORUM BURASI BENIM Bİ AİLEM OLDU ARTIK 8 AYDIR BEN SİZİNLEYİM KAFAMI BURDA RAHATLATIYOM AMA KIZLAR RAHATSIZ EDIYOSAM SOLEYIN KIMSENIN KAFASINI AĞIRTMAK İSTEMEM
oluyodu ama bu kadar erken degildi canım bilmiyorum artık beklicik
olabilüürr ama birazdaha çalışmam gerek galiba öğretmenüüüümmbak sen en espirili katagorisinde yarışabilriisn.
bazen güzel espiriler yapıyonnn
ELOŞŞ SAĞOL CANIM BEBK RESMİ KOYYİM DEDİM AMA OLMADI HANGİ RESMİ İSTERSN KOY CANIM HATTA SEN Bİ ARA AVATARIMA POPOSU YUKARIDA Bİ BEBEK RESMI KOYMUŞTUN YÜZ ÜSTÜ YATAN Bİ BEBEK ONU ÇOK SEVMİŞTİM O OLSA:ayk:cnm hangi resmi istiyorsan söle ben büyütüp koyayımm
ama şuan koydugun resim büyüdügünde bulanık oluyor
başka resim varsa onu yapalım
doğum olmadan ziyarete gidelim biz buna resmen melankolik olmuş yaawwwne alakası var yaw
biz burda sadece yöntem mi konuşuyozz