Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barış

Aktif Üye
Tepki
155
şaka bitanem mağdurluk çalışıyoruz bakalım inşallah olur benimde bir prensesim:dertli::dertli:

olur inşallah canım neyin olmassa onu istiyosun bizim gelinin 2 oglu vardı nasıl kız istiyo neyse hamile kaldı 3 tane ayrı dr gitti üçüde oglan dedi nasıl aglıyo oglan diye dogum yaptıki kız anam nasıl şaşırdık anlatamam

OP
A

asidemet

Misafir
olur inşallah canım neyin olmassa onu istiyosun bizim gelinin 2 oglu vardı nasıl kız istiyo neyse hamile kaldı 3 tane ayrı dr gitti üçüde oglan dedi nasıl aglıyo oglan diye dogum yaptıki kız anam nasıl şaşırdık anlatamam

amaniiiiiinnnn demeyin böyle demeyin demeyin valla korkuyom ben

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparcam gun boyu o konular icinde olunca ister istemez o geciyo dimi asiiii
yok spermdi yumurtaydi testistti vs vs....:cokkomik::cokkomik:.

AMA HAYATIM BURDAKI ARKADASLAR HAMILE KALABİLMEK İÇİN ARAŞTIRMA PEŞİNDELER ONLARIN KONULARI AYRI ARALARINDA PAYLAŞIMLARI VAR DİET YUMURTLAMA TAKİBİ ALKALİ ASİDİK YİYECEKLER GÜLENYÜZ VS BENDE OKUYOM Bİ TARAFTAN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOM AMA BENIM İŞ İŞTEN GEÇTİ 2 AY SONRA DOĞURUYOM ALLAHIN İZNİYLE OĞLUMU ALCAM KUCAĞIMA ALLAH TÜM İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENIM O TÜR KONULARDA FAZLA Bİ BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPAMIYORUM BURASI BENIM Bİ AİLEM OLDU ARTIK 8 AYDIR BEN SİZİNLEYİM KAFAMI BURDA RAHATLATIYOM AMA KIZLAR RAHATSIZ EDIYOSAM SOLEYIN KIMSENIN KAFASINI AĞIRTMAK İSTEMEM

OP
E

Elara

Misafir
valla pazartesi sendromu :( takviyeler devam :)
istanbul karanlık ve yağışlı :(
senden ?
topikte sessiz bugün
ankarada kapalı bugün.ev cok berbat iş yapcam bugünn bende
akşamada bizim yeni gelin adayı bana gelcekk
kardeşimin dogum günü var bir kac gün sonra.
erkenden kutlıcakmış sürpriz olsun diye
akşama haızrlık yapcam bende.hiçde istemeyor cnmm bişi yapmak

kizlar konuyla alakali degil ama
kafayi yicem
su yatakodasi mobilyalarinin uzerindeki koruyucu yapiskan kagiti nasil sokebilirimm
bi fikri olan ne olur yazssin canim cikti o halaaa cikmiyorrr:mendil:
ıslak bezle ıslayıp cıkarsan faydası olurmu ki
güle güle kullan bu arada

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bugün benim nette bişeylervar gidip geliyor yazamıyorum doğru düzgün sizleri çok özledim haftasonu
canparçaaamm kız senin adın üstünde sen bizim canımızın parçasısııınnn

OP
E

Elara

Misafir
ATIN BENI DENIZLAER YALAN DÜNYA SİZE KALSIN AYRILMAM SEVDİĞİMDEN BİRDAHA SEVEMEM BEEEEENNN ULEN Bİ RESİMİ BECEREMEDİM BEN NE BECERİRİM ZATEEEN:sim3::sim3:

cnm hangi resmi istiyorsan söle ben büyütüp koyayımm
ama şuan koydugun resim büyüdügünde bulanık oluyor
başka resim varsa onu yapalım

OP
A

asidemet

Misafir
AMA HAYATIM BURDAKI ARKADASLAR HAMILE KALABİLMEK İÇİN ARAŞTIRMA PEŞİNDELER ONLARIN KONULARI AYRI ARALARINDA PAYLAŞIMLARI VAR DİET YUMURTLAMA TAKİBİ ALKALİ ASİDİK YİYECEKLER GÜLENYÜZ VS BENDE OKUYOM Bİ TARAFTAN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOM AMA BENIM İŞ İŞTEN GEÇTİ 2 AY SONRA DOĞURUYOM ALLAHIN İZNİYLE OĞLUMU ALCAM KUCAĞIMA ALLAH TÜM İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENIM O TÜR KONULARDA FAZLA Bİ BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPAMIYORUM BURASI BENIM Bİ AİLEM OLDU ARTIK 8 AYDIR BEN SİZİNLEYİM KAFAMI BURDA RAHATLATIYOM AMA KIZLAR RAHATSIZ EDIYOSAM SOLEYIN KIMSENIN KAFASINI AĞIRTMAK İSTEMEM

sakın duymamış olayım ben bunu aşk olsun yaaa ne dedikte alındın senin doğuracak olman bizimse hamiş kalmaya çalışmamız arkadaşlığımızı neden etkilesin ve senden rahatsız olalım deliii biz oğluşunun manevi teyzeleri değilmiyiz yoksaaaaaaaaaaaaaaaa

OP
O

ORKIDEM

Misafir

sahsima konusayim hicte rahatsiz degilim canim rahat ol ben bu ortami cok seviyorum aslinda surekli takipteydim ama yazma firsatim olmuyordu kizimdada bu konular uzerine yogunlasmistim ama uyduruk bi takvime takildim olmadi iyikide ollmamis dunya tatlisi bi kizim var
insallah ikinciye esim cok kiziyor bu takintima ama istiyor gonul soz dinlemezki
sen neler yaptin rastgelemi rabbim saglicakla aldirsin kucagina insallahhh

oluyodu ama bu kadar erken degildi canım bilmiyorum artık beklicik

insallah gonlune gore versin ALLAH(c.c)

OP
E

Elara

Misafir

ne alakası var yaw
biz burda sadece yöntem mi konuşuyozz

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
cnm hangi resmi istiyorsan söle ben büyütüp koyayımm
ama şuan koydugun resim büyüdügünde bulanık oluyor
başka resim varsa onu yapalım
ELOŞŞ SAĞOL CANIM BEBK RESMİ KOYYİM DEDİM AMA OLMADI HANGİ RESMİ İSTERSN KOY CANIM HATTA SEN Bİ ARA AVATARIMA POPOSU YUKARIDA Bİ BEBEK RESMI KOYMUŞTUN YÜZ ÜSTÜ YATAN Bİ BEBEK ONU ÇOK SEVMİŞTİM O OLSA:ayk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar