OP
ORKIDEM
Misafir
- #25.461
canim neden acele ettin burayi takip etseydin keske neyse ins hamile degilsindirevet canım yeniyim üç kızım var tekrar düşünüyorum hatta bu ay denedim kısmet artık allah nasip eder inşallah
canim neden acele ettin burayi takip etseydin keske neyse ins hamile degilsindirevet canım yeniyim üç kızım var tekrar düşünüyorum hatta bu ay denedim kısmet artık allah nasip eder inşallah
[sıze="4"]atın benı denızlaer yalan dünya size kalsın ayrılmam sevdiğimden birdaha sevemem beeeeennn ulen bi resimi beceremedim ben ne beceririm zateeen:sim3::sim3:[/sıze]
inşallah gönlündeki olur canım hoşgeldin aramıza
canparçaaammmmm ne oldu anacım sana efkar basmış kız becerdiğin çok şey vaaarrrATIN BENI DENIZLAER YALAN DÜNYA SİZE KALSIN AYRILMAM SEVDİĞİMDEN BİRDAHA SEVEMEM BEEEEENNN ULEN Bİ RESİMİ BECEREMEDİM BEN NE BECERİRİM ZATEEEN:sim3::sim3:
pek efkarlı gordum anam resım yuzunden mı
tşk canım senin kaç çocugun var
canparçaaammmmm ne oldu anacım sana efkar basmış kız becerdiğin çok şey vaaarrr
dur moral verem sanaEWT CANIM ELLE TUTULUR ŞEYİ BECERİRİM AMA SANALI BECEREMIYOM:dertli:
canim neden acele ettin burayi takip etseydin keske neyse ins hamile degilsindir
dur moral verem sanaelle tutulur dirkeeeeeeeeennn
dr yumurta takibi yaptırdım kısmet artık sizi yeni buldum canım
aaaaaaa ne ayipppppp
aaaaaaa ne ayipppppp
1 oğlum var 11 yaşında bende istoruuuummmm bir kız ama
mağdurumda mağdurumyna3
yna3
yna3
AKLINIZA BAŞKA BİŞİ GELDİ DİMİ NEKA AYIIIIIP ELLE BAŞKA ŞEYLERDE TUTULUYOKIZ SIZIN KALBINIZ FESAT OYSA BEN SÜTTENDE PAK
AKLINIZA BAŞKA BİŞİ GELDİ DİMİ NEKA AYIIIIIP ELLE BAŞKA ŞEYLERDE TUTULUYOKIZ SIZIN KALBINIZ FESAT OYSA BEN SÜTTENDE PAK
aaa benim ikinci kızımla yaşıt neden magdursun allah bagışlasın inşallah bir kızın olur
kiz onu diyene bak sennn resmen onu dedi ayollll
oda iyi canim bende rastgele yaptin saniyordum o zaman oglus yoldadir insallahh