Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum :)
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş :(
bakalım hayırlısı gerçi sağ salim olsunda

11. hafta çok erken cnm,inş yanılma olmuştur

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kucuklugu uyutmaya gıdıyom kızalr gorusuruz..egemcım cnm cok sagol yardımın ıcın ıns senınde gonlundekını nasıp etsın mevlam ...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
afffffff sen ne dıyon egemcım ya cnm ıns babası yanılmısdır ya cok erkekn zaten ıns erkektır cnm valla bunlarıda duyunca urperıyorum cnm ya ama takvıye dıyet artı yum takıp hepsı bırlıkde guzlu bence rabbım den hepsı ama tedbırı alıp rabbıme bırakcaz zaten gerısını ıns

cnm hiçbişey garanti değil biz çok istiyoruz rabbim ellerimizi boş çevirmez inş

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ben okuyamadımkı fazla ya 10 cuzdeyım bende mayıs sonuna bende bıtırırım ıns ya sonra yasıne baslayacam aslında hee namazdan sonrada yasını serıf okumaya baslasamda olur cnm bakalım bır an önce bıtırırız ıns cnm sen sımdı tam olarak karar verdınmı hangı ay deneyeceksın cnm

bernil yasini dağıtmaya başlasan cnm daha iyi olur uzun zaman görmediğin insanlar oluyo hep aklında olur hemde önceden biter cnm ,başladık hayırlısıyla bitiririz cnm inş,önemli olan başlamaktı

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sakın siz morel bozmayın net değil zaten kızlar..sanırım bu da kız diye bi tahminde bulunmuş adece henuz erken ...
diyet yapmamış birde..sadece yumurta takibi ilaçsız ...
birde vajinal duş olmuş onun haricinde bişey yapmamışlar..
bunlar sadece şansı arttırmak için kızlar..rabbim büğük size gönlünüzdekini verecektir ama nasip değilse o erkek bebek hayırlı gelmeyecekse vermeyen allah vermiyor...işte

egem

Daimi Üye
Tepki
517
herşeyde bi hayır vardır biz iki kız kardeşiz ..
babamın bi arkadaşı var onun da tam 4 kızı var..çok uğraşmışlar erkek evlat için ama allah nasipp etmemş yıllardır hep üzülürdü o amca oğlum olmadı içimde kaldı diye...
sonra bu amca bir gün kaza geçirdi ve büğük bi kaza çarptığı kişi malesef vefat etti....
vefat eden kişiler doğulu ve bu kişiler malesef kan davası güderler..ve bu kan erkek ölü olduğu için erkek evlat öldürülürmüş :(
çok acı bişey
amcanın da erkek evladı olmadı için kan parası aldılar falan halloldu...
ama ya oğlu olsaydı................:(
demek güzel yaradanımın bir bildiği varmış
o yüzden biz elimizden geleni yapalım da
olmadıysa rabbimin bir bildiği vardır diyelim

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
herşeyde bi hayır vardır biz iki kız kardeşiz ..
babamın bi arkadaşı var onun da tam 4 kızı var..çok uğraşmışlar erkek evlat için ama allah nasipp etmemş yıllardır hep üzülürdü o amca oğlum olmadı içimde kaldı diye...
sonra bu amca bir gün kaza geçirdi ve büğük bi kaza çarptığı kişi malesef vefat etti....
vefat eden kişiler doğulu ve bu kişiler malesef kan davası güderler..ve bu kan erkek ölü olduğu için erkek evlat öldürülürmüş :(
çok acı bişey
amcanın da erkek evladı olmadı için kan parası aldılar falan halloldu...
ama ya oğlu olsaydı................:(
demek güzel yaradanımın bir bildiği varmış
o yüzden biz elimizden geleni yapalım da
olmadıysa rabbimin bir bildiği vardır diyelim

kesinlikle canım

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günayyddddddın kızlarrrr haskena beli,ne kuvvet canım inşallah ömerimiz bu akşam yola çıkar ama bak gerdeğe giriyon diye terketme bizi laptopunun kablosuna iyi bak onunla fantazi,ni yapma ki bizimle irtibatı kopartma :deli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bütün gün disardaydim yeni geldim ay baya yogun bir gündü gelir gelmez testimi yaptim ve gülen yüzü gördüm resmen ellerim titriyor sanki hamilelik testi yapmisimda cift cizgiyi görmüs gibi oldum yarin gerdege giriyom bacilar dualarinizi esirgemeyin....:1::1::1:

kız hadi bakalım gerdeğin hayırlı olsun sabahmı giriceksni gerdeğe akşammı ayol ay heycanlandıııııııımmmm :1:

günaydın ezel nasılsın
iyiyim canım geçmişi okudum ancak bide pazartesi sabahı olunca oda arkadaşımla lafladık biraz

bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum :)
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş :(

egem yanlışın var heralde yumurta çatladıktan 36 saat sonra yazmışsın öyle bir şey mümkün değil

ezell gülenyüzün geldimi cnm

geldi canım cumartesi günü geldi vallah orjinal gibi duruyor kullanayım bakalım inşaAllah bir problem çıkmaz bildiğimiz clearblue işte kutusu falan herşeyi aynı ama baktım satan adamın elinde başka yok yani ürün satıştan kaldırılmış ben aldıktan sonra ama getirtebiliyormuş isteyenlere

OP
O

ORKIDEM

Misafir

canim dr kime kiz demis senin bebeklerin daha kucuk sende kiz istiyosun demi
cok temiz kalpli birine benziyosun insallah rabbim gonlune gore verir

OP
O

ORKIDEM

Misafir
cnm ben yum akını dusunuyom ama karbonatda tutan cok var bılmıyomkı korbonatıda 2 3 gun önce azar azar koymaya baslayacaktın yaptınmı??

bende yumurta akini dusnuyorum canim hatta once karbonatli suyla yikiycam sonra icine yumurta akini vericem 2 yada uc yumurta aki cok degil

haskena hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız.bence karbonatı yap yani ben olsam onu yapardım.hem yapması daha kolay hemde kokusuz:ilknur:

bunuda gozardi etmiycem icimde kalmasin yapicam :cokkomik:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]

kız hadi bakalım gerdeğin hayırlı olsun sabahmı giriceksni gerdeğe akşammı ayol ay heycanlandıııııııımmmm :1:

Iyiyim canım geçmişi okudum ancak bide pazartesi sabahı olunca oda arkadaşımla lafladık biraz

egem yanlışın var heralde yumurta çatladıktan 36 saat sonra yazmışsın öyle bir şey mümkün değil

geldi canım cumartesi günü geldi vallah orjinal gibi duruyor kullanayım bakalım inşaallah bir problem çıkmaz bildiğimiz clearblue işte kutusu falan herşeyi aynı ama baktım satan adamın elinde başka yok yani ürün satıştan kaldırılmış ben aldıktan sonra ama getirtebiliyormuş isteyenlere
[/sıze]
ezel kız imza bölümüne resim koyuyom küçük duruyo nasıl buyuk durur anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar