Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın kız sımdı farkettım bu avatarındakı resım söle bakınca bırden sana benzıyo kız:cokkomik:

kız o kristın benim kızlar bayılıyo hele büyük,kızım duysa kırize girer biliyomusun kıskançlıktan:cokkomik:akşam bi söyleyim çıldırır kendinin benzeyip benzemediğini soruyo arada:hihi:babasıda sen daha güzelsin kızım diyo inanmıyo:hihi:bernil ortanca ablla kristını çok seviyorum diyo,oda kızıtyo sen benim kadar sevemezsin die kızıyo,en çok ben seviyorum,itiraf etmiyo ama bendende çok seviyo sanırım bernil,çok üzücü vah emeklerim

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bende oğluma kahvaltı hazırladım bisürü kahvaltılık tek bi yarım kasede buluşuyo ne güzeloğlum maşallah severek yemek istiyor kahvaltısını

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kız o kristın benim kızlar bayılıyo hele büyük,kızım duysa kırize girer biliyomusun kıskançlıktan:cokkomik:akşam bi söyleyim çıldırır kendinin benzeyip benzemediğini soruyo arada:hihi:babasıda sen daha güzelsin kızım diyo inanmıyo:hihi:bernil ortanca ablla kristını çok seviyorum diyo,oda kızıtyo sen benim kadar sevemezsin die kızıyo,en çok ben seviyorum,itiraf etmiyo ama bendende çok seviyo sanırım bernil,çok üzücü vah emeklerim
cnm ya yanlşıs yazmısım elaranın koydugu resım dıyecektım cok tatlı cıdden söle bı bakıncada sana benzettım sabah sabah da az gulelım dıye yazmısdım ama avatarın demısım özur:cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu gün burda hava çok soğuk ve yağışlı acaba oğlumu götürmeyip evde mi bıraksam...ilk defa evde bırakmış olacağım normalde oğlumu da götürüyorum yanımızda nurten ablamızıda :) yani baya bi kalabalık gidiyoruz
acaba şimdi ikisini evde yalnız bıraksam mı içim de rahat değil henüz 3 hafta anca oluyo bize işe başlayalı seviyorum iyi bi kadın oğlumu da çok seviyo ama ?neler duyuyoruz yine de...
duysa çok üzülür ama anne yüreği işte ne yapsam kızlar:uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ya yanlşıs yazmısım elaranın koydugu resım dıyecektım cok tatlı cıdden söle bı bakıncada sana benzettım sabah sabah da az gulelım dıye yazmısdım ama avatarın demısım özur:cokkomik:

anladım cnm zaten:cokkomik:hangisi die soracaktım vazgeçtim bunları yazmak istedim ondan yazdım:cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bernilcim çocuklar çizgi kahramanlarını dönem dönem çok seviyorlar hayran oluyorlar çok şeker bu :)
maşallah güzel kızına canım allah bana da nasip etsin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bu gün burda hava çok soğuk ve yağışlı acaba oğlumu götürmeyip evde mi bıraksam...ilk defa evde bırakmış olacağım normalde oğlumu da götürüyorum yanımızda nurten ablamızıda :) yani baya bi kalabalık gidiyoruz
acaba şimdi ikisini evde yalnız bıraksam mı içim de rahat değil henüz 3 hafta anca oluyo bize işe başlayalı seviyorum iyi bi kadın oğlumu da çok seviyo ama ?neler duyuyoruz yine de...
cnm ya cok haklısın ınan ıyı olabılır ama dedıgın gıbı neler duyuyoruz havada soguk ama sıkı gıydır al yanına bence derım cnm...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm yeni tandığın biri olduğu için yorum yapamam normal şartlarda götürme derdim,ben işim olduğunda evde bırakırdım,uyku saatine denk getirirdim,ama senin şartların farklı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

egem

Daimi Üye
Tepki
517
off haklısınız kızlar bir süre daha yanımda götürmem dah auygun zaten araba ile gidip geleceğiz hastanede yakın bi 15 dk yol..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım uyuyomusun cnm hadı dınlen bugun aksam dınc ol cnm :hihi::hihi::hihi:ıns sehzademızın yola cıkmaasını nasıp etsın mevlam dualrımız bugun senle ıns...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
sağolun kızlarrr
gelmedimi bernil hayret yaaa nooldu acaba????
bizde içiyoruz işte cnm kısmet ne diyeyimki
ewet cnm valla ne gelen var ne gıden bınada bıya calısması var kapı numarası yok ama ondan dolayıda getırmemısler olamazlar heralde guvenlıge sorsalar gene sölerler ya bılmıyom varmı bısey ama bakalım parayı anında kesıyolar ama karttan neyse bekleyelım bu ayın sonuna denk suresı varmıs bakacaz artık ama ınan benım cok ıstedıgım seyler hemen olmaz oyuzden alıstım artık :dertli::dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar