umut gelemedın bcm bugun hydr uyuyamı kaldın hafta basından daha
geldim geldim kahvaltı yapıyodum cnm
umut gelemedın bcm bugun hydr uyuyamı kaldın hafta basından daha
rengın kız sımdı farkettım bu avatarındakı resım söle bakınca bırden sana benzıyo kız
bu gün doktora gideceğim .ok heycanlıyım öğlen saat 1 gibi gideceğim hayırlısı ile inşallah sorunsuz geçer kalp atışlarını duyarız inşallah
geldim geldim kahvaltı yapıyodum cnm
günaydın cnm,inş güzel haberlerle gelirsin
cnm ya yanlşıs yazmısım elaranın koydugu resım dıyecektım cok tatlı cıdden söle bı bakıncada sana benzettım sabah sabah da az gulelım dıye yazmısdım ama avatarın demısım özurkız o kristın benim kızlar bayılıyo hele büyük,kızım duysa kırize girer biliyomusun kıskançlıktanakşam bi söyleyim çıldırır kendinin benzeyip benzemediğini soruyo arada
babasıda sen daha güzelsin kızım diyo inanmıyo
bernil ortanca ablla kristını çok seviyorum diyo,oda kızıtyo sen benim kadar sevemezsin die kızıyo,en çok ben seviyorum,itiraf etmiyo ama bendende çok seviyo sanırım bernil,çok üzücü vah emeklerim
oh afıyet olsun neler goturuyon sabah sabah gene umut senın oglusda cıkacak uyola ama benım takvıyeler yok anam:dertli::dertli::dertli:geldim geldim kahvaltı yapıyodum cnm
bernil yeme içme maratonu başladı2 kaysı bi büyük fincan hindiba içtim öööggggg
cnm ya yanlşıs yazmısım elaranın koydugu resım dıyecektım cok tatlı cıdden söle bı bakıncada sana benzettım sabah sabah da az gulelım dıye yazmısdım ama avatarın demısım özur
cnm ya cok haklısın ınan ıyı olabılır ama dedıgın gıbı neler duyuyoruz havada soguk ama sıkı gıydır al yanına bence derım cnm...bu gün burda hava çok soğuk ve yağışlı acaba oğlumu götürmeyip evde mi bıraksam...ilk defa evde bırakmış olacağım normalde oğlumu da götürüyorum yanımızda nurten ablamızıdayani baya bi kalabalık gidiyoruz
acaba şimdi ikisini evde yalnız bıraksam mı içim de rahat değil henüz 3 hafta anca oluyo bize işe başlayalı seviyorum iyi bi kadın oğlumu da çok seviyo ama ?neler duyuyoruz yine de...
duysa çok üzülür ama anne yüreği işte ne yapsam kızlar:uzgun:
anladım cnm zatenhangisi die soracaktım vazgeçtim bunları yazmak istedim ondan yazdım
bu gün burda hava çok soğuk ve yağışlı acaba oğlumu götürmeyip evde mi bıraksam...ilk defa evde bırakmış olacağım normalde oğlumu da götürüyorum yanımızda nurten ablamızıdayani baya bi kalabalık gidiyoruz
acaba şimdi ikisini evde yalnız bıraksam mı içim de rahat değil henüz 3 hafta anca oluyo bize işe başlayalı seviyorum iyi bi kadın oğlumu da çok seviyo ama ?neler duyuyoruz yine de...
duysa çok üzülür ama anne yüreği işte ne yapsam kızlar:uzgun:
günaydın umut afiyet olsun
oh afıyet olsun neler goturuyon sabah sabah gene umut senın oglusda cıkacak uyola ama benım takvıyeler yok anam:dertli::dertli::dertli:
ewet cnm valla ne gelen var ne gıden bınada bıya calısması var kapı numarası yok ama ondan dolayıda getırmemısler olamazlar heralde guvenlıge sorsalar gene sölerler ya bılmıyom varmı bısey ama bakalım parayı anında kesıyolar ama karttan neyse bekleyelım bu ayın sonuna denk suresı varmıs bakacaz artık ama ınan benım cok ıstedıgım seyler hemen olmaz oyuzden alıstım artık :dertli::dertli:sağolun kızlarrr
gelmedimi bernil hayret yaaa nooldu acaba????
bizde içiyoruz işte cnm kısmet ne diyeyimki