OP
asidemet
Misafir
- #25.341
Bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar fıstıkkkkkkkkkkkkkkk
Bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
evet canım çok sertti hava pek gezemedik işimiz zeytinburnu tarafındaydı orda bi avm de dolaştık sadece onun dışında otelde yedik yemek falan..pek gezemedik ama otel de güzeldi 1 gecelik tatil oldu oğlum da uslu durdu güzel geçti değişiklik oldu bir gün de olsaegemcım cnm h. geldın havada soguk du bugun ıstbulda ya sımdıde bır fırtına yagmur basladı
Egem canim yakisikli oglun nasil oldu?
ahada kakulem gelmiş
kakuleeeeeeeeeeee sana bişey sorayım hemen nasılsın varmı değişiklik
canım 2 gündür çok hastaydım dün hele acile gidecektim nerdeyse ateşim çıktı ve vücudumdaki her kemik ağrıdı resmen.bugünde yattım bütün gün şimdi biraz gözüm açıldı diyebilirim.
geçmiş olsun bitanem göbişündeki prenses nasıl annesi :cee:cee
geçmiş olsun kakule dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın
haskena hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız.bence karbonatı yap yani ben olsam onu yapardım.hem yapması daha kolay hemde kokusuz:ilknur:
hım haklısın cnm neyse yarın leradanda fıkır alırsın cnm ..benımkının nette işi varmıs sımdı acıl cıkıs yapıyom sabah gorusuruz kızlar....
haskena özelimi okudum ayyyyyyyyyyy çok memnun oldum canım benimmmmmmmmmmmmm
canım 2 gündür çok hastaydım dün hele acile gidecektim nerdeyse ateşim çıktı ve vücudumdaki her kemik ağrıdı resmen.bugünde yattım bütün gün şimdi biraz gözüm açıldı diyebilirim.
valla o yatışta
şaka bi yana ben de çok merak ediyorum inşallah iyidir.daha 3 hafta var kontrole
sen otamatik çin takviminemi baktın yoksa direk çıkan takvimemi baktın kakule
varmı diğer hamişlikle arasında fark kız
valla o yatışta
şaka bi yana ben de çok merak ediyorum inşallah iyidir.daha 3 hafta var kontrole
geçen elara nın verdiği linkteki takvimden baktım canım.
çok fark var diyemem yediğim şeyler farklı tabi.bide oğlumda hiç midem bulanmamıştı bunda bulantılarım oluyor.ayy ne bileyim geçen usg fotolarına bakııyorum 12. haftada büyük ihtimal oğlan demiş doktor.bakalım bu gidişimde bişey diyecek mi.
sen 1 mayısta mı yapıcan testini
canım bende ondan baktım biraz önce onda kız ama oğlumda tutmuyor o diğerinde erkek onda oğlum tutyor buyüzden kafam karıştı işte ayyyyy ne zormuş yaaaaaaaaa ööfffffff çinliler gibi olucam evet 1 mayıs da yapacağım
senin cok büyük rakibin var cnm
en hamarat katagorisinde umutgemisiyle yarışcan
ya birde ben şeyi merak ediyorum bioda tutanların geneli çindede tutyormu acep istatistikler ne der acaba bu konuda
aman canım herkes de tutmuyor zaten pek inanılacak şey değil ama bi umut bizimkisi
yapamadıki daha listeBen geldim ve gidiOm uykum var yarin bulusmak uzere fistiklar elos bakalim kim hamarat gi